Oud-Ajacied Sandler breekt zijn sleutelbeen

JesseTH, 19-11-2017 om 21:03, 3625 views, NOS | Er is een nieuwe collectie voor Champions League-artikelen.

Philippe Sandler, oud-speler van Ajax en inmiddels verdediger van PEC Zwolle, heeft zondagmiddag in het verloren Eredivisie-duel met PSV zijn sleutelbeen gebroken, zo meldt de NOS. De jongeling kwam ongelukkig ten val.

De twintigjarige centrale verdediger van PEC ging een duel aan met het goudhaantje van PSV, Hirving Lozano. Sandler kwam daarbij ongelukkig terecht en liep de vervelende breuk op. De wedstrijd ging uiteindelijk op zure wijze verloren voor het team van oud-Ajacied John van 't Schip. PSV'er Nicolas Isimat-Mirin werkte in de blessuretijd een rebound binnen en bepaalde de eindstand op 0-1.

De belofte speelde tot en met de A-jeugd in de jeugdopleiding van Ajax op De Toekomst. In juli 2016 zocht hij zijn heil elders. Dit seizoen speelde hij alweer acht wedstrijden in de competitie met PEC en wist hij ook al te scoren in één van zijn twee bekerwedstrijden.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
witchmaster11
die kreeg er niet eens geel voor,het was een klassieke schouderworp die je ook met rood had kunnen bestraffen gezien de ernst van de blesure ,nee die kuiper is niet meer zo als hij eens was
0 0
Dexy
Lozano is echt een smeerlap
0 0
Dexy
Die Lozano verdient zo langzamerhand ook een keer een trap onder zijn kont. Zodra het even niet loopt (Heerenveen-uit, gisteren) wordt hij gefrustreerd en begint hij vechtsport uit te oefenen op het voetbalveld. Met als gevolg dat deze jonge knul nu een hele tijd in de lappenmand ligt.

Zonde, was erg goed bezig bij PEC. Vooral opbouwend oogt hij sterk en hij durft door te dekken. Hij had die voorhoede van PSV hoogstpersoonlijk in zijn broekzak gisteren.
0 0
Amsteraaij
Vooral ook dat ie niet ff ging kijken hoe t ging met doe jongen. Ff handje geven enzo.. smerig
0 0
MJ98
Speelt / ontwikkelt zich toch beter dan ik had verwacht. Hoop dat hij na zijn blessure deze lijn kan doortrekken. Gun het hem wel
2 0
sdjt01
Ontwikkelt zich inderdaad goed, daar ik hem in het begin van het seizoen zeer zwak vond.
0 0
Toekomst1900
Echt, heel erg inderdaad! Van T Schip stelde hem direct op, liet hem fouten maken en liet hem staan! Wat een geweldige pass heeft deze jongen zeg! Zo strak en zuiver. Sowieso super om naar te kijken dat Zwolle. Ik volg ze best dit jaar vanwege de trainer, ik denk, de leukst voetballende ploeg van Nederland. Wekelijks herkenbaar spel, en zitten paar leuke voetballers tussen!

De rechtsback is een speler om in de gaten te houden,
Sandler dus en ook die Namli! Heerlijk spelertje. En voor Zwolle begrippen zijn Thomas, Mokhtar en Dekker ook super spelers!

En de trainer? Een Ajax trainer. Zelfverzekerd, durft jonge jongens met branie op te stellen. Ja. Zie hem graag onze Keizer opvolgen!
2 0
chino
Ja, heb hem live gezien in de bekerwedstrijd tegen Kozakken Boys. Speelde toen ook echt uitstekend. Heeft wel iets weg van David Luiz van Chelsea.
Andere speler van PEC die toen het meeste opviel en vandaag ook weer was die rechtsback Ehizibue. Zal nu niets voor Ajax zijn aangezien die colombiaan er al is. Heeft echt veel power en snelheid en ook verdedigend in orde.
1 0
3*stars*3
Werd hij in Amsterdam gezien als groot talent?
Ik zag PEC dit seizoen niet vaak live maar hij viel vandaag positief op.
Heel PEC viel positief op en dan is het extra zuur als je zo verliest, van een laf counterploegie...
2 0
Petervandersluis
Niet echt, had een enorme groeispurt waardoor die erg moest wennen aan z'n 'nieuwe' lichaam. Speelde destijds in de A2 volgens mij
2 0
3*stars*3
Ok thanks, dacht misschien dat het een talent was die te maken had met veel blessures ofzo.
Hij was vandaag echt goed en straalt ook rust uit.
0 0