Telstar maakt werk van komst Van der Vaart

sammekors, 25-04-2018 om 07:35, 11332 views, Voetbal International | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Als het aan Jupiler League-club Telstar ligt, dan sluit oud-Ajacied Rafael van der Vaart zijn carrière af in Velsen. Telstar zou Van der Vaart namelijk graag inlijven, zo vertelde trainer Mike Snoei aan Voetbal International.

'Ik weet dat Piet Buter (technisch directeur van Telstar, red.) er alles aan gaat doen', onthult Snoei. 'Hij vind het vast niet leuk dat ik dit al verklap, maar ik meen het. Rafael moet hier zijn loopbaan afsluiten. Hij komt hier uit de buurt, Piet heeft al met zijn vader Ramon gesproken. Die komt van De Kennemers en rijdt op de fiets naar Telstar.'

Mocht Van der Vaart daadwerkelijk overstappen naar Telstar, dan is de kans aanwezig dat hij volgend jaar in de eredivisie komt te spelen. De Velsense club heeft zich namelijk weten te plaatsen voor de halve finale van de play-offs om promotie. Wat eveneens in het voordeel van Telstar werkt, is dat Van der Vaart deze zomer transfervrij zal zijn. Van der Vaart speelt momenteel nog bij het Deense FC Midtjylland, waar hij maar weinig aan spelen toekomt.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Raoul14
Zou leuk zijn. Krijgt hier altijd veel kritiek, maar is m.i. toch een voetballer waarvoor wij naar het stadion gingen, een echte Ajax speler.
0 0
PetrusKeizer
Telstar. Dan denk je als veteraan toch aan n Fred Bischot, Co Stout, Frank Kramer, Arno Wellerdieck, Ruud Geels, Louis van Gaal.
0 0
trooop
De mooiste nederlandse speler in de afgelopen 15 jaar (vooruit, na v persie) bij de lelijkste club van nederland (vooruit, na psv). Prachtig, wat een liefhebber.
0 -2
Ferd
Mooi toch, ik zie oud toppers liever terugkomen naar mindere Nederlandse clubs dan dat ze naar de woestijn of China gaan.

Goed voor het niveau van de JL, goed voor de toeschouwersaantallen, goed voor de jonge talenten die kunnen leren van een ervaren prof.
2 0
Tiemen_S
Hah, gaaf! Laat lekker doen joh!
2 0
MrPink
"dan is de kans aanwezig dat hij volgend jaar in de eredivisie komt te spelen."

Hier moest ik wel even om lachen. Telstar, haha.
1 -3
Bjorn
Aan de ene kant vind ik het jammer als grote spelers nog ergens in de JL gaan lopen ballen met 389 toeschouwers en 12 duiven in het stadion. Aan de andere kant, mooi voor de mensen en Rafael als hij dat nog ziet zitten.
0 0
Michelinho
Ach. kijk naar Kuijt en Drenthe; die konden het ook niet laten en het niveau boeit niet. Gewoon lekker ballen en als je er nog voor betaald krijgt helemaal mooi.
0 0
GrandMasterFlex
Ze gaan mogelijk naar de eredivisie, dus dan speelt hij elke week een halve wedstrijd...
2 0
supporter sinds
Het lijkt wel of Ajax supporters niks meer positief kunnen zeggen. Als telstar vd vaart weet te verleiden om te komen voetballen is dat toch alleen maar mooi. Telstar heeft dit seizoen echt een leuk team. Het speelde jong Ajax in ieder geval 60 min helemaal vd mat en de wedstrijd Telstar-NEC is zelfs de beste en leukste wedstrijd die ik dit seizoen heb gezien. Ik kom bij zowel Ajax - jong Ajax en Telstar en bij de laatste teee heb ik meer genoten dan bij Ajax 1. Zowel qua voetbalplezier en sfeer.
18 -1
gras
Helemaal mee eens. Zou geweldig zijn om VdV bij Telstar te zien in een fris spelend elftal.
4 0
Barra
Prima toch mocht hij dit willen doen, want dan is het hem niet te min of voelt zich er te groot voor. Kijk ik snap als grote spelers dit totaal niet zien zitten, maar mocht hem dat niet uitmaken os dat toch alleen maar mooi om te zien
3 0
kaashaas
Als hij dit doet zou ik er respect voor hebben en dan houd hij blijkbaar heel veel van het spelletje.
Verder kent hij dan blijkbaar ook geen schaamte en doet hij wat hij wilt en maakt het hem niet uit wat een ander vind. Uiteraard is het wel een apparte move.
4 0
GrandMasterFlex
Dat wist iedereen allang dat VD Vaart en echte liefhebber is.
1 0
Ajacied33
Wat gênant dit zeg. Ik zou never nooit gaan tekenen bij Telstar,kom op man. Op vrijdag en maandagavond voetballen tegen ploegen die op kunstgras spelen en 500 toeschouwers trekken. Stop er dan mee,of als je echt liefhebber bent kom dan bij Lucky Ajax ballen samen met Swart
2 -3
Michelinho
Waarom gênant? Hij heeft sowieso nog niets toegezegd, maar als Telstar promoveert is het toch leuk voor hem als hij nog een jaartje ED meepikt? Gewoon uit de liefde voor voetbal, kan hem het rotten dat hij al lang en breed over zijn top is.
0 0
NuchtereHarrie
Pijnlijk om te zien hoe zo'n talentvolle voetballer zo kan eindigen...
0 -4
NotForSale
Dit zou wel mooi zijn maar ik denk niet dat hij het doet, hij zal wel bij zijn Estevana willen blijven.Die speelt handbal in Denemarken
2 -1
voorkennis
Zon voetballer met zon staat van dienst, geen speeltijd bij een club waar ik nog nooit van gehoord had in denemarken, en dan nu telstar, man man wat doe je jezelf aan
2 -2
Michelinho
Nog nooit van FC Midtjylland gehoord? Zegt dat niet iets over jou?
Maar laat die gast lekker ballen als ie daar zin in heeft op zijn 35e.
0 0
Barra
Mooi toch, voelt zich niet te groot en wil blijven voetballen.
3 0
afcas
ik zou het juist alleen maar toejuichen. zou spelers wel sieren als ze besluiten bij ook mindere clubs terug te keren om het niveau in nederland een beetje hoger te krijgen. denk alleen niet dat raffie het gaat doen.
3 0
insectenverdelg
Moet Raffie dan ook kantinediensten draaien?
5 -3
Ruff Rhythim
Als ze verlies willen draaien zou ik dat even niet doen...
3 -1
Michelinho
Hahaha! Welnee, gewoon de frikandellen achter slot en grendel.
0 0
Truth
Hahaha! (mensen die minnetjes geven zijn wel erg zuur hoor)
0 0