PSV wint na rode kaart voor VVV Venlo

JipVR, 17-03-2018 om 21:50, 17687 views, AS |

Bestel jouw sjaal voor het tweeluik met Juventus!

PSV heeft gedaan wat het moest doen en versloeg VVV Venlo in eigen huis met 3-0. De wedstrijden FC Twente - Willem II en SC Heerenveen - FC Utrecht eindigden allebei in een 2-2 gelijkspel. Bij Vitesse - Heracles werd niet gescoord.

FT | FC Twente - Willem II (2-2)
0-1 Tsimikas (14')
1-1 Lam (43')
1-2 Sol (70')
2-2 Bijen (86')

FT | PSV - VVV Venlo (3-0)
1-0 Van Ginkel (67')
2-0 Lozano (80')
3-0 Van Ginkel (83') (pen.)

FT | Vitesse - Heracles (0-0)

FT | SC Heerenveen - FC Utrecht (2-2)
0-1 Van der Maarel (18')
1-1 Thorsby (39')
2-1 Ghoochannejhad (76')
2-2 Dessers (88')

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
MyDreamteam59
Wij zijn ZELF schuldig aan deze situatie dat wij afhankelijk zijn van de KNVB, scheidsrechters, mazzeltjes etc.etc.etc. PSV staat 7 punten “los” en is dat de realiteit! Laten wij nou eens stoppen met dat janken en kijken naar de afgelopen jaren zonder successen waar een absoluut wanbeleid ons lot was. Wij, de Ajax die-hards, kijken alleen nog maar naar het feit hoeveel Ajax spelers opleveren bij transfers. Daar halen wij alleen nog maar ons succes uit.....vanwege het feit dat wij een “beursclub” zijn moeten wij met “positieve” cijfers komen anders breekt de pleuris uit....
Wel mooi om dan te ervaren dat van Os met dikke varkenskop kritiek uit om vd Sar en Overmars. Hij en Coronel (R.I.P.) zijn verantwoordelijk geweest voor de splagaat waar vd Sar en Overmars bijvoorbeeld nu in zitten. Ze weten het allemaal zo goed op afstand te vertellen maar is het al meer dan 20 jaar een bende bij Ajax. Ieder jaar maken wij in Mei keurig onze krankzinnig dure seizoenkaarten over en moeten wij de rest vh seizoen onze bek houden. Wat hebben wij, de supporters, er nou aan dat Ajax ieder jaar positieve cijfers schrijft en er miljoenen aan bonussen worden uitgekeerd aan vd Sar, Overmars en nog steeds Bergkamp. Wij zien ons vakantiegeld in mei in rook opgaan en moeten wij maar afwachten welke spelers wij bij het begin vd competitie in het veld zien staan. Gebruik dat idiote bedrag wat nu op een geparkeerde bankrekening bij de ABN AMRO staat om vd beurs af te gaan en weer baas te worden zoals wij dat graag zien. Kapitaal moet op het veld staan en niet op een bankrekening....daar hebben wij recht op !,,,,,,
0 0
Dexy
Heb de wedstrijd niet gekeken, maar zo te horen heeft PSV weer behoorlijk gemazzeld dankzij een (discutabele) rode kaart voor VVV?
2 0
Van Reenen
Ik verkondig al jaren dat de competitie stevig beinvloed wordt door scheidsrechters.
Vorig jaar zei die oud kneus van PSV die nu bij de KNVB zit, het prachtig te vinden dat 010 kampioen zou worden. Nu is het erg opvallend dat scheidsrechters 040 bevoordelen. Nooit gehoord van extra speeltijd van 5 minuten en van de rest kan jezelf invullen.
Als je ziet wat die Kramer uitvreet, had hij al voor de rust met rood naar de kleedkamer moeten gaan. Maar de scheidsrechter ziet niet, wil het niet zien, dat Kramers handjes erg los zitten. En de Ajax-back krijgt voor een tegen duw een gele kaart. Veelvuldig dezelfde overtredingen worden verschillend beoordeeld, maar vaak in het nadeel van Ajax. Wat doet Van Praag eigenlijk bij de KNVB, alleen zijn mond houden en de tonnetjes opstrijken? Hij mag toch ook zijn mening geven net als die kneus uit 040? Maar neen, zwijgen is goud!
0 0
DirkvanDam
dit gevoel zit er bij mij ook al jaren in.... dit seizoen en vorig seizoen zat ons zoveel "fouten" tegen ongelofelijk. en nee geen Calimero.. feyenoord vorig jaar zoveel cadeau gekregen en dit seizoen is dat psv. ik heb fox opgezegd na Twente (december). 2 penalties niet gekregen en 2x geen rood voor Twente... belachelijk....
0 0
Michelinho
Was zeker geen 2e geel waard, klein duwtje bij de hoek van de zestien en echt niet zo'n veelbelovend moment. Discutabele pingel gekregen, geen pingel tegen die veel meer een pingel was, van Ginkel hield vast bij de 1-0 waardoor hij vrij voor de goal kwam, doorbrekende Castelen wordt neergehaald en niet eens een overtreding. Gözübüyük was net Nijhuis die Ajax floot. "Mannelijk" voetbal toestaan, behalve als VVV het deed.
In principe zijn veruit de meeste scheidsrechters thuisfluiters, maar hier was toch wel sprake van een persoonlijke voorkeur.
0 0
GrandMasterFlex
Daarnaast krijgt VVV geen penalty mee
1 0
aka
Eens kijken of Brands nu in ieder tv programma gaat roepen dat de rode kaart onterecht is
1 0
ajaxpat
nee tuurlijk niet,nu hoor je die calimero niet
1 -1
Michelinho
Min moest plus zijn.
0 0
Babayaka
Er wordt niet eens subtiel gestuurd door de bond wie kampioen moet worden.
0 0
skinny hein
knvb heeft er echt geen kut aan dat psv kampioen wordt ipv Ajax. Echt niet. Nooit niet.
Complot theorieen van lik me reet.
Logisch nadenken : wat gaat de knvb erop vooruit...nou...niks.Klaar.
Je zou eerder denken dat ze op de hand van Ajax behoren te zijn aangezien het buitenland liever Ajax ziet dan psv.
0 0
Robinjo1988
Je leest hier echt elke week dezelfde reacties bij een wedstrijd van pisvee. En mensen blijven maar kijken, waarom? Wie had serieus puntverlies verwacht?
1 -2
Redrum
Gozubuyuk heeft echt ff wat rechtgezet voor psv. Zou hij voor een 65 inch gaan of past een maatje kleiner beter in zijn huiskamer?
9 0
Michelinho
Produceert Philips ook dildo's dan?
5 0
DeGodenzonen020
Haha
0 0
kaashaas
PSV word niet op eigen kracht kampioen... Ajax maakt psv kampioen!
3 0
Ajax0403
Precies dit. Dit is altijd het geval met Ajax. We falen zelf.
0 0
mickey2602
Heb zojuist de samenvattingen bekeken en wat heeft dat klote PSV toch weer hard de hulp van de arbitrage of de tegenstander nodig. Of beide.
VVV had een pingel moeten krijgen,krijgen ze niet waar PSV voor een vergelijkbare overtreding er wel eentje krijgt.
Heb de eerste kaart voor die Seuntjes niet gezien maar die 2e was wel erg makkelijk gegeven. En dus wordt het PSV even iets makkelijker gemaakt want die scheids had ook al door dat het PSV met 11 tegen 11 niet zou lukken.
Dit jaar krijgt PSV de schaal aangeboden door de KNVB,vorig jaar mocht Feyenoord die schaal dankzij de KNVB omhoog houden,jaar ervoor mocht PSV kampioen worden omdat AJax niet kon winnen in Doetinchem.
Wanneer krijgen wij nou eens de schaal dankzij een falende concurrent(ow wacht,dat hebben we al 4x op rij gekregen)of dat wij de schaal krijgen omdat de KNVB ons zo graag wil helpen?
Nee want wij zijn Ajax,wij willen die schaal alleen als we die op eigen kracht behalen!!
3 0
ajaxpat
nu zal wipneus niet klagen over die onterechte kaart van VVV,wel hele week lopen janken toen die mexicano rood kreeg
19 -1
3*stars*3
Pot gelukkig niet gezien want je zit je gewoon te ergeren aan dat laffe clubje.
Tegen VVV uit, kwamen ze ook pas ''los'' na die rode kaart (volgens mij Promes?).
Tegen PEC stond het 0-0 en kwamen ze pas ''los'' na die rode kaart van vd Hart.

Dan ook nog die eigen goals, goals in blessuretijd, slordig Ajax en het lijkt heel wat die 7 punten maaar vraag niet hoe!
Ik heb in de afgelopen 30 jaar nooit zo'n matige en vooral lucky koploper gezien....
15 -1
Juichtoon
Min ging per ongeluk. Ook uit bij vvv kwam psv pas los na rode kaart voor vvv. Zo"n 2e gele krijgt Ajax op dat moment nooit mee. Geen sprake van dat de arbiter dit mee geeft.
5 0
davidsglory
Dit is net zo goed gecalimero. Ajax moet beter presteren, die kut lampen bakken er niks van, maar halen meer punten.
1 -1
3*stars*3
Heb net beelden gezien en werd erg makkelijk gegeven maar dat is meestal voordeel voor een topclub in een thuisduel.
Maarja het zit ze gewoon erg mee en na zo'n vernedering in Tilburg, hoopte je dat het door zou werken maar nee...
0 -1
ajaxminimax
Klopt helemaal.. dit is echt heel erg
1 0
ajaxpat
Jankbek de Jong en de gehuurde Jank aanvoerder
2 0
NouridolbergNeres34
Goed interview van seuntjes heeft volkomen gelijk scheidsrechters in nederland zijn echt dramatisch week in week uit. Hoopt dat Ajax kampioen word, dat gaat nu wel een heel moeilijk verhaal worden.
1 0
DarkDefender
En van Ginkel die dan na de wedstrijd aangeeft dat we nu hebben kunnen zien dat het verlies tegen WillemII een incident was en niet nog een keer kan gebeuren. Wat een ...... is het toch ook
5 0
ajaxminimax
Lachwekkend gewoon, vandaag hadden ze eerst de hulp nodig van de knvb
0 0
korem
Kunnen wel weer gaan zeiken ! Wij verdienen net zo min om kampioen te worden, als je thuis tegen ADO gelijk speelt en de week erop verliest. Anders zouden we nu op 2 punten achterstand hebben gestaan en hadden we het in eigen hand gehad. Ik geloof niet dat PSV nog 3 keer punten gaat laten liggen ! Wij hebben onze kans laten liggen helaas
4 -2
Juichtoon
Maar als wij psv zijn had Tagliafico tegen ADO een penalty mee gekregen. You get it.
Dat is een wereld van verschil. We zullen het moeten benoemen anders verandert dit nooit
3 -1
mickey2602
We hebben er weinig aan als wij,de supporters,dit benoemen. Dan moeten clubs of spelers hierover gaan klagen en zelfs dan zal er waarschijnlijk niks gebeuren.
2 0
Juichtoon
Ja de club dient haar kanalen hiervoor te gebruiken, via oud spelers, meer dan alleen Sjakie, via Ajax life of andere media.
Of anders nieuwe kanalen aanboren. Het gaat om de constante stroom. Wij supporters gaan hier dan vanzelf in mee.
Als je de arbitrage meer aan je kant wil en de hulp van de arbitrage bij je concurrenten wilt verminderen dien je hierin te investeren.
Het loont als je altijd je aangedane onrecht benoemt en het voordeel van anderen ook aan de kaak stelt.
0 0
R.F.
Berg wijn gaat niet mee in een door media opgeklopte strijd met Justin. Chapeau prima gast.
4 0
pinquin
Pracht maar vooral realistisch interview Seuntjes om vervolgens Bergwijn een hoop onzin te horen uitkramen...revanche voor vorige week, het was een voorzet
3 0
SnakeDoc
Hahah Seuntjes, lekker pik. Hoopte op Ajax kampioen whaha.
4 -1
Ajaxhart
Die Seuntjes is geboren in Breda, en heeft gespeeld bij (onder meer) Den Bosch. Is een echte Brabander. Just saying.
1 -12
ovopiet
ik kom uit boxtel en al heeeeeeel lang Ajax supporter!!!!!!
1 0
Onpartijdig
Ik kom uit Breda, en geloof me, dat is dus echt niet waar. Er is zelfs een periode geweest dat PSV nagenoeg elke keer weer punten verloor in het Rat Verlegh Stadion.
3 0
FlyingDutchMan
Ik woonde vorig jaar in Princenhage, leuke plek!
0 0
Dexy
Wat wil je daarmee zeggen? Minimaal de helft van Noord-Brabant heeft meer met Ajax dan met PSV.
9 0
Ajaxfan16
Seuntjes: ik had hier graag punten gepakt en daarom hoop ik dat ajax kampioen wordt. Just saying.
7 -1
lf87
Echte Brabanders hebben niks met psv, alleen uit de omgeving Eindhoven is dat zo. Ben zelf ook Brabander en Nac is de club van de Brabant
10 -2
Ajaxhart
OK OK. Heb me vergist. Toch verdien ik minstens 1 duimpje omhoog voor de moeite.
2 0
Juichtoon
Die heb je., nu zelfs 2x
0 -1
ajaxminimax
Had er toch al geen vertrouwen meer in, maar dit is echt ongelooflijk. Tuurlijk Ajax is slecht dit seizoen maar psv beter? Hou op. Dat zo'n team kampioen kan worden, vandaag hadden ze weer eens de knvb er voor nodig
7 -1
Bobbaasje
1. Seuntjes is een PSV’er.

2. Unerstaller is een goede keeper.

3. De scheids floot pro-PSV.
4 -4
apeldoorner
1. nope...hij hoopt dat Ajax kampioen wordt...2 klopt...3..wat een eikel die scheids
3 0
ElPistolero9
Maak je geen zorgen. Zij gaan echt nog minimaal 7 punten verspelen. Het gaat om ons hier - om de vraag of wij alles gaan winnen.
2 -11
SnakeDoc
Bedankt scheids.
8 0
Pierre Heno
Die domme Seuntjes had gewisseld moeten worden na die 1e gele kaart. Die trainer-coach van VVV snapt nog steeds niet hoe scheidsrechters in het PSV stadion het thuisfluiten tot kunst hebben verheven. Na die rode kaart was het snel gedaan. Titel lijkt nu toch wel binnen voor de lampjes.
4 -2
Juichtoon
Uit bij vvv gebeurde precies hetzelfde...
0 0
insectenverdelg
Er was moet iets te wisselen. De bank maakt je team niet beter. Deuntjes moet gewoon niet weer zo'n domme overtreding maken.
2 -1
Juichtoon
Ja maar spelers van Twente en Utrecht maakten ook zulke domme 2e overtredingen maar bleven gewoon op het veld!!
Of een penalty tegen ADO. Dan staan we met dezelfde inzet etc gewoon gelijk met die rukkers. We worden gewoon in de maling genomen
1 0
Pierre Heno
Seuntjes is nu eenmaal een domme en nooit bijgeleerde speler en daar dient een trainer-coach op te anticiperen. Dat deed hij dus niet en dus was het wachten op de twee domme Seuntjes kaart en dat was dus meteen toedeledoki. Die Seuntjes zal nooit met een hersenschudding van het veld gaan.
0 0
pinquin
wat een genante vertoning dit...van zowel psv als gozubuyuk. tweede geel (domme overtreding) maar veel te zwaar bestraft. vvv heeft bijna geen enkele vrije trap gehad en psv krijgt nu een penalty voor een zelfde soort/"zware" overtreding die in de 5de minuut nog weggewuifd werd ten koste van VVV......

En natuurlijk was er hoop..vorige week speelde PSV niet veel slechter als in de andere 25 wedstrijden (en vanavond) alleen zit in die andere 25 wedstrijden alles mee, zoals vanavond
5 0
Michelinho
Goede samenvatting.
0 0
AFC34
Nou, guzubuyuk krijgt straks een setje philips hue lampen mee, wat fluit hij verschrikkelijk voor de thuisploeg.
14 0
FriescheAjacied
Hoop dat het lichtje nog eens gaat schijnen in dat holle hoofd van ‘m. Bah, wat een mafkees.
0 0
Patrick78
Nee...na de westrijd een Philips OLED 65" voor Guzubuyk.
1 0
afcano1
nou hadden wij tegen twente dan net dat mazzeltje thuis dankzij die prutser maar hier maakte die fout op fout
0 0
Juichtoon
Wij 1 keer en zij 10 keer. Heft dat elkaar op?
0 0
ajax4ever01
Jong Ajax kan dit seizoen tenminste weer de titel pakken
1 -3
niquedegraaff
#Matchfixing
7 0
afcano1
vies stinkjong die luuk bah bah
5 0
FriescheAjacied
Schande! Deze man moeten ze straffen. Wat levert Gozubuyuk een gigantische wanprestatie. Krankzinnig, wat is dit slecht zeg. Schaamteloos wijst hij naar de stip, en geeft hij rood voor een klein tikje. Dikke prutser in het kwadraat. Geen goed woord voor over. Kneus!
12 0
Pierre Heno
Voetbal voor mietjes. Die Arsenal speler Welbeck was trouwens wel het summum van een mietjes schwalbe. Een beetje scheidsrechter hoort voor zo'n genante vertoning direct rood te geven maar het zijn allemaal slapjanussen. En Gozubuyuk maakt er een farce van door hier voor een 11 meter te fluiten.
1 0
Oliveira
Beetje zoals al die scheidsrechters in Nederland fluiten. Ze kunnen er stuk voor stuk geen reet van.
1 0
SnakeDoc
Die Lozano heeft echt een rot kop.
6 0
AFC34
Eens! Maar dat vind ik van enorm veel psvers, zoet, de jong, mauro jr vind ik ook al een kapsonestrut.
6 0
Keffie L
Wat denk je van Hendrix, lijkt op een standaard inwoner van Eindhoven
4 0
Patrick78
En PSV wordt kampioen? Onbegrijpelijk.
3 0
ajax4ever01
hadden wij dit seizoen het zelf maar beter moeten doen
2 -1
marco1972mb
Ze hadden Bosz gewoon zijn zin moeten geven., dan hadden wij nu waarschijnlijk een straatlengte voor gestaan.

Vd Sar draagt de verantwoording voor deze hele soap....
0 0
ajax4ever01
Dit weet je vooraf gewoon dat is het PSV dit seizoen
0 -1
Oliveira
3 goals zonder goed te spelen. Ik moet zeggen dat ik dat hel erg knap vind.
0 0
AFC34
Wtf, gehoord hoe snel guzubuyuk floot? De jong raakte de grond nog niet eens of hij floot al.
5 0
SnakeDoc
Zie 3-0 ik zei het nog.
1 -2
Labrador
Wat een calimero's hier. Wat hadden jullie dan verwacht? 0-3 ?
0 -13
Rolleman
hahaa. jonge. wat had jij dan gedacht vorige week? kon je toch ook niet in denken dat hrt 5-0 zou worden? dit is altijd zo makkelijk om nu z.n post teposten. eigenlijk gewoon zielig.
9 0
Labrador
Haha hoezo zielig. Het is de waarheid. De reacties met " oh psv wint , dat zei ik toch" nee dat getuigd van enig niveau.
0 -7
AFC34
Minder geluk
1 0
AntiCatenaccio
Nee. Maar wel frustrerend dat ze in de 70'ste minuut 1-0 maken. Na een dubieuze rode kaart voor VVV.
1 0
Keffie L
Nijhuis >>>>>> Guzubuyuk
4 0
milanafca
Hele slechte komedie is dit..
1 0
AFCA.
Deze overwinning wordt u aangeboden door Gozubuyuk
5 0
SnakeDoc
Penal jahoor ook nog
0 0
RusselWestbrook
Een rode kaart voor de tegenstander van PSV? Jeetje.
1 0
IDJosh
Bah gaan ze nog positief de interlandbreak in, jammer dit..
0 0
SnakeDoc
Allemaal door die rode kaart.
1 0
afcano1
pff ja maarja dat hopen elk jaar weer dat de concurrentie het laat liggen wordt er gek van wrm ajax het zo laat liggen in wedstrijden had zo niet nodig geweest
0 0
AFC34
Erg knap resultaat wel. Geen kans kunnen creëren toen er aan beide kanten 11 stonden, nu een frommelgoal en een counter.
0 -1
Oliveira
Mede mogelijk gemaakt door een bejaarde Eredivisie speler die op een nogal seniele wijze zijn 2de geel kreeg.
0 -1
MoIukker
Hopen dat vvv degradeert
3 -2
Oliveira
Zat er wel aan te komen. VVV is als een kaarthuis in elkaar gestort nadat ze met 10 man verder moesten.
0 0
Keffie L
Gedrocht van een clubje bah! Bedankt Seuntjes droplul!
0 -1
Restored
zonde tv gaat uit nu wij morgen knallen er moet gewoon gewonnen worden
0 0
SnakeDoc
Nu zijn ze weer blij hoor, schaam je.
0 0
Toon meer reacties