Sneijder: 'Nog niet het moment om te stoppen'

giobelloni, 07-11-2017 om 13:50, 2861 views, Algemeen Dagblad | Er is een collectie voor Champions League-artikelen.

Wesley Sneijder is nog niet van plan om binnenkort te stoppen als international. Dat vertelt de Utrechter in gesprek met het Algemeen Dagblad. Na het vertrek van Arjen Robben zijn de ogen nu gericht op de 33-jarige Sneijder.

'Er zal een moment komen dat ik ook stop, maar dat moment is er nu nog niet', zo zegt de middenvelder. 'Deze week hoeven er dan ook geen vragen over te komen.' Sneijder is op dit moment namelijk de enige overgebleven speler van 'de grote vier'. 'Robin van Persie en Rafael van der Vaart zijn niet meer in beeld en Arjen Robben is recent gestopt', aldus het AD.

De middenvelder van OGC Nice vindt het fijn om weer terug te zijn bij Oranje na zijn afwezigheid tijdens de WK-kwalificatiewedstrijden tegen Wit-Rusland en Zweden. 'Ik had in die wedstrijd een rol willen spelen. Maar goed, daar stap je overheen.' Tegenover Voetbal International zegt hij: 'Het is in ieder geval goed om erbij te zijn. Dit is nog geen nieuw begin, maar eerder een afsluiting van een periode.' Pas na twee oefeninterlands gaat Oranje met een nieuwe coach door. 'Als spelers hebben we weinig inspraak. We zien het wel. In ieder geval moet het een coach zijn die de groep dusdanig kan stimuleren en motiveren dat het EK wordt gehaald. Dat is een absolute must.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
insectenverdelg
Sneijder of de bondscoach bepaald of en wanneer Sneijder stopt. niet media en iedereen die op een forum een mening heeft. Als Sneijder nog graag voor Oranje speelt is t aan de bondscoach of hij m nodig heeft. Zelfde geld voor van Persie, hoewel die nog verder af zit van Oranje momenteel. Maar mocht Sneijder nog echt fit worden, dan kan hij nog steeds heel bruikbaar zijn. Of hij wel of niet het eventuele EK haalt zal later blijken. Maar hij kan ook nog in t begin van de kwalificatie belangrijk zijn.
0 -1
NouridolbergNeres34
Over the hill, bij nice is het ook niet veel meer. Hij moet lekker stoppen.
0 0
blava
Volgende kwalificatie ronde begint ergens in 2019. Het EK is over 3 jaar. Sneijder is dan 36. Het is niet aannemelijk dat Sneijder daarbij zal zijn.
1 0
Ajaccus
Precies, het heeft niet zo veel zin om nu spelers uit te nodigen waarvan je eigenlijk al weet dat ze er bij het volgende toernooi niet bij zullen zijn. Misschien nog geen nieuw begin maar dan wel alvast een aanzet daartoe met spelers die er nu staan of daar de komende twee jaar naar toe groeien.
0 0
je
Wesley zit nog in Een ontkennings vase .
Over the hill Sneijder je neemt een plek in met al dat gewandel op het middenveld.
1 -1
smokum
Wesley is nog altijd met afstand 's lands beste middenvelder, wie zou je er liever zien?
0 -2
je
Zie je dan echt niet dat het vuur eruit is bij Wesley
1 -1
smokum
Nee, die gaat door tot z'n 38e en denkt zeker weten aan een EK op z'n 36 Mattheus style
0 0
ajaxinho
Je had de vervanger van Nouri moeten zijn... ik vergeef het je nooit.
1 -4