Kluivert sr. mogelijk naar League One

JipVR, 06-03-2018 om 17:13, 5411 views, The Sun | Er is een collectie voor Champions League-artikelen.

Patrick Kluivert was tot vorig jaar zomer technisch directeur van Paris Saint-Germain, alvorens hij ontslagen werd. Nu lijkt de voormalig Ajacied aan de slag te gaan als trainer in de League One in Engeland, dat meldt The Sun.

De vader van Justin zou namelijk in gesprek zijn met Oxford United, dat op de zestiende plaats staat in de derde competitie van Engeland (Premier League, Championship, League One). De club kent een nieuwe Thaise eigenaar genaamd Sumrith Thanakarnjanasuth, waarmee Kluivert al een tijdje in gesprek zou zijn. Mogelijk tekent de voormalig spits van Ajax deze week al een contract. 

Kluivert heeft tussen 2011 en 2013 twee jaar de beloften van FC Twente getraind, alvorens hij assistent bondscoach van het Nederlands elftal werd. In 2015 was hij een jaar actief als bondscoach van Curacao, waarna hij een jaar later directeur voetbalzaken bij PSG werd. 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Jim Wonk
Toch zonde als zulke iconen zich puur voor het geld voor sportief kansloze missies laten strikken. Hoezo ben je financieel dan nog niet binnen Patrick? Misschien is Tarek Grozny wat, schijnt goed te boeren daar in Tsjetsjenië volgens Gullit.
0 0
FlyingDutchMan
Patrick is wel carrière aan het maken, gaat hard man!
1 0
iammike
Kan Justin ook heen over 1,5 jaar als die door Raiola deze zomer aan Juventus wordt verkocht.
2 -4
didierajax020
Dan moet Kluivert junior (aldus Shane) weg bij Barca? Zonde :)
0 0
Michelinho
Wel eens van La Masia gehoord? ;)
0 0
aka
Bestaat dat nog?
0 0
Michelinho
¡claro!
0 0
Wijnvoord
Nee hoor gewoon naar Ajax, bij zijn familie en zijn Opa, Die heeft Justin ook een tijd begeleid (halen en brengen naar de club
1 -1
Michelinho
Nog beter.
0 0