Lof voor Riedewald en TFM van Hodgson

BartVeenstra, 01-01-2018 om 12:30, 12956 views, Engelse media |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Het drukke schema in Engeland rond de feestdagen is oud-Ajacieden Jaïro Riedewald en Timothy Fosu-Mensah goed uitgekomen. Crystal Palace-manager Roy Hodgson deed namelijk een beroep op beide oud-Ajacieden in het duel met Manchester City (0-0) en dat pakte zowaar goed uit.

Ook Nederlander Patrick van Aanholt mocht weer eens in actie komen. Hodgson is erg tevreden over het drietal. 'Het was geweldig om te zien dat drie spelers die weinig kansen hebben gehad, het zo goed deden. Riedewald had eigenlijk nog geen kans gekregen bij mij en Van Aanholt en Fosu-Mensah ook nog nauwelijks. Het is daarom knap om dan zó goed te spelen', aldus de manager in de Engelse media.

Riedewald vertrok afgelopen zomer naar Crystal Palace en onder manager Frank de Boer kreeg hij nog geregeld speelminuten. Echter, de oud-trainer van Ajax werd al snel ontslagen en onder Hodgson zat Riedewald vaak niet eens bij de selectie.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Web
Super fijn voor die jongens. Ik heb Riedewald nooit afgeschreven. De laatste periode trainers gehad die het niet in hem zien / zagen zitten.
Ik denk nog steeds dat het een prima 6 voor Ajax kan zijn, bovendien is hij ook inzetbaar in het centrum en linksback.
0 -1
IDJosh
Leuk voor die jongens!
1 0
FlyingDutchMan
Goed gedaan jongens, komende 3 wedstrijden weer op de bank!
0 0
Gonzo
Ik hoop het niet voor ze. Maar vorige week wilde hij nog van ze af. Er valt dus geen peil te trekken op Hodgson
1 0
Ozymandias
Fosu-Mensah hoort binnen een paar seizoenen bij de beste verdedigers ter wereld. Hij heeft alles wat een moderne centrale verdediger nodig heeft. Ik ken persoonlijk geen enkele centrale verdediger met meer potentieel.
1 -5
Van Reenen
Lijkt een beetje op Frank Rijkaard, maar of hij ooit die klasse bereikt??!
0 0
RusselWestbrook
De Ligt, Schuurs.
3 -2
Ozymandias
Beide zijn duidelijk zeer grote talenten maar geen van beide heeft meer potentieel dan Fosu-Mensah. Ik denk ook dat geen enkele objectieve persoon dat durft te beweren. Als er ook maar één niet-Ajax-supporter te vinden is die denkt dat De Ligt en Schuurs meer potentieel hebben dan Fosu-Mensah eet ik mijn hoed op.

Fosu-Mensah heeft namelijk de kwaliteiten van die twee maar heeft daar bovenop een veel groter atletisch vermogen. Daarbij heeft hij ook net wat meer voetballend vermogen dan De Ligt en Schuurs. Hij speelde in de jeugdopleiding, en het tweede, van United niets voor niets op het middenveld als een soort box-to-box speler.
0 -5
Web
Deze twee zeker ook. de Vrij vind ik ook goed.
0 0
Dolberg25
Iedereen doet altijd maar alsof het Nederlandse voetbal ATM geen talenten meer heeft, maar als we kijken naar al onze talenten lijkt er toch potentie in te zitten. Over 5 jaar kan je gewoon een opstelling hebben met verschillende topspelers zoals TFM, Tete, Depay, de Ligt, van Dijk, de Vrij, Pierie, Schuurs, de Jong, van de Beek, Kluivert en Aké.
1 0
Schip
Verdedigend is het goed, maar qua aanvallers en klasse middenvelders is het dunnetjes hoor. Noem eens een goeie 9? Of een creatieve middenvelder?
2 0
Middenweg401
Frenkie is natuurlijk een creatieve middenvelder. Spitsen zijn sinds Kluivert en Van Nistelrooy inderdaad helemaal dun bezaaid.
0 0
Middenweg401
Eens hoor, maar wat heeft een pin automaat er mee te maken?
1 0
Dolberg25
Ik denk dat ik At The Moment bedoelde, maar het kan ook zijn dat ik weer is aan geld dacht.
2 0
Ferd
Tete is geen topspeler, beperkte rechtsback
2 -1
Dolberg25
Ben ik het niet mee eens. De enige reden dat mensen hem beperkt vinden is omdat die niet heel veel mee naar voren komt. Voorderest beschikt hij over alle aspecten voor een goede back.
0 -1
DavidFerr
Zelfs in het opkomen is Tete beter geworden. Hij heeft ook goede statistieken bij Olympique.

15 wedstrijden = 1 goal 4 assists
0 -1
rodnet
Speelde gisteren rechtsback en deed dat geweldig.
1 -1
gras
Mooie opsteker voor deze gasten. Zeker Riedewald gun ik zijn sportieve revanche.
6 0