Seuntjens baalt: 'Hoop dat Ajax kampioen wordt'

JipVR, 17-03-2018 om 21:53, 21089 views, FOX Sports | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Ralf Seuntjens baalde als een stekker na afloop van PSV - VVV Venlo. De aanvaller van de bezoekende club pakte zijn tweede gele kaart, waarna de Eindhovenaren pas tot scoren kwamen. Daarnaast baalde hij extra hard, omdat hij liever niet ziet dat PSV kampioen wordt. 

'Vond jij dat een gele kaart? Ik vond het geen gele kaart', zegt Seuntjens na afloop. 'Ik liep snel van het veld af omdat wij zelf een penalty hadden moeten krijgen. Je kan ze zo naast elkaar leggen, dat van ons was nog meer een penalty en zij krijgen hem wel. Zo kan ik er nog wel vier of vijf momenten bij pakken.'

'Het zijn gewoon feiten. Het leek er wel op alsof hij in het voordeel van PSV floot. Ik baal extra hard, want ik hoop dat Ajax kampioen word. Ik had PSV daarom graag een paar punten af willen pakken', aldus Seuntjens na afloop bij FOX Sports. 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
chuckie88
Noem het calimerogedrag, maar feit is wel dat in Nederland de analisten, scheidsrechterskorps, verslaggevers teveel invloed hebben (gehad) op de standen op de ranglijsten. Als grootste club van Nederland zijnde hebben we ook heel duidelijk de meeste weerstanden. De neutraliteit van bovengenoemde heren is wel heel ver te zoeken. Schandalig dat kampioenen steeds meer worden bepaald door dit soort mensen en hun beslissingen. We glijden niet alleen maar af met het voetbal in dit land maar ook met alles rondom het voetbal heen.
0 -1
JCr14
De 1e was na 47 minuten terwijl er 1 minuut extra tijd was.
De 2e was zeer zwaar.
Week in week uit beïnvloed de scheidsrechter de stand op de ranglijst.
9 0
Redrum
Heeft Brands zijn mening al gegeven over het optreden van de scheids of doet hij dat alleen als psv rood krijgt? Noemde hij dat toen niet competitievervalsing? Volgens mij valt dit optreden van Gozubuttplug daar ook wel onder namelijk, maar goed..
4 0
PJK54
Is allang duidelijk dat een aantal scheidsrechters voor die lampenclub zijn en daar ook alles voor doen dit was een duidelijk voorbeeld.
0 0
10Sneijder10
Die tweede kaart was echt zooo makkelijk gegeven. Paar minuten later gebeurd het aan de andere kant en dan fluit die hondenlul niet eens. Had zeker wat goed te maken ofzo.
4 0
SvenGeurtsen
Allemaal leuk en aardig dat ze zeggen dat ze hopen Ajax kampioen wordt.
Maar wat koop je er voor?
0 0
ElPistolero9
Kunnen misschien gaan hopen dat er bij enkele clubs wat afkeer jegens PSV ontstaat (net zoals enkele andere clubs dat tegen ons hebben) en dat ze wat harder hun best gaan doen tegen hun. Wie zal het zeggen
2 0
Ferd
Daarvoor zal PSV net zo succesvol moeten worden als Ajax, en dat gun ik ze niet
0 0
4EVERAJAX
die 2 e kaart heb ik nog niet gezien. Maar die eerste was zeker niet nodig geweest. Helaas voor ons.
0 0
31xAjax
Ik de eerste nog niet maar die tweede was zoooo dom....
0 -1
apeldoorner
die 2e was zo geen kaart....laffe scheids
1 0
4EVERAJAX
dan heeft ie op zeker de wedstrijd verkloot voor VVV hahahah volgende x beter dan!
0 0
didierajax020
Laatste paar seconden tijdens dat interview komt Ajax aanbod, wanneer hij zegt dat hij hoopt dat wij kampioen worden is die interviewer ook echt een seconde stil en zegt dan 'Dankjewel'. Heerlijk dat Ajax misgunnen, klote Fox, klote Arbitrage.
7 0
SjakieWolfs
Ja ze doen goed hun best om te laten zien dat ze niet van Ajax afhankelijk zijn. De Ajax aanhang met een Fox abonnement zorgt voor een belangrijk deel aan inkomsten bij Fox. Het overgrote deel van de abonnees is Ajacied maar mij zullen ze niet krijgen. Eigenlijk zouden alle Ajacieden hun abonnement massaal op moeten zeggen.
3 0
Kilum
Ik heb wel is gelezen dat de kijk cijfers voor de wedstrijden van Ajax 80% van de totale kijkcijfers tijdens wedstrijden betreffen. Als dat waar is mag Ajax wel wat meer televisie geld krijgen uitgekeerd. Of ze doen wat Barca en Real doen. Zelf hun televisie rechten verhandelen. In plaats van met de grote pot mee doen.
0 0
3*stars*3
Haha zag net interview op Fox en viel mij ook gelijk op dat die v Peperstraten ff niet wist wat hij moest zeggen.
Dacht trouwens dat die Seuntjens 36 was ofzo maar hij is pas 28...

Ja joh in NL zijn de meeste voetballers voor Ajax of fey.
Zelfs bij dat laffe clubje lopen er veel mannen die vroeger droomden van Ajax; Luuk, v Ginkel, Hendriks, Brenet en Bergwijn sowieso.
Wie droomt er nou van psv!?
8 0
mickey2602
Ik ken 2 boertjes...en dat zijn ook nog eens 2 broertjes... Dat zijn de enige 2 die dromen van PSV gok ik;-)
0 0
3*stars*3
Die 2 dromen nog steeds over psv man.
Je hebt het over vd Kerkhofjes toch??? ;-)
0 0
mickey2602
Juist;-)
0 0
Heiko
Dat had hij eerder moeten bedenken.
0 -1
jollie18
Maar helaas Seuntjes we worden geen kampioen
5 -4
AJAIXIXIXI
haha held
6 0
Redrum
Seuntjens is een liefhebber.
9 0
Hziyech22
Hij was echt heel boos haha.
7 0
Labrador
Haha dat hoor je niet vaak. Die doet dus minder zn best op 19 april
9 0
3sterrenAjax1
goede gozer. ik had hem tijdens de wedstrijd niet moeten afzeiken.
23 -5