Roda JC stuurt Anastasiou de laan uit

JesseTH, 23-05-2017 om 14:02, 2052 views, Roda JC; Voetbal International |

Bestel jouw sjaal voor het tweeluik met Juventus!

Oud-Ajacied Yannis Anastasiou is ontslagen als coach van Roda JC uit Kerkrade, zo meldt de club zelf op de eigen website. Reden voor het de laan uit sturen van de Griek zal het tegenvallende spel met de daaruit voortkomende slechte resultaten zijn.

De Limburgers wisten zich afgelopen zondag in de laatste minuut ternauwernood veilig te schieten tegen Helmond Sport. Gyliano van Velzen, eveneens een oud-Ajacied, was degene die het deed voor Roda JC. Wat de Trots van het Zuiden nu nog wacht is een dubbele confrontatie met MVV Maastricht. De winnaar van dit tweeluik zal tijdens het seizoen 2017/2018 uitkomen op het hoogste niveau van Nederland. 

De opvolger, die puur en alleen voor de handhaving in de Eredivisie wordt aangesteld, is aan de technische staf toegevoegd in de persoon van Huub Stevens. 'Ik heb eerder al gezegd dat ik Roda graag wil ondersteunen als het nodig is en dat moment is nu gekomen', zo vertelde de ervaren Nederlandse oefenmeester aan Voetbal International.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ram
Ach ja. Zakje geld mee en een club zoeken die niet volkomen kut is, zou ik zeggen.
0 0
Youri08
Als ik Yannis was trok ik een heerlijk gekoelde fles champagne open.
0 0
Fredschuit1
Opdracht gekregen vanuit de bajes van Dubai? Al die buitenlandse 'geld' schieters in NL kunnen auditie doen bij Debiteuren, Crediteuren. Echt lachwekkend. Screening is ook een vak.
0 0
Labrador
Qua afstand maakt het niet uit wie er promoveert maar qua uitvak , veld en combi mag roda van mij blijven ( als ik het goed begrijp spelen ze volgend jaar op echt gras )
0 0
Red Devil
Flinke paniek daar in Limboland.
0 0
Ajaxgek1980
Kom zelf uit Maastricht, en er speelt meer
MVV vs Roda, is qua haat, nog erger als Ajax - Fey

en MVV speelt op het moment beter, als Roda
de gedroomde finale voor MVV is deze dus. Hier hoopt men hier al weken op.
Er zijn al meteen discussies in beide gemeentes om zonder uitpubliek te spelen

Naar de eredivisie, boeit ze niet, Roda verslaan, daar leven ze voor nu!
0 0
Fredschuit1
Overdrijven is ook een vak; Haat tussen Feijenoord en Ajax is vele maal groter..

Hoop ook op MVV. Schitterende stad! Hoort in de ED te voetballen. Roda eigenlijk ook. Had liever VVV in de Jupiler gezien.
0 0
Ajaxgek1980
ik zei erger, alszijnde, ze kunnen elkaar echt niet luchten.
maar goed, blijft meningsverschil dan ;)

Ik weet het niet, MVV, heeft niet het budget, de fans en sponsors om ED te kunnen dragen ben ik bang. Limburg blijft een regio die tussen Belgie en Duitsland zweeft en economisch moeilijker als voetbalclub dan in het noorden.
Roda heeft daarentegen, financieel meer mogelijkheden. Dus in principe zou het voor de ED gezonder zijn als Roda het wordt.
Persoonlijk heb ik niks met MVV, dus ik heb daar geen emotie bij. Maar zou wel weer eens leuk zijn om 5 minuten te reizen als Ajax tegen MVV moet ipv 2u in de trein naar Amsterdam
0 0
3*stars*3
Gekkigheid...Had dit wel veracht toen ik Anelka en die Rus, hoofdschuddend op tribune zag maar Yannis mocht blijven zitten en dan denk je dat hij het dan ook gewoon mag afmaken.
Gekkigheid.

Jammer dat NEC-NAC elkaar tegenkomen in strijd om promotie.
Had liever NAC tegen Roda gezien, zodat NAC weer promoveert (met hun grasveld!).
0 0
M8
Roda heeft wel een beter uitvak dan die van NAC, want van die vissenkom word je ook niet vrolijk.
0 0
Ajax meister
Gyliano van Velzen oud speler van Ajax? Ik heb deze naam nog nooit van mijn leven gehoord.
0 0
Dwergje48
Jeugdspeler. Is al vroeg naar Manchester United vertrokken.
0 0
Stuyvesant
En vervolgens afgezakt naar utrecht, volendam en dan nu roda. Echt slim om op jonge leeftijd naar Engeland te gaan....
1 0
Ajax meister
Persoonlijk zou ik ( denk ik ) ook blijven bij de club waar je het meeste kans maakt om als jonkie te spelen. Maar als je ineens 5 miljoen kan verdienen en je ouders brengen je erheen heb je volgens mij als klein pikkie weinig te vertellen.
0 0
Dwergje48
Het zal vast nodig zijn geweest, maar ik vind het moment nou wel een beetje apart. Hij gaat straks toch al zelf weg? Kunnen de spelers etc het nog wel even met hem uithouden toch? Van Huub Stevens mag je nu niet opeens verwachten dat ze straks met 4-0 van MVV winnen ofzo.
0 0
Lazell
Vind de timing ook maf ja. Stevens lijkt me wel een persoon die spelers allemaal even flink op scherp kan zetten. Maar hij kent de selectie helemaal niet, dan had ik Anastasiou ook gewoon laten staan hoewel ik daar geen fan van ben. MVV moet te doen zijn voor een ploeg die Eredivisie voetbal (en zelfs CL voetbal) ambieert.
0 0