Keizer in beeld als trainer Excelsior

JesseTH, 16-03-2018 om 18:50, 3472 views, RTV Rijnmond | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Volgens Ruud van Os, chef sport van RTV Rijnmond, zou Marcel Keizer in beeld zijn als hoofdtrainer voor volgend seizoen bij Excelsior. De verslaggever geeft zelfs aan dat het al verder gevorderd is dan alleen het hebben van interesse.

'Naar wat wij weten is Marcel Keizer kandidaat nummer één en is er zelfs al met hem gesproken, al wil Ferry de Haan (de algemeen directeur in Kralingen, red.) dat niet bevestigen', zo beweert Van Os bij FC Rijnmond stellig over de geruchten.

Geert den Ouden denkt dat Keizer een succes kan worden in Rotterdam. 'Je kunt over Keizer zeggen wat je wil, maar hij heeft bij Ajax eigenlijk geen kans gehad. Ik vind dat een trainer die uit de Jupiler League komt beter door kan groeien bij een club als Excelsior. Ik denk dat hij een prima trainer is, die zich qua voetbal prima kan laten gelden in de Eredivisie.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
MyDreamteam59
Marcel, ik gun je het beste man
Ajax kwam te vroeg voor je maar is dat niet jouw schuld. Jij bent de dupe geworden van “haantjesgedrag” binnen Ajax waar onderlinge strijd over jouw rug is uitgevochten.
Wat had je moeten doen toen men aan je vroeg of je er klaar voor was?.......
Tuurlijk zeg je dan JA...niet alleen omdat Ajax je cluppie is maar ook de financiën waren zeer aantrekkelijk. Jij hebt nooit je tassen vol weten te gooien zoals vd Sar, Overmars, Bergkamp, Winter, Witschge etc.etc.etc. Iedere “hulp” trainer bij Ajax, behalve Spijkerman en L’Ami, zijn helemaal gevuld en was het als een Biafra kindje een 5 gangen maaltijd voor de neus zetten toen ze jou het contract lieten tekenen waardoor je in 1 klap je hypotheek van je huis kon aflossen.
Jij bent de dupe geworden van een misselijkmakend beleid en zal je waarschijnlijk heel vaak hebben gedacht “was ik nog maar trainer van Jong Ajax”........geld maakt niet gelukkig zei mijn oma altijd.
Enne....die Winter had solidair moeten zijn. In je porem lachen en altijd maar ja-knikken en toen puntje bij paaltje kwam liet hij je gewoon barsten....
0 0
Youri08
Twente is een mooie club voor hem
0 0
MarkAFCA
Excelsior presteert fantastisch dit seizoen. Keizer kan het alleen maar slechter doen. Is dit wel een goed moment om in te stappen voor hem?
0 0
PetrusKeizer
leuke club, ontzettend beschaafde mensen in t bestuur, prima fans. in elk geval zal hij daar niet na n paar maanden na n hoop heibel om niks weggestuurd worden!
0 0
Wereld
Past beter bij een voetballende club zoals Heracles (alleen zijn die inmiddels voorzien), dan maar Heerenveen?

Excelsior is geloof ik meer zo van: verdedig en scoor uit het niets.
0 0
Ajacied33
Toch hoop ik op Heerenveen voor hem.
1 0
jariafca020
Lekker met z'n Amsterdamse accent in Rotterdam.
2 0