Bazoer relativeert: 'Men vergeet dat ik twintig ben'

JipVR, 03-10-2017 om 21:54, 4647 views, Voetbal International | Bestel het nieuwe thuisshirt van Ajax!

Riechedly Bazoer mag zich sindskort weer bij Jong Oranje melden, nadat de middenvelder van WfL Wolfsburg door coach Art Langeler niet werd opgeroepen. De ex-Ajacied heeft het met de trainer opgelost en is blij dat hij weer deel uit mag maken van de beloften van Nederland.

Bazoer hoopt dat men in de toekomst wat voorzichtiger is met verwachtingen omtrent zijn prestaties. 'Ik ben nog altijd jong. Mensen vergeten vaak dat ik pas twintig ben. Ik heb bijna drie jaar in de Eredivisie gespeeld, in het Nederlands elftal en daarna een mooie transfer naar Wolfsburg gemaakt. Het gaat niet altijd volgens plan. Misschien is dat ook wel goed. Leren omgaan met tegenslagen.'

'Er zitten vrienden van me tussen, dan heb je ook in het veld een klik', vervolgt Bazoer tegenover Voetbal International. 'Voor mij is het gewoon lekker om met mijn oude maten op het veld te staan en te genieten.'

                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajax4xbestevaneuropa
In iets meer dan 2 seizoen Ajax 71 weds. en 8 goals. Dat seizoen tegen de graafschap uit stond hij een aantal keren in de top 10 van Ajax' mooiste goals van het seizoen (feyenoord thuis)
Werd geslachtofferd door de boer, misschien terecht, maar de boer liet serero toen ook weer spelen en Bazoer's waarde daalde met 50%, de hele europese top kwam voor hem kijken en de scouts dachten dat hij de dochter van de boer had ontmaagd! Hoe kan je zo'n speler anders niet opstellen?
0 -2
Web
Ik blijf het een groot talent vinden, het komt wel goed met hem, jammer dat het zo gelopen is, hij stond in de pik orde achter Klaassen ( terecht ) maar toen die niet kon spelen stelde Bosz vd Beek op. Dat was een hele grote teleurstelling voor hem. Het ging te snel met hem op een voetstuk geplaatst, er zou 50 miljoen geboden zijn ? Te begrijpen dat het in zijn koppie niet kon bolwerken.
1 -3
AlexIbarra
Zou goed zijn voor het NL voetbal als hij nog iets moois van zijn carriere weet te maken.

Ik heb niks tegen die jongen, denk dat hij bij ons in een 3-4-3 best aardig de rechterkant had kunnen bestrijken. Bosz koos voor een driemans middenveld waarin veel meer bewogen en geanticipeerd moet worden, dat past minder bij hem.

Als je dan niet aan spelen toekomt kun je misschien beter voor een mooi bedrag vertrekken naar een mooie club met (toen) NL trainer. Het zou nog steeds best kunnen dat hij over een paar jaar basis staat bij een club uit de top 5 vd Bundesliga. Maar dan moet ie wel wat stappen maken.
0 -1
wt4ajax
Ben benieuwd hoelang hij nog wil teren op zijn leeftijd. Bij Ajax was het altijd: hij is zo goed VOOR ZIJN LEEFTIJD. Nu probeert hij het weer als excuus te gebruiken. Als leeftijd een graadmeter van je kwaliteiten zou zijn dan gaat iedereen toch met een f-jes elftal spelen?
Ondertussen is hij nog steeds niet veranderd en is hij een matige maar vooral zeer luie voetballer gebleven die nooit in een hoog tempo zal meekunnen.
2 0
trainerdv
Vond hem bij Ajax erg sterk.
Omdat we meer de tikkie-takkie kant op gingen, was er geen plek meer voor hem.
Vorig jaar met Klaassen, Ziyech en Schöne zou hij ok zeker op de bank gezetn hebben bij ons.
Toch zie ik in het mdoerne voetbal 9en eht ouderweste trouwens ook) akltijd wel een plek voor zo'n sterke box-to-box speler. In onze topjaren hebben we ook altijd wat rauwere spelers gehad tussen de technici. van mij had hij mogen blijven en blijft welkom.
0 -2
Wereld
Hij past volgens mij gewoon niet echt bij 'het Ajax spel'. Denk dat ie goed tussen al die Fransen gepast zou hebben! (Matuidi, Kanté, Pogba etc. zouden hem veel kunnen leren)
Wij hebben niet zulke types in Nederland, we weten niet wat we hem nou precies moeten laten doen.
0 0
ram
Met andere woorden: het spel van Ajax is niet van deze tijd.

Gasten als Bazoer, Matuidi, Pogba en Kante moet je écht in kunnen passen hoor. Anders kom je nergens. Europees sowieso niet (met uitzondering van vorig jaar onder Koning Bosz) en ook niet echt in de Eredivisie.
0 -2
trainerdv
Weet ik niet.. Het Ajax spel is ook berust op zoveel mogelijk balbezit en de bal zo snel mogelijk veroveren. Daar is hij streengoed in. Van origine een CV. Misschien dat hij een CV a la Sanchez had kunnen worden.
0 -2
Siemmie
Ook 20-jarigen moeten presteren.
3 -1
AIR-S
Precies, is nog steeds een groot talent.

Maar deze uitspraak snijdt wel aan 2 kanten, hij is idd pas 20. Hoe kon hij dan in godsnaam vorig jaar een vaste basis plaats verwachtten?
3 -1
insectenverdelg
tja als je binnen een jaar voor de 2e keer je basisplek kwijt raakt moet je bij jezelf te raden gaan. Maar ik zou dan niet op leeftijd uitkomen.....
2 0
ARUCAMBA
heeft bazoer ook enig idee wat een twintig jarige normal gesproken verdient, salaris wat hij opstrijkt mag men toch wel wat verwachten
2 -1
ram
Als jij nu 100x je huidige salaris krijgt van je baas, is het dan reëel als jouw baas verwacht dat jij direct 100x sneller en beter werkt?
0 0
Mr.P.
verwachtte van zichzelf bij ajax prestaties van 24 maar kwam daar niet aan, overschatte zichzelf en dan kom je jezelf tegen, jaar erop zonder hem haalden ze de EL finale met kluivert terwijl die nog jonger is dus wat zegt leeftijd dan over je kwaliteit?
2 0
MSwertz92
Volgens mij vergat jij hoe jong je was bazoer.
8 0
Ajax412
Volgens mij vergat hij zelf ook even hoe jong hij nog was toen hij besliste dat hij bij Wolfsburg wél even in de basis kwam toen hij bij Ajax een korte tegenslag doormaakte. Daarnaast hoop ik natuurlijk wel dat hij nog van waarde kan worden voor het grote Oranje over een paar jaar.
3 0