Seedorf wil graag verder als trainer

BVeenstra, 12-10-2017 om 20:40, 4567 views, AC Milan TV, Instagram | Bestel het nieuwe thuisshirt van Ajax!

Voormalig Ajacied Clarence Seedorf heeft nog altijd de motivatie om ergens aan de slag te gaan als trainer. De oud-middenvelder was na zijn carrière als voetballer als trainer actief bij AC Milan en  Shenzhen Xiangxue, maar is inmiddels alweer een tijdje clubloos.

'De toekomst? Ik sta er nog steeds voor open om ergens als trainer aan de slag te gaan. Ik houd ervan te werken in de wereld van het voetbal', aldus de oefenmeester, die een andere functie in de voetballerij ook niet lijkt uit te sluiten, in gesprek met AC Milan TV.

Op zijn eigen Instagram-account sprak Seedorf donderdag lovend over Ajax. 'Bij Ajax begon het allemaal, ging het snel en voelde het normaal. Maar als ik nu terugkijk, was het niet normaal. We hadden een juiste mix van jonge en ervaren spelers en versloegen sterkere tegenstanders. Zij hadden de grote namen. Wij hadden allemaal talent en ambitie.'

Het winnen van de Champions League in 1995 is dan ook een gebeurtenis die Seedorf niet snel zal vergeten. 'Al de verhalen die wij creëerden, alle vriendschappen die wij sloten, op de dag dat Ajax de Champions League won. Van de overweldigende feesten in de kanalen en straten van Amsterdam tot de vele lachende gezichten van mijn teamgenoten...het geeft mij nog steeds geweldige emoties.'

 

All the stories that were created, all the friendships that were made, on the day Ajax won the UCL. From the overwhelming parties in the canals and streets of Amsterdam, to seeing the constant smile on all my teammate's faces - today it still gives me great emotions. @afcajax #UCL #Ajax #CS10

Een bericht gedeeld door Clarence Seedorf (@clarenceseedorf) op

                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajaxvooraltijd
Ik zou er niet mee zitten als hij de jeugd bij ons zou gaan trainen, totdat hij klaar is om als hoofdtrainer aan de slag te gaan. Dat sommigen hier Seedorf niet serieus nemen ligt meer aan henzelf.
1 0
Rinus M.
Eerst een paar jaar veel ervaring opdoen elders en dan kijken we wel of je geschikt bent voor Ajax, nu nog zeker niet.
1 0
smokum
Deze legend heeft meer prijzen gewonnen dan Cruijff himself en heeft een ongekend spelinzicht, wat tijdens zijn spelerscarriére is gebleken. Daarnaast een rolmodel voor zo ongeveer alles en iedereen. De man is absolute wereldtop, als Ajax zijnde zou je alles op alles moeten stellen om hem bij de club te betrekken! !
2 -3
martin1234
Seedorf is vooral telkens op de goede trein gesprongen. Zelf was hij ook goed, anders speel je niet bij een goed elftal, maar niet super. En verder paard en jockey, weet je nog? Van Basten, Gullit, ook zulke goede trainers gebleken.
1 0
Aeter
Ja, maar hij wil trainer zijn en dat kan nu niet. Het is een optie als Keizer weg gaat, dus normaliter praat je over enkele jaren, mits het dramatisch eindogt, maar daar ga ik niet van uit.
1 -1
3sterren
En hem hier op AS in één seizoen laten afbranden zeker? ...
0 0
JanTa
Als Seedorf zich niet te groot vind om eerst 1 van de jeugdelftallen te gaan trainen om zo naar het 1e door te schuiven, waarom niet!
2 -1
trainerdv
Lijkt me meer iemand voor een commissarispositie.
2 -1
Rukboor
Op basis waarvan????
0 0
Rood Gevaar
heel ongepast om dit te doen als je het mij vraagt in een periode waarin de trainer onder zware druk staat
1 -6
Fredschuit1
Geen flauw idee wat ongepast zou moeten zijn? Doet en zegt totaal niets verkeerd.
1 0
foroloca
Geweldige voetbal carriere, maar als trainer moet nog blijken. Pech met Milan waar veel onrust heerst(e).
1 0
Red Devil
Hij is eigenaar van een 3e divisie club in Italié geloof ik dus laat hij die lekker gaan trainen.
2 -6
aka
Of in Suriname
3 -2
Mr.P.
toen spelers nog toen een respectabel hoge leeftijd bleven of toen ervaring/ kwaliteitspeler nog op tijd terug wilde komen en de uefa de clubs niet overdreven veel geld gaven omdat ze in een "groter" land gevestigd zijn

perfecte tijd voor de sport, nu is het een waardeloze tijd voor de sport, de beste spelers spelen met elkaar net als op de schoolpleintjes, erg kinderachtig maar zover is de sport ook gedegradeerd, matchfixing, fraude en schandalen zijn genormaliseerd tegenwoordig, jammer want ik mis de spanning wel, nu is het standaard bayern, juventus, monaco, psg, real, barca standaard in de finale cl,

slaapverwekkend en zeer vals
3 0
The
De gemiddelde leeftijd was wel hoger in die tijd maar ook toen vertrokken talenten vrij vroeg, dat is toen ongeveer begonnen. Seedorf was 19 toen hij vertrok en Kluivert was 21.
2 0
Ar
Maak maar bondscoach dan.
Slechter dan wat er nu zit kan toch niet.
2 -4
martin1234
Ik zou zeggen, speciale penalty trainer, is hem op het lijf geschreven die functie.
5 -11
Maxwell_5
Ja of anders kunnen Kluivert, van Basten, de Boer en Stam nog als penaltytrainer fungeren....-_-
2 0
Leviathan
Stam natuurlijk kan me niemand herrinneren die zo hoog over schoot
1 0
OKP-AFCA
Sergio Ramos zijn penalty nooit gezien zeker?
0 -1
Noxin
Soms moet je dingen gewoon loslaten, zeker na 10 jaar.
8 -1