Ajax kan strijd staken, Obispo verlengt bij PSV

BvdPloeg, 21-11-2017 om 10:18, 4775 views, Voetbal International | Er is een nieuwe collectie voor Champions League-artikelen.

Armando Obispo heeft de knoop doorgehakt en bijgetekend bij PSV. De verdediger stond in de belangstelling van veel clubs, waaronder Ajax, maar hij blijft nu tot de zomer van 2021 in Eindhoven.

Voetbal International meldt dat Ajax met interesse keek naar de contractonderhandelingen tussen PSV en Obispo. De verdediger wachtte lang met het zetten van zijn krabbel, maar deed dat uiteindelijk toch. Zijn vorige verbintenis liep aan het einde van dit seizoen af.

Voor Ajax zit er op die manier dus geen Bazoer-scenario meer in. De middenvelder werd enkele jaren geleden uit de jeugdopleiding van PSV gehaald en brak al snel door in het eerste. Obispo is nu al verder dan Bazoer toen was. De mandekker traint al mee met het eerste elftal en is sterkhouder en aanvoerder bij de beloften. 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Lagasj
Heeft wel een PSV hoofd. lol.
0 0
MoIukker
Terecht jammer genoeg, hij ziet kansen om volgend jaar CL te spelen. Ik zie Ajax niet 123 over PSV heengaan. Vooral niet met de technische staff die we nu hebben.
1 -2
AIR-S
Sinds wanneer gebruikt PSV eigen jeugd?

Hij komt op de tribune bij de wedstrijden van de voorronde CL
1 0
Ferd
Hij maakt dan kans op in de voorronde CL op de bank te zitten bedoel je.
0 0
Redrum
Als psv kampioen wordt speelt er volgend jaar niemand CL. Die ploegen die zij in de voorronde kunnen treffen zijn waarschijnlijk wel zo verstandig om zich in te graven en dan krijg je gewoon hetzelfde als wat ze tegen Osijek lieten zien. Psv is niet beter gaan voetballen sinds het drama tegen Osijek, de tegenstanders in Nederland zijn alleen allemaal zo extreem dom om zelf het spel te maken tegen die laffe counter club.
1 -1