giobelloni, 07-11-2017 om 13:50, 2759 views, Algemeen Dagblad | Er is een nieuwe collectie voor Champions League-artikelen.

Wesley Sneijder is nog niet van plan om binnenkort te stoppen als international. Dat vertelt de Utrechter in gesprek met het Algemeen Dagblad. Na het vertrek van Arjen Robben zijn de ogen nu gericht op de 33-jarige Sneijder.

'Er zal een moment komen dat ik ook stop, maar dat moment is er nu nog niet', zo zegt de middenvelder. 'Deze week hoeven er dan ook geen vragen over te komen.' Sneijder is op dit moment namelijk de enige overgebleven speler van 'de grote vier'. 'Robin van Persie en Rafael van der Vaart zijn niet meer in beeld en Arjen Robben is recent gestopt', aldus het AD.

De middenvelder van OGC Nice vindt het fijn om weer terug te zijn bij Oranje na zijn afwezigheid tijdens de WK-kwalificatiewedstrijden tegen Wit-Rusland en Zweden. 'Ik had in die wedstrijd een rol willen spelen. Maar goed, daar stap je overheen.' Tegenover Voetbal International zegt hij: 'Het is in ieder geval goed om erbij te zijn. Dit is nog geen nieuw begin, maar eerder een afsluiting van een periode.' Pas na twee oefeninterlands gaat Oranje met een nieuwe coach door. 'Als spelers hebben we weinig inspraak. We zien het wel. In ieder geval moet het een coach zijn die de groep dusdanig kan stimuleren en motiveren dat het EK wordt gehaald. Dat is een absolute must.'

Ajax Showtime maakt gebruikt van cookies. Accepteer