Donald: 'Niet van plan in Servië te blijven'

giobelloni, 04-10-2017 om 12:40, 5743 views, Voetbalzone | Bestel het nieuwe thuisshirt van Ajax!

Mitchell Donald is er nog niet uit of hij na dit seizoen in Servië wil blijven. Dat vertelt hij in gesprek met Voetbalzone. De 28-jarige middenvelder en aanvoerder van Rode Ster Belgrado beschikt over een aflopend contract.

Donald heeft al wel een aanbieding gekregen, maar hij weet nog niet of hij die gaat accepteren. De middenvelder, die in het verleden voor Ajax speelde, denkt nog wel even nodig te hebben om die keuze te maken. ‘Ik ben een jongen met ambities, wil hogerop. Op basis van de afgelopen twee jaar heb ik aardig wat interesse gewekt van andere clubs. Ik ga er rustig voor zitten om die beslissing te maken.'

Dat de voormalig speler van Ajax het goed doet in Servië is wel gebleken. Hij is dan ook sinds kort benoemd tot aanvoerder van Rode Ster Belgrado. De Amsterdammer zegt dat hij zich vereerd voelt om de band te dragen en dat een vertrek uit Belgrado hem dan ook pijn zou doen. ‘Maar ik ben hier altijd eerlijk geweest, ik heb altijd gezegd dat ik niet in Servië wil blijven en dat ik ambities heb.’ Volgens Donald is het alleen zaak om op het juiste moment weg te gaan.

                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Bobbaasje
Mooie club Rode Ster, het Ajax van Servië en ex-club van Marko Pantelic.
1 0
Mr.P.
hebben zich wel gekwalificeerd voor EL mede dankzij hem maar zou eiting en de jong in de weg zitten tenzij schone weggaat
0 0
ajaxinho
Op welke positie speelt hij?
Speelt hij nog aanvallend?
Of kan hij ook op 6?

Misschien kan hij zoals Babel zijn carriere weer nieuw leven inblazen...
0 -1
AlexIbarra
Wel een mooie club natuurlijk, Rode Ster. Maar ik hoor nooit meer iets van ze in Europa.

Toch alweer 28 die jongen, leuk voor hem dat hij het daar goed doet.
Next step Rusland / Turkije waarschijnlijk?
1 0
frank1977
Spelen gewoon Europa League bij Arsenal in de poule, 1-1 tegen Bate Borisov en laatste wedstrijd 0-1 gewonnen bij FC Köln. Toch geen hele slechte resultaten.
5 0