JipVR, 16-01-2018 om 18:00, 9675 views, De Stentor | Er is een collectie voor Champions League-artikelen.

Ruben Ligeon gaat zijn carrière wellicht in de Eredivisie nieuw leven inblazen. De ex-Ajacied gaat mee met PEC Zwolle tijdens het trainingskamp in Spanje. Daar kan hij een contract verdienen. 

De vleugelverdediger is sinds augustus clubloos, nadat hij bij Slovan Bratislava vertrok. John van 't Schip zal te prestaties van Ligeon de komende tijd gaan beoordelen, om in te schatten of hij goed genoeg is voor de goed presterende club uit Zwolle. 

In december liep hij nog stage bij de Deense AGF Aarhus, maar daar kreeg hij uiteindelijk geen aanbod. Bij Jong Ajax hield Ligeon tevens zijn conditie op peil. 

Update - 18.06 uur (16 januari 2018)
Ruben Ligeon heeft zijn proefperiode bij PEC Zwolle met succes afgerond. De voormalig Ajacied heeft zodoende een 2,5-jarig contract verdiend bij de huidige nummer vier van de Eredivisie. Onder trainer (tevens ex-Ajacied) John van 't Schip zal de vleugelverdediger zich in de basis moeten spelen. 

'Hier ben ik heel blij mee en dit was natuurlijk het doel van mijn stageperiode. Vanaf het eerste moment voel ik me erg prettig bij PEC Zwolle. Ik ben goed opgevangen en zowel de staf als spelers gaven mij tijdens het trainingskamp het gevoel dat ik er echt bij hoor', aldus Ligeon op de website van PEC Zwolle.

Ajax Showtime maakt gebruikt van cookies. Accepteer