Sneijder denkt aan einde interlandcarrière

BartVeenstra, 25-03-2017 om 10:40, 3841 views, De Telegraaf |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Voormalig Ajacied Wesley Sneijder heeft in gesprek met De Telegraaf toegegeven te denken aan het einde van zijn interlandcarrière. De speler van Galatasaray, 32 jaar inmiddels, maakte zijn debuut voor Oranje in april 2003 en staat op 126 interlands.

'Hoe ver ik het ook wil wegstoppen, ik merk natuurlijk wel dat het einde van mijn actieve carrière eraan komt', beseft Sneijder. 'Na het WK in 2018 is het voor mij sowieso over bij Oranje. Of ik me nog twee jaar zou kunnen opladen voor een EK én het fysiek aan zou kunnen, denk ik niet.'

Voorlopig wil Sneijder nog wel door met het spelen van voetbal, maar de vraag is of dat volgend seizoen bij Galatasaray zal zijn. 'Door het tussentijds veranderen van het systeem door de nieuwe trainer speel ik niet alles, wat niet ideaal is voor mij. Aan het einde van het seizoen zal ik die situatie evalueren.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
je
Nee ook niet meer terug naar Ajax .
Hij Houdt alleen maar de ontwikkeling tegen van de jeugd .
0 0
Freddy Al
Zou zeker nog 1 of 2 seizoenen van waarde kunnen zijn bij Ajax.
Nadeel is dan dat hij jonge spelers mogelijk blokkeert aan de andere kant kunnen ze van Sneijder veel leren en is er wat meer rust in hun carrière.
Met Huntelaar zie ik het niet meer gebeuren dat is jammer maar niet onoverkomelijk,toch zou het voor Ajax een enorme boost zijn als ze komend seizoen op twee echte gelouterde voetballers kunnen terugvallen.
0 0
tonny
Ja daar zit ik ook aan te denken
0 0