Vitesse en Fraser niet verder na dit seizoen

JesseTH, 12-01-2018 om 22:20, 3934 views, Vitesse | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Het hing al langere tijd in de lucht, maar nu is het officieel. De samenwerking tussen Henk Fraser en Vitesse komt na twee jaar ten einde. In goed overleg werd op trainingskamp in het Spaanse Oliva besloten om elkaar na dit seizoen de hand te schudden en de wegen te scheiden.

'Ik ken Vitesse als een warme en professionele club. Natuurlijk ga ik er alles aan doen om, samen met mijn staf en spelers, het seizoen succesvol af te sluiten', zo reageert Fraser op het besluit. Ook algemeen directeur Joost de Wit doet zijn zegje. 'Marc van Hintum en ik hebben na een goed gesprek met Henk Fraser wederzijds de knoop doorgehakt om aan het einde van dit seizoen uit elkaar te gaan. Wij zijn er volledig van overtuigd dat hij alles op alles zet om het seizoen zo goed mogelijk af te sluiten.'

Vorig seizoen wist de voormalig international nog de KNVB Beker te veroveren met Vitesse, door AZ in de finale te verslaan. Daarmee geldt Fraser, door een prijs te pakken, als meest succesvolle coach van de Arnhemse club ooit. Afgelopen seizoen werd hij dan ook nog genomineerd voor de Rinus Michels Award.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Dexy
Mooi, dan krijgen Feyenoord en PSV dus ieder 2x per jaar eindelijk eens wat meer tegenstand.
1 -1