Immers: 'Ajax-uit niet incalculeren als verlies'

BVeenstra, 23-02-2018 om 11:00, 3372 views, Club Achter De Duinen | Er is een collectie voor Champions League-artikelen.

Bij ADO Den Haag voelt men dat er aankomende zondag op bezoek bij Ajax best wat te halen valt. Op basis van het Algemeen Dagblad schrijft Club Achter De Duinen dat er overeenkomsten zijn met het successeizoen van de Hagenaars onder trainer John van den Brom. In die jaargang won ADO Den Haag met 0-1 in Amsterdam.

Ajax moet zondag winnen om actief te blijven in de titelstrijd en met ADO Den Haag treft het een tegenstander die verdedigend goed georganiseerd staat. In de laatste vier duels hoefde de club uit de hofstad slechts twee tegentreffers te incasseren. Lex Immers gelooft om die reden wel in een stunt. 'Waarom niet? De laatste twee thuiswedstrijden heeft Ajax gewoon moeite gehad. Het is een wedstrijd die iedereen incalculeert als een verlies. Maar wij gaan gewoon lekker voetballen en zien wat er te halen valt.'

Het duel tussen Ajax en ADO Den Haag begint zondagmiddag om 12.30 uur. Bij winst kan Ajax de druk op koploper PSV vergroten. De Eindhovenaren spelen later op zondagmiddag op bezoek bij Feyenoord.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
FissaDeGekste
Wel mooi dat ze blijkbaar een fansite hebben die club achter de duinen heet.
0 0
Pierre Heno
Wanneer we zo spelen als tegen NAC en Twente thuis zou hij zomaar eens gelijk kunnen krijgen. En.... het is weer een 12u30 wedstrijd en dat ligt Ajax nu eenmaal niet zo.
0 0
JanTa
Natuuuuuurlijk Lex, er is van alles te halen in de Arena zoals b.v. warme worst, broodje kroket div. frisdranken en bier natuurlijk.
2 0
PuurGeluk
*in die jaargang jonge. Je weet zelluf!!*

Maar nee, er valt niks te halen Lexie.
1 0
kevinyounes11
hij zegt dat er wat te halen valt.. zijn penalty in de klassieker de wedstrijd bal zeker.. stuk wanhoop
2 0
Michelinho
O ja, dat successeizoen dat ze 7e werden. Goeie.
1 0
Ajacied33
Gewoon 3-0 oprollen en dan achterover leunen om te kijken wat er in Rotje gaat gebeuren
1 0
Middenweg401
Nee, meer als een afstraffing inderdaad.
0 0
Red Devil
Droom maar lekker verder pannenkoek maar zondag stapt dat ADO waarschijnlijk met een pakslaag van 5-0 de bus weer in.
8 0