Rapid: 'Wilden Wöber voor jaren binden'

BvdPloeg, 24-08-2017 om 09:34, 4277 views, Rapid Wien | Ajax-kleding nodig voor het voorjaar?

Bij Rapid Wien zit men met gemengde gevoelens na de transfer van Maximilian Wöber naar Ajax. De club had de verdediger graag binnenboord gehouden, maar kon geen nee zeggen tegen een verbeterd bod uit Amsterdam.

Directeur Fredy Bickel stelt op de officiële website dat Ajax in de afgelopen weken met meer geld over de brug kwam. 'We wilden hem het liefst hier houden en voor jaren aan de club binden, om die reden hebben we enkele weken geleden ook een lucratief aanbod van Ajax afgeslagen. Maar Ajax kwam opnieuw en hoewel Wöber zich fantastisch opstelde, kon hij niet langer ontkennen dat hij weg wilde.'

'We hebben nu de financiële middelen om ons elftal op twee of drie plekken te versterken', besluit Bickel. Wöber zelf neemt op de website van Rapid ook afscheid: 'Het was een moeilijke beslissing, omdat ik me goed voelde bij Rapid. Ik ben de club enorm dankbaar en tot een paar dagen geleden was ik ervan overtuigd dat ik nog minimaal een jaar zou blijven. Maar de afgelopen dagen is er veel veranderd. Bij Ajax vertelden ze mij dat ik hun absolute 'wunschspieler' was. Het is een club van wereldfaam en die uitdaging wil ik aangaan.'

                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Daneman
Klinkt goed, dat ajax niet over een nacht ijs is gegaan
0 0
HFW44
Wel slap dat je hem pas een absolute wunstspieler noemt als Sanchez weg is. Ik dacht dat je 4 verdedigers mocht opstellen, je kunt echt niet met slechts 2 wereldklasse verdedigers met gemak internationale topduels winnen.
0 -3
Ozymandias
Wat bedoel je? Ajax probeerde twee maanden geleden hem al naar Amsterdam te halen. Alleen toen wilde hij zelf nog niet omdat hij natuurlijk wel begreep dat hij Sánchez en De Ligt niet uit de basis ging spelen.
6 0
Beer
Welkom Maximilian, als je je enthousiasme om kunt zetten in daden komt het helemaal goed.
7 0