ArthurV, 17-01-2018 om 18:30, 10416 views, FC Twente | Er is een nieuwe collectie voor Champions League-artikelen.

Mounir El Hamdaoui hoopt in de aankomende week een contract af te dwingen bij FC Twente. De club uit Enschede meldt woensdagochtend dat de 33-jarige spits mee zal trainen met de beloften van FC Twente.

El Hamdaoui, die op dit moment clubloos is, zal de aankomende dagen dus mee gaan trainen met het tweede elftal van FC Twente. Daarna gaan club en de speler om de tafel om een eventueel langer verblijf te bespreken. De Rotterdammer zou volgens de officiële website van De Tukkers woensdag al op het trainingsveld staan.

De spits kwam eerder één seizoen uit voor Ajax. Hij scoorde daarin dertien keer in 26 wedstrijden. Daarna vertrok El Hamdaoui naar het Italiaanse Fiorentina.

Update - 18.30 uur (17 januari 2018)
Mounir el Hamdaoui is nu speler van FC Twente. Dat meldt de Enschedese club via de officiële kanalen. De aanvaller zette zijn handtekening onder een halfjarige verbintenis. De drieëndertigjarige oud-Ajacied laat weten dat hij erg gelukkig is met zijn nieuwe club. 'Ik heb de afgelopen twee weken meegetraind met FC Twente en voel mij goed bij deze overstap.'

Ajax Showtime maakt gebruikt van cookies. Accepteer