Penders: 'Had toen wel 7-2 kunnen worden'

BVeenstra, 18-11-2017 om 14:30, 3859 views, FOX Sports | Er is een nieuwe collectie voor Champions League-artikelen.

Voormalig NAC Breda-aanvoerder Rob Penders denkt dat de wedstrijd tussen NAC Breda en Ajax (4-2) in 2004 een nog hogere uitslag had kunnen opleveren. Het was de laatste keer dat de Brabanders in de Eredivisie wisten te winnen van Ajax en daarom hoopt men in Breda zaterdagavond op weer eens een zege op de hoofdstedelingen.

Ajax speelde in 2004 met spelers als Hatem Trabelsi, Wesley Sneijder, Maxwell, Rafael van der Vaart en Zlatan Ibrahimovic, maar desondanks wist NAC Breda te winnen. 'Ik weet nog dat we ontzettend veel kansen kregen en het ook 7-2 had kunnen zijn. Zij waren ontketend. We konden op de counter spelen en dat lag met namen uitblinker Elmander goed', herinnert Penders zich in gesprek met FOX Sports.

Voor zaterdagavond weet Penders dat het NAC Breda erg moet mee zitten. 'We hebben dit seizoen ook bij Feyenoord gewonnen, maar we zijn wat wisselvallig. In 2003 onderschatte Ajax ons, misschien. Als dat weer gebeurt, of ze zijn niet in goeden doen, hebben wij de kwaliteiten om er in ieder geval een aantrekkelijke avond van te maken.'

 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ferd
‘Met namen’ bevat een n teveel
1 0
Lagasj
Net zoiets als "ik wilt" Zie je ook veel.
0 0
Freddy Al
Voor alle critici van het huidige team: ook met deze superformatie ging het wel eens fout.
0 0
Labrador
hoogtepunt uit zn loopbaan. Zegt genoeg. Calimero
0 0
Ismael Urzaiz
Tuurlijk joh, maak er anders 10-2 van. Zelden zo'n slome speler gezien als Rob Penders.
1 0