El Ahmadi: 'Thuis gewoon winnen van PSV'

BVeenstra, 23-02-2018 om 15:55, 6695 views, FOX Sports | Er is een collectie voor Champions League-artikelen.

Feyenoorders Karim El Ahmadi en Robin van Persie willen aanstaande zondag maar al te graag winnen van PSV. De Rotterdammers spelen enkele dagen later in de halve finale van de KNVB-beker tegen Willem II, maar beide spelers gaan het niet rustiger aan doen.

Tijdens de vorige twee edities in Rotterdam streed (en won) Feyenoord respectievelijk om de titel en om een plaats in de halve finale van het bekertoernooi. Dit keer staat er voor Feyenoord mogelijk minder op het spel. 'Natuurlijk is er misschien een verschil, maar we moeten het als team opbrengen. In de competitie hebben we ook veel te verliezen. We moeten gewoon wedstrijden winnen. Tegen PSV moeten we er ook gewoon staan. Hier in de Kuip moet gewonnen worden', aldus El Ehmadi in gesprek met FOX Sports.

Ook van Van Persie wordt door FOX Sports gevraagd naar welk duel belangrijker is: PSV-thuis in de competitie of de halve finale tegen Willem II in de beker. 'Op het eerste oog PSV. Dat is de eerstvolgende wedstrijd. Dat is een goed antwoord, toch?', beantwoordt hij de vraag met een knipoog. Overigens is het nog onduidelijk of Van Persie minuten gaat maken tegen PSV. De aanvaller kon niet alle trainingen meedoen en wordt mogelijk gespaard voor het treffen met Willem II.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ajax4ever01
Ik weet al wel hoever het is als ze dit zeggen. Dealtje gesloten dus.
1 0
Pierre Heno
Feyenoord - PSV is een 'done deal'. Dat kon je zien aan het extreem aanvallende spel van Feyenoord tegen PSV tijdens de bekerwedstrijd: ze wisten dat PSV de wedstrijd zou gaan weggeven. De prijs daarvoor zal zondag moeten worden betaald door Feyenoord. Ze mogen nog voorkomen maar daarna mag PSV de punten binnenhalen.
1 -4
Ferd
Zit dat lekker, zo’n aluminium hoedje?
1 0
ajax_janneman
Pfff hou op man. Dit soort Calimero gedrag past bij Feijenoorders en vooral PSV'ers de laatste tijd. Niet bij ons. We kijken naar onszelf en we hopen uiteraard op een misstap van PSV, niks meer, niks minder!
2 0
ajax4ever01
Heeft niks met Calimero gedrag te maken. Dit soort dingen gebeurd in de voetballerij maar al te vaak. Clubs die zich daaraan schuldig maken moeten wat mij betreft hun licentie ingenomen worden onder het mom van competitievervalsing
0 0
ajax_janneman
Je kan uiteraard niks anders dan op dat moment een politiek correct antwoord geven op de vraag van een interviewer. Je zegt inderdaad dat je de wedstrijd wilt winnen, want anders zal er wel een beroep worden gedaan op matchfixing. Hoeveel van de wilskracht om te winnen in de praktijk is wel totaal iets anders.
Ik woon zelf in Rotterdam nu, de hoeveelheid "supporters" die deze wedstrijd willen laten schieten is echt schrikbarend. De druk op v. Bronckhorst zal dus alleen maar op de beker staan en niet de competitie. Ik gok met deze factoren er gewoon op dat PSV dit wint, zelfs zonder Lozano.
0 0
liefhebber1
PSV ziet er niet uit, maar Feijenoord is momenteel helaas nog veel slechter.
Ik ben er dan ook bang voor dat de punten naar Eindhoven gaan.
0 0
BK020
Het is raar omdat het de aanvoerder van Feyenoord is, maar ik heb toch altijd wel sympathie voor El Ahmadi. Hij is een van de weinig echte profs met een, wat lijkt, normaal verstand in een team van allemaal zuigers
1 0
Ajacied33
Het is ook gewoon een sympathieke gast,Feyenoorder of niet. Altijd fair,nooit zeuren,geen grote bek over bijvoorbeeld Ajax en gewoon netjes in zijn interviews
1 0
Redrum
Mee eens, ik mag hem wel. Prima kerel.
1 0
AlexIbarra
Tja, twee fatsoenlijke wedstrijden in een week op de mat leggen is nou eenmaal te veel gevraagd voor deze kampioenen. Dat was de oplettende kijker al eerder opgevallen...
Dat dit soort vragen hardop worden gesteld en beantwoord is al veelzeggend.

Wanneer je 10-0 pakkie hebt gehad bij PSV hoor je de 10 jaar erna wraak te willen nemen.
Maar de kakkies sparen zich voor Willem II....
0 0
AFCAMM
Heb wel respect voor El Ahmadi. Als hij zoiets zegt, dan geloof ik hem ook. Hopelijk geldt dat voor de rest -en de trainer- ook, ondanks de sentimenten die leven onder de met legioenella besmette achterban.
4 0
Daveajax1976
Van persie sparen voor willem2 thuis ?
Dat zou wel een hele erge kansloze aktie zijn..

Ik zie PSV sowieso punten verspelen ik gok op een 1-1 en wij winnen 4-0 van ADO
0 -1
iammike
PSV wint ook zonder Lozano gewoon in de Kuip. Die gasten van Feyenoord kunnen er werkelijk helemaal niks van.
5 -2
AjaxCitizen
Bakt PSV er wel wat van dan zonder Lozano? Dacht het niet. Daarnaast hebben ze ook nog last van Kuipvrees. Zie Feyenoord zeker wel in staat om in ieder geval een punt te pakken.
0 0
Bennyben
Wedstrijd maakt mij geen flikker uit, boeiend als ze tegen Feyenoord winnen. Zie PSV net zo lief punten verspelen tegen vvv, az, Willem 2 of NAC.

( zal het wel lachen vinden als PSV scoort en het Feyenoord publiek juicht dat geeft meteen aan hoe trouw het legioen wel niet is )
3 -3
mehmetseuntjens
Denk dat PSV 'gewoon' wint in De Kuip. Feyenoord kan er niks van. Verwacht dat ze elders punten laten liggen.
2 -1
ajaxajaxajax
Als ze dit nu gaan roepen weet ik genoeg.........
0 0
amthree
Ik hoop echt voor het eerst dat 010 wint maar ik heb er echt twijfels over...
2 0
MankeNelis
Het is zelden een gelijk spel.

Feyenoord 2-0 PSV 31 jan 2018
Feyenoord 2-1 PSV 26 feb 2017
Feyenoord 0-1 PSV 31 jul 2016
Feyenoord 0-2 PSV 17 jan 2016
Feyenoord 2-1 PSV 22 mrt 2015
Feyenoord 3-1 PSV 1 dec 2013
Feyenoord 2-1 PSV 24 feb 2013
5 0
Daniii
Het feit dat PSV moet winnen in de Kuip, laat dat net het gene zijn waar ze niet zo goed in zijn (het spel maken) geeft ons wel een goed vooruitzicht.

Ik denk dat het een gelijk spelletje word, maakt niet uit gelijk of verlies voor PSV met enig punten verlies stijgt de druk bij PSV enorm.

#heberzinin
4 0
Hagmag
Ik ben benieuwd of de kakkerlak de daad bij dat ene woord voegt.
3 0
Suarez16_
Kom op karim. Laat zien wie er kampioen van Nederland is.
6 0
JohnSnow
Ik moest keihard lachen. Helaas zijn ze echt regerend kampioen... Dat geloof je toch niet :')
3 0