giobelloni, 04-10-2017 om 12:40, 5742 views, Voetbalzone | Bestel het nieuwe thuisshirt van Ajax!

Mitchell Donald is er nog niet uit of hij na dit seizoen in Servië wil blijven. Dat vertelt hij in gesprek met Voetbalzone. De 28-jarige middenvelder en aanvoerder van Rode Ster Belgrado beschikt over een aflopend contract.

Donald heeft al wel een aanbieding gekregen, maar hij weet nog niet of hij die gaat accepteren. De middenvelder, die in het verleden voor Ajax speelde, denkt nog wel even nodig te hebben om die keuze te maken. ‘Ik ben een jongen met ambities, wil hogerop. Op basis van de afgelopen twee jaar heb ik aardig wat interesse gewekt van andere clubs. Ik ga er rustig voor zitten om die beslissing te maken.'

Dat de voormalig speler van Ajax het goed doet in Servië is wel gebleken. Hij is dan ook sinds kort benoemd tot aanvoerder van Rode Ster Belgrado. De Amsterdammer zegt dat hij zich vereerd voelt om de band te dragen en dat een vertrek uit Belgrado hem dan ook pijn zou doen. ‘Maar ik ben hier altijd eerlijk geweest, ik heb altijd gezegd dat ik niet in Servië wil blijven en dat ik ambities heb.’ Volgens Donald is het alleen zaak om op het juiste moment weg te gaan.

Ajax Showtime maakt gebruikt van cookies. Accepteer