BVeenstra, 10-03-2018 om 08:20, 5146 views, Voetbal International | Er is een collectie voor Champions League-artikelen.

Ajax heeft mogelijk geen last van SC Heerenveen-speler Arber Zeneli aankomende zondag als de Friezen op bezoek komen. Tegen Willem II liep de spelmaker afgelopen weekend een voetblessure op.

'Daar hij geblesseerd raakte aan dezelfde voet die hem eerder dit seizoen een aantal maanden aan de kant hield, was de schrik groot', schrijft Voetbal International. 'De schade valt echter mee, want de Kosovaarse international is klaar om de training te hervatten.'

Zeneli is niet het enige blessuregeval, ook Dave Bulthuis en Warner Hahn liggen in de lappenmand. Van hen is vrijwel zeker dat ze niet zullen spelen. De wedstrijd vangt aan om 14.30 uur in de ArenA.

Update - 08.18 uur (10 maart 2018)
Bij SC Heerenveen heeft men goede hoop dat aanvaller Arber Zeneli zondag van de partij zal zijn in de wedstrijd tegen Ajax. De buitenspeler lijkt op tijd hersteld. 'Hij is belangrijk voor de ploeg. Zo simpel is het', aldus trainer Jurgen Streppel tegenover de Leeuwarder Courant.

Streppel zag deze week een 'geweldige trainingsweek' en hij hoopt die intensiteit door te trekken naar de wedstrijd. 'Ik heb er een goed gevoel over. We moeten compact spelen tegen Ajax en dat is wat anders dan alleen maar verdedigen. We moeten juist óók proberen te voetballen. Als je alleen tegenhoudt, knak je op een gegeven moment.'

Ajax Showtime maakt gebruikt van cookies. Accepteer