Eriksen hint naar langer verblijf bij Spurs

BVeenstra, 22-03-2018 om 13:15, 5194 views, The Mirror |

Bestel jouw sjaal voor het tweeluik met Juventus!

De fans van Tottenham Hotspur kunnen opgelucht ademhalen. Ondanks de interesse van enkele clubs uit Engeland en het buitenland lijkt Eriksen voorlopig te blijven bij de club uit Noord-Londen, zo blijkt uit een gesprek met de Engelse krant The Mirror.

'Om eerlijk te zijn denk ik niet na over interesse van andere clubs', begint Eriksen. 'Je speelt voetbal in het heden, maar je hebt ook je dromen. Dromen zijn een ding, maar dromen worden pas realistisch wanneer er een aanbod op tafel ligt. Voor nu: de meeste mensen zijn blij bij Tottenham en ik ben dat ook', aldus de Deen, die nog tot medio 2020 onder contract staat bij The Spurs.

De laatste keer dat Tottenham Hotspur een prijs won, was in 2008. Destijds werd de League Cup gewonnen. Kortom, Eriksen - die sinds 2013 bij de Londenaren speelt - heeft nog altijd geen prijs gewonnen met Tottenham Hotspur. 'Iedere voetballer wil de Premier League, Champions League of FA Cup winnen. In de afgelopen seizoenen waren we telkens dichtbij, al doen we dit seizoen niet mee om de titel. Maar ja, ik denk dat ik prijzen kan pakken met Tottenham. Toen ik kwam moest deze club vechten om in de top zes te eindigen, nu noemen mensen ons een titelkandidaat.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Pierre Heno
Blijkbaar zien de echte topclubs het ( nog?) onvoldoende in hem zitten. Dat is jammer want met TH gaat hij geen echte prijzen pakken. Dat blijft op zijn best een subtopper in de PL.
0 0
ziz0u.
of hij is te duur..
0 0
ajaxinho
Hij zegt waarom zijn huidige club zo mooi is.
Waarom hij bij de Spurs zou willen blijven.

In werkelijkheid weet hij ook dat hij geen prijzen zal winnen bij de Spurs.
Hij heeft te weinig kwaliteit om zich heen.

Bij een aantrekkelijk bod, pakt hij zijn kans.
0 0
Duif63
Zonde, Tottenham zal nooit meer worden dan een middenmotor/subtopper. Met zijn kwaliteiten hoort Eriksen bij Real of Bayern of Juventus te spelen.
1 -3
AFCAsphere
Spurs schakelde bijna Juventus uit...
0 0
Pierre Heno
ik heb bijna elke dag seks. Bijna.
0 0
Leviathan
Bijna is gewoon helemaal niet.
2 0
AFCAMM
Mooi zo. Zie hem daar liever dan bij Real of Barca. Hoop dat de top een stuk breder wordt.
1 0
Hziyech14
Ik vind de spurs ook een mooie club voor hem, het is een engelse topclub met veel potentie.
Binnen nu en 5 jaar zie ik ze wel de premier league winnen/ cl finale halen.
2 0
Bjorn
Opvolger Iniësta bij Barcelona?
1 -1
geendagsvlieg
Hebben ze daar niet Coutinho voor gekocht?
2 -1
Marcao
Eriksen heeft meer power en loopvermogen. Hij is meer type Rakitic met een nog beter schot en overzicht. Maar ik denk dat Coutinho en Eriksen prima samen kunnen spelen ;op
1 0
EuforischeRealist
Klopt, ik dacht ook lang dat hij een keer bij Barca terecht ging komen maar daar ziet het niet echt meer naar uit. Misschien als Rakitic een keer vertrekt, maar ik denk dat ze dan voor een verdedigender ingesteld type kiezen.
0 0
EuforischeRealist
Ze komen stapje voor stapje dichterbij, al lijkt de titel de komende seizoenen vergeven aan City met al die belachelijke uitgaven. Toch heb ik meer respect voor de gerichte manier van werken en inkopen van de Spurs dan van de meeste andere Engelse clubs.
2 0
geendagsvlieg
Ik heb toch het idee dat City heel gericht ingekocht heeft dit seizoen. Alleen met een iets grotere geldbuidel.

Van de laatste 10 aankopen van Spurs boven de 10 miljoen euro spelen er maar drie basis.
0 0
EuforischeRealist
Dan moet je eens even kijken op transfermarkt.nl, die geldbuidel is wel een flink stuk groter hoor.

Die laatste 10 aankopen van de Spurs van boven de 10 miljoen kun je over 3/4 seizoenen uitsmeren. Bovendien staat daar de verkoop van Walker tegenover voor ruim 50 miljoen, dus qua transferbeleid zit Spurs echt wel beter in elkaar.
0 0
geendagsvlieg
Sánchez
Lucas
Aurier
Llorente
Foyth
Sissoko
Janssen
Wanyama
N'Koudou

Die zijn allemaal gekocht sinds de zomer van 2016
0 0
EuforischeRealist
Klopt en dat zijn er 9, waarvan er 6 geregeld spelen mits fit. Neem aan dat je begrijpt dat je (zeker bij de huidige Engelse topclubs) niet kunt spreken van een vaste basis 11 gezien het drukke schema van deze clubs.

City gaf dit seizoen al gigantisch veel meer uit en ook aan veel meer spelers.

Laporte
Mendy
Walker
Bernardo Silva
Danilo
Ederson
Douglas Luiz

Van vorig seizoen komen daar dan nog bij;

Stones
Sané
Gabriel Jesus
Gundogan
Nolito
Claudio Bravo

Daar speelt de helft niet van of is alweer transfervrij weg he.
0 0
geendagsvlieg
In mijn eerste reactie had ik het heel specifiek over dit seizoen bij City. Het zijn vrijwel allemaal basisspelers of bankzitters met veel speelminuten in tegenstelling tot de dure aankopen van Spurs.

Van die 9 namen van Spurs spelen alleen Sanchez en Aurier veel.

City is significant beter gaan presteren met zijn aankopen. Dat kan ik van Spurs niet zeggen.

edit:
Welke spelers uit dat rijtje van jou zijn transfersvrij vertrokken? Bravo is de enige die niet speelt.
0 0
EuforischeRealist
Dat klopt maar je spreekt ook over de laatste 10 aankopen van de Spurs alsof dat ook over alleen dit seizoen gaat. Die vergelijking is dus enigszins scheef, vandaar dat ik hem probeerde gelijk te trekken (gelijke periodes). Nolito is alweer weg, maar inderdaad niet transfervrij (mijn fout).

Ik vind het aantal speelminuten verder niet veel voor elkaar onderdoen. Laporte en Danilo zijn wisselspelers, Mendy al lang geblesseerd en Douglas Luiz ...?

Van het rijtje wat jij bij Spurs noemt zijn Jansen en N'Koudou verhuurt. Is Foyth net als Douglas Luiz? een jeugdig talent en de rest speelt gewoon vaak.
0 0
geendagsvlieg
Als Laporte een wisselspeler is, dan is Aurier dat bij Spurs ook. Beiden hebben sinds de transfer van Laporte 5x 90 minuten gespeeld op 10 wedstrijden.

Danilo heeft in die periode zelfs nog meer minuten (483) gemaakt.

Bij de 16 spelers met de meeste speeltijd dit seizoen over alle competities heeft ManCity 8 aankopen zitten die de laatste 2 jaar gekocht zijn. Spurs slechts 3 op 16.
0 0
EuforischeRealist
Het is natuurlijk nogal een verschil of je basis speelt tegen een andere topclub in de Premier League of in een beslissende wedstrijd voor de CL of dat je speelt tegen FC Bal op het dak in de 2e ronde van de League Cup.

Stones, Otamendi en Kompany staan hoger in de pikorde dan Laporte en Danilo heeft in principe Walker voor zich.

Tottenham heeft de laatste 2 seizoenen bij elkaar niet eens 16 spelers gekocht dus 3 op 16 is onmogelijk. Bovendien bewijst het juist mijn punt dat Tottenham gerichter inkoopt, de spelers daar blijven dus langer bij de club en zijn dus langer een meerwaarde terwijl je bij City na een slecht seizoen dus meteen weer naar het 2e plan verhuist of buiten wordt gekiepert.
0 0