Kortrijk ontslaat oud-Ajacied Anastasiou

BVeenstra, 08-11-2017 om 16:35, 1833 views, KV Kortrijk | Er is een nieuwe collectie voor Champions League-artikelen.

Voormalig Ajax-spits Yannis Anastasiou is woensdag door KV Kortrijk ontslagen. De Belgische club ontsloeg de trainer na de teleurstellende prestaties in de Jupiler League. De club van het Guldensporenstadion staat teleurstellend vijftiende.

Het is niet voor het eerst dat de Griek ontslagen wordt in zijn trainersloopbaan. Ook afgelopen seizoen al werd hij ontslagen bij Roda JC. De opvolger van Anastasiou bij Kortrijk is al bekend: voormalig VVV-Venlo-trainer Glen de Boeck.

Halverwege het seizoen 2003/2004, toen Ajax kampte met een probleem in de spits, werd Anastasiou overgenomen van Roda JC. De Griek werd dat jaar direct kampioen met Ajax. In de zomer van 2006 zou hij uiteindelijk vertrekken uit Amsterdam.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Pierre Heno
Aardige kerel. Ik kwam hem wel eens tegen in het Gelderlandplein winkelcentrum. Niets mis mee. Maar ja Roda en Kortrijk, echt van die clubjes waarbij iedereen al meteen denkt: "wat moet je er in godsnaam mee? " Hopelijk kan hij nu eens zijn kennis kwijt bij een selectie met wat betere spelers. Het is hem gegund.
0 0
Rsv
Aardige kerel, dramatische trainer.
0 0
Ferd
Bij Panathinaikos deed hij het wel aardig. Bij clubs als Roda en Kortrijk weet je dat de ontslagkans heel erg groot is omdat je met zwakke selecties aan de slag gaat
2 0