Voorbereiding: Oud-Ajacieden in actie met clubs

JesseTH, 31-07-2017 om 07:43, 2270 views, AS |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

De voorbereiding is nog altijd in volle gang en ook in het buitenland bereiden de teams zich voor op een nieuw, lang seizoen. Zondag werden er weer enkele oefenwedstrijden gespeeld en daarbij kwamen ook weer oud-Ajacieden in actie.

In de strijd om de Emirates Cup werd er zondag door het Engelse Arsenal en het Spaanse Sevilla afgetrapt. Aan de kant van de Spanjaarden speelde Michael Krohn-Dehli de gehele wedstrijd en wist met 1-2 te winnen van de grootmacht uit Londen. Ook voor Manchester United stond er weer een oefenwedstrijd op het programma. Daley Blind en Timothy Fosu-Mensah kwamen beiden een helft in actie voor 'The Red Devils' tegen het Noorse Vaalerenga en wisten die club met 0-3 te verslaan.

Tenslotte speelde ook Olympique Lyon nog een oefenwedstrijd met twee spelers die recenter actief waren bij Ajax. Zowel Kenny Tete als Bertrand Traoré kwam in actie in de wedstrijd tegen Montpellier, maar hun speeltijd tijdens het 1-1 gelijkspel bleef beperkt tot een helft. Traoré kwam in actie in de eerste helft, Tete in de tweede helft en wisselden de oud-Ajacieden elkaar op het veld af.

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Professor
Viergever liep weer niet mee wordt gek van hem
0 0
M.Olsen
Bankzitter Chelsea naar Lyon
Bankzitter Ajax naar Lyon

Conclusie: Ajax=Chelsea

#NoDoubt #Feyenoordlogics
0 -3