BVeenstra, 03-01-2018 om 13:00, 3765 views, Swansea City | Er is een nieuwe collectie voor Champions League-artikelen.

Ondanks de 0-2 nederlaag tegen Tottenham Hotspur dinsdagavond heeft Swansea City-verdediger Mike van der Hoorn een goed gevoel overgehouden aan het duel. De club uit Wales speelde een prima tweede helft en op basis daarvan moet men het vertrouwen houden in een goede afloop van het Premier League-seizoen.

Immers, Swansea City staat op een twintigste plaats in de competitie en in Engeland degraderen de onderste drie. Werk aan de winkels dus voor Van der Hoorn en co. 'We hebben alles gegeven. We creëerden enkele goede kansen en waren gevaarlijker dan Tottenham', vertelt de verdediger op de website van Swansea City.

'Tottenham creëerde zelf eigenlijk niet veel, op de goals na. De eerste twintig minuten waren frustrerend, maar daarna ging het publiek achter ons staan en geloofden we erin', aldus Van der Hoorn, die uiteindelijk wel verloor. 'De manager was trots op ons. Hij gelooft erin dat als we zo spelen als in de tweede helft we ons kunnen handhaven. We moeten tegen de grotere teams laten zien dat we vertrouwen hebben. We moeten ze niet te veel respect geven en zelf alles geven, dan zien we wel wat er gebeurt. Met vertrouwen kunnen wij iedereen verslaan.'

Ajax Showtime maakt gebruikt van cookies. Accepteer