BVeenstra, 01-01-2018 om 12:30, 12115 views, Engelse media | Er is een nieuwe collectie voor Champions League-artikelen.

Het drukke schema in Engeland rond de feestdagen is oud-Ajacieden Jaïro Riedewald en Timothy Fosu-Mensah goed uitgekomen. Crystal Palace-manager Roy Hodgson deed namelijk een beroep op beide oud-Ajacieden in het duel met Manchester City (0-0) en dat pakte zowaar goed uit.

Ook Nederlander Patrick van Aanholt mocht weer eens in actie komen. Hodgson is erg tevreden over het drietal. 'Het was geweldig om te zien dat drie spelers die weinig kansen hebben gehad, het zo goed deden. Riedewald had eigenlijk nog geen kans gekregen bij mij en Van Aanholt en Fosu-Mensah ook nog nauwelijks. Het is daarom knap om dan zó goed te spelen', aldus de manager in de Engelse media.

Riedewald vertrok afgelopen zomer naar Crystal Palace en onder manager Frank de Boer kreeg hij nog geregeld speelminuten. Echter, de oud-trainer van Ajax werd al snel ontslagen en onder Hodgson zat Riedewald vaak niet eens bij de selectie.

Ajax Showtime maakt gebruikt van cookies. Accepteer