Westermann onlangs geopereerd aan zijn knie

giobelloni, 20-11-2017 om 15:45, 1749 views, Instagram, Kicker | Er is een nieuwe collectie voor Champions League-artikelen.

Heiko Westermann is onlangs geopereerd aan zijn knie. Dat meldt de 34-jarige Duitser maandag op zijn Instagram. De verdediger van Austria Wien stond al enige tijd langs de kant met deze blessure.

Westermann raakte op 2 november jongstleden geblesseerd in het met 3-1 gewonnen Europa League-duel met HNK Rijeka. Er werd vastgesteld dat er schade aan het kraakbeen was opgelopen en dat de Duitser geopereerd zou moeten worden. Westermann zegt op zijn Instagram dat die operatie succesvol is verlopen. 'Alles gaat goed. Na de eerste schok van de diagnose 'kraakbeenschade in de knie' ben ik nu blij dat de operatie goed verliep. Ik zal jullie op de hoogte houden ...'

Het Duitse medium Kicker meldde eerder al dat de blessure de 27-voudig Duits-international minimaal tot en met januari aan de kant zal houden.

 

Alles gut überstanden. Nachdem ersten Schock der Diagnose „Knorpelschaden im Knie“, bin ich jetzt erst einmal froh, dass die OP gut verlaufen ist. Ich halte Euch auf dem Laufenden... #comebackstronger

Een bericht gedeeld door Heiko Westermann (@official_heikowestermann) op

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
FelixjeGassenlicht
Heiko! Dat waren nog eens tijden.
0 0