'Klaassen mag kans donderdag niet verspelen'

BVeenstra, 20-11-2017 om 13:15, 4838 views, Liverpool Echo | Er is een nieuwe collectie voor Champions League-artikelen.

Voor oud-Ajacied Davy Klaassen wordt de Europa League-wedstrijd van Everton tegen Atalanta Bergamo aankomende donderdag een heel belangrijke. Omdat de Engelsen al uitgeschakeld zijn, zullen enkele spelers een kans krijgen en volgens Liverpool Echo kan Klaassen deze mogelijkheid niet laten liggen.

Toen Klaassen werd overgenomen van Ajax waren de verwachtingen hooggespannen. Immers, Klaassen had een belangrijke rol in het succesvolle Europa League-seizoen van Ajax en met twintig goals in 49 wedstrijden was hij ook uiterst productief. Toch speelde de Hilversummer pas vijf wedstrijden sinds zijn komst op Goodison Park.

Geschreven wordt dat Klaassen moeite heeft om zich aan te passen aan de Engelse voetbalstijl. Nu Klaassen het in een competitie kan laten zien waar hij vorig seizoen zo in overtuigde (Europa Leauge) zou hij zijn kans moeten pakken. 'Het is een kans die hij niet mag verspelen', schrijft men.

Bekijk snel de Sinterklaasacties in de Ajax-shop

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Lagasj
Kom maar lekker naar huis, jochie.
Kan je eindelijk weer eens lekker voetballen bij ons.
Dat domme ge-ren kan je missen als kiespijn.
0 -1
AIR-S
Hij komt in een onwijs slecht draaiend elftal terecht...

Had iemand gedacht dat hij daar de kar zou trekken zoals bij Ajax?

Stel hij kwam bij Burnley, of Brighton binnen, een elftal dat best aardig speelt. Dan had hij heel veel meer kans van slagen. Nu wordt hij afgerekend op iets waar hij zelf weinig invloed op heeft.
0 0
AFCA1510
Kartrekker of vast tribuneklant. Klein verschilletje wel.
0 0
Gajes
Helaas is de premier league te hoog gegrepen voor klaassen. Hij was bij ons ook regelmatig verstoppertje aan het spelen, alleen met een spits die als kapstok fungeert kan hij functioneren.
1 0
EVH
Ik heb het al vaker gezegd en doe dat nu opnieuw;

Klaassen is voetbaltechnisch zeer zeer beperkt. Is niet echt snel, niet echt atletisch. Heeft geen actie en geen pass in huis.
0 0
Bensco
Ik vind dat niveau argument echt onzin. Die gozer heeft 50 Europese wedstrijden op zijn naam en 16 interlands gespeeld en nu ineens zou die ineens het niveau niet aankunnen? Onzin. De concurrentie op die positie is gewoon moordend. Dat plus die klik met zogenaamde “superster” Wayne Rooney blijft uit. Dan kun je het al snel schudden bij Everton.
4 -2
AFCA1510
Het is wel degelijk het niveau. Kan aan de bal weinig tot niks. Vrijlopen en scoren doet ie goed, maar daar is ook het meeste mee gezegd. Jammer voor die jongen, maar dit wist je gewoon op voorhand.
2 -2
LANS
Komt U net uit de isoleer cel. . .?!
1 -2
AFCA1510
Jij zit nog volop mee in de Klaassen polonaise hé? Wat kut voor jou.
0 -2
Mark03
Precies. Zwaardere competitie, nieuwe omgeving, nieuwe positie binnen de selectie en nu zou hij in dat kut draaiende elftal ineens de kar moeten trekken. Ik vind dat hij de kwaliteiten heeft om te slagen, alleen hij is heel zijn zelfvertrouwen kwijtgeraakt. Als hij de tijd krijgt gaat hij erg waardevol zijn, maar ik geloof niet dat die tijd hem gegund is.
5 -1
Web
Ik ben bang dat het niet gaat lukken met Klaassen, Hij heeft zijn hele leven bij Ajax gespeeld.
Klaassen heeft zich zelf overschat, hij paste prima bij Ajax, gaat voor in het druk zetten, maakte belangrijke goals, maar voetballend oud het niet over, door hem gaat een elftal niet beter spelen.
2 -2
MSwertz92
Iedereen overschat klaassen omdat mensen alleen doelpunten zien, ja klaassen maakt idd goals, maar creert ze niet zelf want hij kan niet zo goed voetballen, en als middenvelder moet je toch echt wel kunnen voetballen. Klaassen heeft een onwijs goeie diepgang en scoort erg makkelijk, perfecte kwaliteiten voor een spits. Maar dat is ie niet.
3 0