Van 't Schip: 'Wij willen, Ajax moet winnen'

BVeenstra, 17-02-2018 om 13:05, 4218 views, PEC Zwolle | Er is een collectie voor Champions League-artikelen.

PEC Zwolle-trainer John van 't Schip wil zijn spelers niet al te veel druk meegeven voor het duel met Ajax van aankomende zondag. De trainer staat met de Overijsselse club knap vijfde in de Eredivisie en wil deze positie uiteraard blijven vasthouden.

Moet of mag PEC Zwolle gezien de stand in de Eredivisie winnen van Ajax? 'Alles mag, maar natuurlijk willen we een zo goed mogelijk resultaat halen', begint de trainer voor de camera's van PEC Zwolle. 'En natuurlijk willen we zo hoog mogelijk op de ranglijst blijven staan. Het is een mooie uitdaging om datgene wat we in veel wedstrijden hebben laten zien ook kunnen laten zien tegen een goede ploeg als Ajax.'

Het verschil tussen PEC Zwolle en Ajax zondagmiddag is duidelijk. 'Wij willen winnen en Ajax moet winnen. Zij willen de aansluiting op PSV hebben, misschien kunnen ze wel dichterbij kruipen. Wij willen een goede pot op de mat leggen en we hopen dat het gepaard gaat met resultaat.'

Meer weten over de filosofie van John van 't Schip? Lees dan hier een 'portret' over de trainer, die volgens kenners in de toekomst weleens trainer van Ajax kan worden.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ajax4ever01
Het verschil is dat Pec laat zien dat ze willen winnen door passie en strijd te tonen en het bij Ajax in de wedstrijd al te snel inkakt keer op keer.
0 0
fcpe
dit is gewoon een ajaciet
0 -1
Ferd
Werk jij bij AS? Die maken net zoveel domme taalfouten als jij met je ajaciet. Het is Ajacied, met een hoofdletter A en een D op het einde.
1 -1
Panama
Net als je toptalent bergwijn;)
0 0
AjaxfanRuben
Is dat zo?
0 0
didierajax020
Haha, goed politiek correct antwoord. Stille Ajacied, John :)
1 0