Bazoer en Riedewald onnodig bij Jong Oranje

sammekors, 21-03-2018 om 08:20, 6528 views, De Telegraaf | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Richedly Bazoer en Jaïro Riedewald zijn niet opgeroepen voor Jong Oranje. De beide oud-Ajacieden maken bij hun buitenlandse clubs een prima periode door, maar worden door bondscoach Art Langeler niet nodig geacht.

Bazoer staat momenteel in de basis bij zijn club Wolfsburg, in de Duitse Bundesliga, maar desondanks wordt hij gepasseerd. 'In de oefenwedstrijd tegen België wil ik graag andere jongens aan het werk zien en tegen Andorra heb ik geen dominante rol voor hem in gedachten', legt Langeler uit aan De Telegraaf. 'Ik heb daarom met Bazoer overlegd dat het beter is bij de club te blijven.'

Voor Riedewald, die onlangs bij Crystal Palace in de basis startte tegen Tottenham Hotspur en inviel tegen Manchester United en Chelsea, geldt ongeveer hetzelfde. Door zijn eigen coach Roy Hodgson wordt hij geloofd, maar Langeler heeft hem momenteel niet nodig.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Schöne82
Blij om te merken dat die twee toch langzaam meer en meer gaan spelen.
0 0
chrisjuhhh
Als je figuren als Art behoud voor Oranje , dus het Nederlands voetbal , dan snap je het nog steeds niet waar de schoen wring en waarom Nederland zakt in de voetballerij .

PSV dreigt kampioen te worden met bagger voetbal ( ik hoop op Ajax nog steeds ) .

Ajax is niet constant en af en toe om niet aan te gluren en dan weer wel, maar oke veel wisselingen en gebeurtenissen afgelopen jaar .

Feijenoord is gevallen als een baksteen , maar hun jeugd is wel iets beter geworden en er liggen mogelijkheden , maar het voetbal is niet om aan te gluren .

AZ , Vitesse , FC Utrecht leuke ploegen en attractief voetbal , maar niet het hoge niveau wat echt nodig is , maar Europees met een masseltje kunnen ze ver komen dat weer wel .

Nederlands voetbal in een notendop , maar we hebben de talenten en gaan we er goed mee om dan kan het zomaar weer anders worden .

Dus KNVB stop met mensen als Art Langeler die hebben werkelijk waar geen ene moer iets te zoeken in Oranje !
0 0
Leprechaun
Haha, die Art. Ongelofelijk dat die man nog een baan in de voetballerij heeft.
0 0
Joseph
En hier gaat de KNVB in mee? Prima als je als hoofd jeugdopleiding wat meer kijkt naar PSV jongens, maar we moeten ook eerlijk zijn, PSV staat in de schaduw van Ajax als het om de jeugd gaat, dan slaat dit natuurlijk nergens op..

Gefrustreerde PSV aan het roer, hoe maak je het Nederlandse voetbal kapot..
1 -1
Juichtoon
Maar wel 5 PSV-ers hahahaha.
0 0
Suarez16_
Voor art is het belangrijker dat nietszeggende psv talenten die later bij telstar eindigen zoals van osch, van bruggen, rosario en lammers wat minuten krijgen in plaats van grotere talenten zoals Riedewald en Bazoer.
1 0
Ar
Want we hebben bij Jong Oranje natuurlijk ten eerste vier linksbenige verdedigers die beter zijn dan Riedewald en wel tientallen middenvelders die beter zijn dan Bazoer.
Althans, zoiets suggereert Artje hier.
Deze selectie is een lachertje.b
1 0
Hagmag
Goed voorbeeld voor Kluivertje. Beiden zijn weliswaar niet op eigen initiatief vertrokken maar hadden nog veel te leren. Wolfsburg en C.Palace is nu niet echt de absolute top.
0 0
Juichtoon
Vergeet niet dat de individuele training volgens het plan Cruijff door zou lopen t/m 23. Dus ook voor jonge spelers die bij het eerste terecht kwamen. Nu weten we dat Frank dat niet nodig vond. En zie hier een dalende prestatiecurve voor deze jongens, eigenlijk na een goed jaar nadat ze bij het eerste aansloten.
1 0
gras
Zou voor beiden een mooi houvast zijn om in beeld te blijven voor oranje. En zeker voor Riedewald een terechte beloning. Maar goed: Langerer. Als je iets van randstedelijke attitude uitstraalt, sta je op achterstand bij hem.

Maakt niet uit, deze jongens komen nog wel bovendrijven. Zat talent, meer dan veel generatiegenoten. Fysiek ook dik in orde en weerstandsniveau in hun competitie kan amper beter. Focus en instelling is waar ze het verschil moeten gaan maken. Als ze dat leren, zijn deze jongens echt top.
0 0
Ajax27
Apart... jongens die in top-5 competities genoeg minuten maken niet laten spelen. Wie is er beter op hun positie met dezelfde of meer potentie?
1 0
Ferd
Apart? Nee hoor. Ajax achtergrond en dan wil Artje je er niet bij hebben met z’n achterlijke obsessie.
2 -2
geendagsvlieg
Links of rechtsom. Riedewald heeft sinds 25 februari 1x tien en 1x 15 minuten. gespeeld. Eiting kan nu mooi zijn debuut maken.

Ik zie verder ook een Clement en een Zivkovic in de selectie.
0 0
Ferd
Clement geen seconde voor Ajax 1 gespeeld dus weet Artje niet dat het eigenlijk een Ajacied is. En Zivkovic is kritisch geweest op Ajax, dus die heeft bij Artje 6 plusjes en een hartje achter zijn naam.
0 -3
geendagsvlieg
Ik heb Pelle Clement vorig seizoen toch 2x een half uur in de Arena tegen NEC en Panathinaikos zien spelen.

Hij heeft ook nog in de beker 2x gescoord voor Ajax 1 tegen Kozakken boys en 1x in de verloren wedstrijd tegen Cambuur.

Maar misschien dat jij het over een ander Clement hebt?
3 0
Ferd
Dat had ik uit m’n geheugen geblokt.
0 -1
GerardAjax26
Zo apart is dat niet toch? Riedewald en Bazoer zijn beide 21 jaar.. dus zijn binnenkort te oud voor Jong Oranje. Begrijp wel dat je als trainer zijnde dan liever andere jongens aan het werk ziet tijdens een oefenwedstrijd.
3 0
geendagsvlieg
Je bent te oud voor Jong Oranje als je 21 was voor 1 januari van het jaar waarin de kwalificatie begon.

De kwalificatie voor het EK 2019 is begonnen in maart 2017. Dus spelers geboren op of na 1 januari 1996 zijn speelgerechtigd.

Bazoer is van 12 okt 1996 en Riedewald van 9 sept 1996.

De oudste speler van de huidige selectie van Jong Oranje is Oussama Idrissi, die is nu 22 en op 30-juni 2019 als de finale van het EK wordt gespeeld 23 en 4 maanden.
6 0
GerardAjax26
Ah oke, wist niet dat het zo ging. Dan gaat mijn argument niet meer op.
1 0