Grim wil weer coach zijn na tijd bij Oranje

BvdPloeg, 08-11-2017 om 07:40, 1875 views, De Telegraaf | Er is een nieuwe collectie voor Champions League-artikelen.

Fred Grim neemt afscheid als assistent van het Nederlands elftal. De oud-doelman van Ajax wil weer een eigen club gaan trainen nu er geen WK meer wordt gespeeld met Oranje.

'Ik wilde sowieso de kwalificatiereeks afmaken en daarna eventueel nog met Oranje naar het WK', stelt Grim in De Telegraaf. De trainer, die in het verleden ook in de jeugdopleiding van Ajax verschillende taken uitvoerde, zit nog twee duels op de bank. 'Na Roemenië is het avontuur bij de bond voorbij en richt ik me op een nieuwe uitdaging als zelfstandig clubcoach.'

Grim was in twee periodes keeperstrainer bij Ajax en ook had hij de beloften een keer onder zijn hoede. Na een uitstapje naar Sparta en een nieuwe periode in de Ajax-jeugd en bij Jong Ajax boekte Grim zijn grootste successen met Ajax A1 in 2010/2011 en 2011/2012. Na die twee seizoenen vertrok hij naar Almere City FC, alvorens hij nog trainer was van Jong Oranje. Sinds 2016 is hij assistent bij Oranje.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Aeter
Deze man heeft meer karakter dan Keizer, Grim leg je niet zomaar je wil op. Ik denk dat hij een goede trainer is en een mooie trainerstoekomst.
0 0
Leviathan
Als het maar niet ooit als opvolger van keizer is.
0 -2
Sjaakvaak
Grim heeft al een stuk meer laten zien dan Keizer.
1 0
Lekiam
Hoezo? Slechter kan die niet zijn. Ik streef ook een hoger niveau na, maar ik zie Grim al als een stap vooruit.
0 0