'Feyenoord mist ook Van Beek tegen Ajax'

BvdPloeg, 20-10-2017 om 14:50, 4198 views, Voetbal International | Er is een collectie voor Champions League-artikelen.

Sven van Beek is er zondag waarschijnlijk niet bij in de Klassieker tegen Ajax, meldt Voetbal International. De verdediger, die net hersteld was van langdurig blessureleed, viel vrijdag tijdens de training uit. Giovanni van Bronckhorst moet om die reden puzzelen achterin.

'Sven heeft een blessure. Hij heeft veel last gehouden van de botsing met Jean-Paul Boëtius', vertelde de trainer vrijdag over de kwetsuur die Van Beek dinsdag al tegen Shakhtar Donetsk opliep. 'Ik denk dat hij voor zondag niet beschikbaar is.' 

Naast Van Beek zijn ook Jan-Arie van der Heijden, Eric Botteghin en waarschijnlijk Renato Tapia niet beschikbaar tegen Ajax. Met Jerry St. Juste heeft Van Bronckhorst nog één centrale verdediger over. Kevin Diks keert achterin terug. 'Diks is een optie voor het centrum. We hebben een aantal spelers die daar kunnen spelen. Als er een aantal spelers wegvalt, kijk je wat de opties zijn en Kevin is ook een optie.' Naast Diks zou ook Lutsharel Geertruida kunnen spelen.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
DirkvanDam
is dit hetzelfde als psv tactiek? iedereen geblesseerd maar uiteindelijk vol vermogen op het veld... we zullen zien morgen
0 0
Hup
Moest er ook al aan denken, altijd hetzelfde bij de lampen. Eerst mekkeren over twijfelgevallen, vervolgens iedereen gewoon opstellen :-).
0 0
Ruff Rhythim
Jaja en zondag speelt ie waarschijnlijk
0 0
Turbo
Zet aub Dolberg tegenover dat centrum. Huntelaar mag van mij daarna weer spelen, maar zondag hebben we individuele klasse nodig tegen dat beperkte centrum. Desnoods Ziyech op 9 en Frenkie erbij op het middenveld. Zolang je die verdedigers van hun maar blijft opzoeken.
1 -1
ajaxinho
Ik denk dat Huntelaar wel raad weet met de Klassieker-groentjes.
0 0
AFCAWZAWZDB
Ze mogen Dijks wel een wedstrijdje lenen
2 0
altijdwelwat
3 seizoenen mag ook ....
0 0
L1tman3n
Raymond Verheijen nu opvallend stil op twitter met al die blessures bij de kakkies...normaal heeft ie altijd zo'n grote bek toch?
4 0
3*stars*3
Walgelijk ventje.
Vond hem al eng, na dat gedoe met Gary Speed maar na die tweet over Nouri, liet hij echt zien dat hij een smerige rat is.
0 0
ajaxinho
Feyenoord trekt geen aandacht.

En anders gebruikt ie wel even het CL-sausje.
0 0
AlexIbarra
Nu nog zorgen dat hun verdediging goed wordt getest.

Dus niet zelf lopen kutten op het middenveld en achterin.
2 0
Aeter
Slachten die verdediging en zorgen dat de aanval geen ballen krijgt, dus vooral heel kort op Jørgensen zitten. Dan komt het goed.
2 0
Redrum
Hahaha wat een lompe botsing was dat dan
4 0
Labrador
Hun aanval is hun beste verdediging. Daar zijn ze sterker dan ons. Het middenveld is gelijk. De achterhoede daar liggen voor ons echt kansen.
1 -4
EuforischeRealist
Ik verwacht persoonlijk Amrabat centraal achterin naast st. juste. Die jongen ontwikkelt zich goed, is rustig aan de bal en kan inschuiven richting het middenveld. Als ze toch willen proberen ons vast te zetten zou dat een logische oplossing zijn.

Wordt voor Ajax zaak om ze 15 minuten te laten uitrazen en dan toe te slaan, eigenlijk net als Sjachtar deed maar dan zonder tegengoal hopelijk.
1 0
MankeNelis
Dan zou ik Dolberg er tegenaan zetten, die is 'm in 1 beweging kwijt in de diepte.
0 0
Ajaxfan16
Zelfs met Amrabat achterin zijn ze kwetsbaar,ze hebben geen echte leider dan achterin.
1 0
Voetbal1900
Makkie dus!
0 0
Ajaxfan16
Hahaha Diks als cv, dan mag ik toch wel 2 doelpunten van Klaas-jan verwachten.
3 0
AFCA_XXX_AMSTERDAM***
Moet Klaas-Jan wel beter afwerken dan afgelopen weken!
7 0