[Update] De Jong volgt Ten Hag op bij FC Utrecht

ArthurV, 02-01-2018 om 13:15, 10727 views, FC Utrecht | Er is een nieuwe collectie voor Champions League-artikelen.

Jean-Paul de Jong heeft de beste papieren om Erik ten Hag op te volgen bij FC Utrecht. Dat meldt het Algemeen Dagblad woensdagochtend. De huidig trainer van FC Utrecht zal naar alle waarschijnlijkheid binnenkort tekenen bij Ajax.

Volgens het Algemeen Dagblad was al vanaf het moment dat Ten Hag werd aangesteld bekend dat De Jong het stokje zou overnemen als eerstgenoemde zou vertrekken bij FC Utrecht. 'De Jong liep stage onder Ten Hag bij Go Ahead Eagles, trainde Jong Utrecht en koos vervolgens om eerst op eigen benen te staan bij FC Eindhoven.'

Toch zijn er twijfels of de clubleiding van de Domstedelingen het aandurft om een redelijk onervaren trainer aan te stellen. Maar dat De Jong de gunfactor heeft van het Utrecht-publiek, dat is duidelijk. Mocht het echter zo zijn dat De Jong het niet wordt, dan zijn er natuurlijk ook andere gegadigden. Enkele namen die daarbij vallen zijn: Mitchell van der Gaag (Excelsior), Henk Fraser (Vitesse), Fred Rutten en Maurice Stijn (VVV-Venlo).

Update - 13.00 uur (2 januari 2018)
FC Utrecht heeft Jean-Paul de Jong aangesteld als nieuwe hoofdtrainer van FC Utrecht. Dit heeft de club officieel bekendgemaakt. Hij volgt hiermee de vertrokken Erik ten Hag op, die in december de overstap maakte naar Ajax. Marinus Dijkhuizen en Luc Nijholt worden de assistenten van De Jong. Dijkhuizen was als trainer eerder actief voor onder andere Excelsior, NAC Breda en Cambuur Leeuwarden. Nijholt was in het verleden assistent van oud-Ajax trainers Henk ten Cate en Co Adriaanse.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
EVH
Hoppa ze hebben meteen Van der Haar er uitgetrapt daarzo.
Keihard
0 0
Mr.P.
binnenkort koopt manchester united messi voor 1 miljard ;-)
0 0
DirkvanDam
Virgil van Dijk.... 85 miljoen... . dan was sanchez achteraf 120 miljoen waard
2 -1
Ozymandias
Van Dijk is kwalitatief beter dan Sánchez en heeft zich al op het hoogste niveau (de Premier League) bewezen. Hij is dus logischerwijs meer waard dan Sánchez was toen die door Tottenham werd gekocht.
0 0
Mr.P.
in de engelse competitie is er meer geld om door de afvoer te spoelen,

south hampton speelt niet eens europees en maar 15 miljoen onder bedrag dat real madrid voor bale betaalde, wat een grap
0 0
luiszwaaris
Omdat?
2 0
gi0vanni
Sanchez meer potentie heeft. Hij is een stuk jonger. Maar goed triest hoe het gelopen is.
1 -1
meerzicht
Dat er bij FC Utrecht twijfels zijn om een redelijk onervaren trainer aan te stellen ontgaat mij als Ajacied echt volledig. :-)
1 0