F'noord bekert simpel verder; Zivkovic scoort

BVeenstra, 14-12-2016 om 22:35, 9567 views, AS |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Feyenoord heeft woensdagavond zonder enige moeite de kwartfinale van het bekertoernooi bereikt. In de eigen Kuip werd ADO Den Haag met 5-1 verslagen. Verder was Richairo Zivkovic belangrijk voor FC Utrecht. Op bezoek bij PEC Zwolle benutte de Ajax-huurling in de slotminuut een penalty, waardoor de Utrechters eveneens de kwartfinale haalden. AZ en Vitesse maakten tenslotte tegen amateurclubs geen fout.

FT | PEC Zwolle - FC Utrecht (1-2)

Doelpunten:
1-0 Nicolai Brock-Madsen (7')
1-1 Kevin Conboy (80')
1-2 Richairo Zivkovic (93', pen.)

FT | Vitesse - Jodan Boys (4-0)

Doelpunten:
1-0 Matt Miazga (14')
2-0 Adnane Tighadouini (17')
3-0 Lewis Baker (52', pen.)
4-0 Milot Rashica (56')

FT | AZ - ASWH (2-0)

Doelpunten:
1-0 Robert Mühren (45')
2-0 Fred Friday (86')

FT | Feyenoord - ADO Den Haag (5-1)

Doelpunten:
1-0 Nicolai Jørgensen (34')
2-0 Dirk Kuyt (50', pen.)
3-0 Dirk Kuyt (63')
4-0 Karim El Ahmadi (68')
5-0 Dirk Kuyt (79', pen.)
5-1 Gervane Kastaneer (87')

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ajaxinho
Lekker Zivko!
0 0
3*stars*3
Leuke uitslagen van die kakkies, laatste weken tegen wat zwakke/verzwakte NL clubs.
In Eu waren ze kansloos en Sparta, ADO zijn kannonenvoer.
Az was helemaal kapot na die stunt tegen Zenith en Haps mag vervroegd op vakantie.

Op papier leuke uitslagen hoor maar we moeten niet overdrijven.
3 -3
Redrum
Ach, ik heb gister maar eens de moeite genomen om met eigen ogen te zien hoe goed ze nou daadwerkelijk zijn. Ze konden geen enkele fatsoenlijke kans creeëren tegen een ADO dat zich niet eens ingroef en gewoon probeerde mee te voetballen. Na 35 minuten dat het balletje doelloos heen en weer ging gaf een ADO-verdediger zomaar de bal mee aan één van de aanvallers van Feyenoord en het daaropvolgende schot werd tot corner verwerkt. De corner wordt snel genomen, iedereen van ADO staat te slapen en hij wordt binnen gekopt. Dan geeft ADO nog vlak voor rust even een penalty cadeau door iemand omver te trekken in de 16 bij een hoge voorzet van de zijkant. Toen had ik wel genoeg gezien, het voetbal deed pijn aan mijn ogen en het voetbal van Feyenoord is volledig gebaseerd op kracht en geluk. Zo'n ploeg kan en mag geen kampioen worden. Hun cijfers zijn goed, maar het voetbal is nog steeds verschrikkelijk. Het duurt niet lang meer en dan houdt hun geluk op en dan blijft er niks meer van ze over. Natuurlijk hopen al die wanhopige kakkerlakken nu vurig op de titel en ze lijken zelfs volledig te vergeten dat ze deze eeuw nog geen schaal gepakt hebben, maar de teleurstelling zal straks groter dan ooit zijn.
0 0
3*stars*3
Heb pot gister niet gezien maar mijn broertje zei dat het voetballend niet denderend was en dat het lijkt alsof die ADO spelers, allemaal een unibet account hebben.

Het zit die kakkies gewoon mee maar ik verbaas mij om de stiekemerds hier, die denken dat we dom zijn ofzo.
Types als Harry en Brandje, zie je zelden op Ajax topics maar komen die kakkies hier opeens ophemelen.
Rot toch op man, er is 1 topclub die van eigen kracht uitgaat en in NL en Europees leuk speelt en alleen maar beter gaat worden, Ajax.
1 0
Redrum
Ja het is een soort gewoonte aan het worden hier op AS om de club die boven Ajax staat de hemel in te prijzen. De afgelopen twee jaar waren hier opeens een heleboel psv-fans te bekennen en nu komen er zowaar mensen tevoorschijn die Feyenoord gaan lopen prijzen. Het moet toch niet gekker worden hier. Ajax moet nooit naar die twee schijtclubs kijken en gewoon zijn eigen ding blijven doen. Iedereen vergeet hier dat als iedereen had gekregen waar hij recht op had op basis van het wedstrijdbeeld, dan had Ajax nu gewoon eerste gestaan en niet Feyenoord. Ajax heeft een stuk of 8 punten totaal onnodig en onterecht verspeeld, Feyenoord heeft er een stuk of 12 totaal onterecht gepakt.
0 -1
Ajacied33
Nog steeds niet onder de indruk van Feyenoord. Kan ze op de een of andere manier maar niet serieus nemen, best apart. Dat gekwijl op Feyenoord is wel irritant. We zullen na de winterstop knallen, en rond de 20e,21e, speeldag staan we bovenaan om er niet meer van af te komen
0 0
PJK54
Dat komt in hoofdzaak van anti-Ajax media die graag zien dat het kampioenschap niet steeds naar Ajax of (af en toe) naar P=V gaat. Voorbeelden genoeg gisterenavond die verslaggever daar heeft zeker 90 minuten met een harde plasser gezeten van 010, VI die wekelijks 010 ophemelen en dan zwijg ik nog maar van de NOS.
0 0
Redrum
Dat komt omdat ze nooit leuke acties hebben. Het is allemaal heel simpel wat ze doen en ze profiteren optimaal van het geklungel van tegenstanders. Ze zijn ontzettend effectief, maar hebben vooral ook veel geluk. Als straks de druk toeneemt zal het ze niet meer zo mee zitten en gaat het gewoon weer fout voor ze.
0 -1
jollie18
Dan ben je denk ik een van de weinige Feyenoord is goed bezig. Ben echt benieuwd hoe ze uit de winterstop gaan komen.
1 -1
Ajacied33
Valt best mee joh. Je kan altijd als ploeg wel ALS ALS roepen, maar Roda en Willem2 thuis zijn zekerheidjes voor 3 punten. Winnen we die stonden we nu 2 punten los van ze
1 0
Marcdaan1971
Jezus, ik zie nu de 2 akties van die keeper die de penalties als gevolg hebben. Waar ik zoujuist nog zo positief was over 010, moet ik nu bijna aan matchfixing denken. Hij pakt beide malen bewust niet de bal maar pakt het been. Dit ziet er werkelijk zeer verontrustend uit. Onderzoekje?
2 0
smokum
Een zeer goed idee. Mr ping ping laat de spelers hun eigen salaris bepalen
0 0
ZidaneZidane
Veel goals weer van Feyenoord.
1 0
Ajax#1900
Wat een goal van Ibra... Voorassist van Blind.
0 0
HarryHarHar
Die gasten van 010 maker er gewoon 15 in drie wedstrijden, dat kan geen toeval zijn boys en maar 1 tegen. zet daar onze laatste drie wedstrijden tegen over dan is mij torenhoge zelfvertrouwen wat ik drie weken geleden had behoorlijk minder geworden ook wat as zondag betreft, als je daar weer punten laat liggen halen we ze nooit meer in
7 -6
smokum
Kan deze trolkakkerlak niet gewoon een ban krijgen AS?
0 0
gi0vanni
Bij Feyenoord is het altijd zo dat ze het niet een heel jaar volhouden. Zelfs al komen we op 6 punten achterstand dan hebben we nog steeds kansen.
0 0
godezonensuper
In 17 wedstrijden kun je geen 5 of 6 punten inlopen op dit feyenoord?
Kijk even tegen wie ze hebben gespeeld. Sparta, den haag en een vermoeid AZ.
Toen el ahmadi er niet was tegen GAE waren ze volledig het spoor bijster en uit bij Utrecht hadden ze niks te vertellen.
4 0
jollie18
Het kan wel maar wij spelen nog thuis tegen PSV en na de winterstop uit bij Zwolle en Utrecht die ben je al.verplicht om te winnen. Doelsaldo is ook veel en veel beter.
1 -1
Ajacied33
Psv thuis winnen we, Pec uit ook. Utrecht uit zal lastig worden, maar het is geen Real uit... Bovendien is de competitie pas op de helft en dondert Feyenoord traditiegetrouw in na de winterstop. Ik maak me niet druk dus
0 -1
Labrador
Zullen ze weten dat ze nog niet de bekerfinale hebben bereikt?
0 0
WyZynDeBeste
@AjaxShowTime s.v.p. actiever zijn op troll-accounts. Zeer hinderlijk. Wellicht hier en daar wat leden met opties tot rapporteren / verwijderen reacties.
2 -2
Marcdaan1971
Positief zijn over 010 zijn niet per definitie trol accountants
5 -6
WyZynDeBeste
Daar heb ik het niet over, staat er totaal los van. Accounts als Doldwerg en Winterkampioen zijn puur gemaakt voor het uitlokken van reacties. Zijn geen Ajacieden. Leidt nergens toe.
1 0
jollie18
Wel fijn dat het bijna winterstop is dan word Feyenoord tenminste uit dit ritme gehaald. Ze zijn gewoon goed bezig en het word moeilijk om ze in te halen.
2 -2
Ajacied33
3 punten inhalen op een subtopper wat boven haar stand leeft is lastig??
1 -1
jollie18
Met een beetje pech zondag 6. plus doelsaldo nog. Je.kunt niet ontkennen dat het lastig word om Feyenoord in te halen. Hadden we zondag maar niet verloren
1 0
Ajacied33
We hebben ooit 13 punten achter gestaan op een veel sterkere tegenstander dan de ploeg die nu op 1 staat. En alsnog werden we kampioen
0 0
jollie18
Dat is zeker waar maar dat was geen Feyenoord maar PSV.
0 -1
Ajacied33
Precies, je zegt het zelf al..
0 0
Marcdaan1971
Nu is het zeker weer ADO wat volgens jullie maar 2 keer per jaar een topwedstrijd kan neerzetten, namelijk tegen ons. Wees eens eerlijk, 010 doet het gewoon uitstekend. Als Dolberg en zijn mede voorhoedespelers nog 2 wedstrijden spelen zoals ze de laatste 2 potjes speelden, moeten we ons gewoon weer zorgen gaan maken over onze voorhoede. En neem nou Karsdorp vs Veldman.
Nee, het zal bij ons toch echt weer fatsoenlijk moeten gaan lopen. En dan met name de voorhoede.
6 -2
Rsv
Duidelijk wie onze grootste concurrent is dit jaar.
2 -1
WyZynDeBeste
PSV.
3 -3
godezonensuper
Ja psv.
2 -2
amthree
Zal het dan aan hun o zo ''geweldige'' stadion liggen dat de knvb hun een thuis wedstrijd geeft elke keer?
0 -1
Tinus
Huilie huilie! Laat dat Calimero gelul aan die havenarbeiders over aub. Je kunt ook over Ajax zeggen dat we alleen maar amateurs en Jupilerteams loten.
1 0
J00DT0TMIJND00D
Dat ADO is ook één grote tering bende zeg.
1 -2
Rsv
Ze scoren wel aan de lopende band zeg
2 -1
amthree
Wedden volgende ronde 010 weer thuis. en halve finale weer thuis.
0 0
jollie18
Thuis tegen Volendam
0 -1
A-west
Hopen dat Ajax Feyenoord loot , maar dan wel in de arena. Stelletje kakkerlakken moet weer eens een lesje worden geleerd. Internationaal stellen ze geen kloten voor!
2 -4
jollie18
Ik mag het niet zeggen maar Feyenoord zou wel weer thuis loten
3 0
amthree
Dat ado is ook een armoedig ploegje zeg.
2 -1
Ajax#1900
Ze hebben er ook geen probleem mee als Feyenoord wint blijkbaar. Iedereen mag er zo door lopen lijkt wel.
0 -1
afca-mark1990
volgens mij speelt iedereen op 50% tegen 010 dit jaar.
0 -1
Ajax#1900
Zo ver wil ik niet gaan, maar bij Ado ligt het er wel heel dik bovenop. Die gunnen het Toornstra en Immers gewoon.
0 -1
jollie18
Van mij mogen ze wel een stapje lager
0 -1
Dwergje48
Het gaat opeens wel heel hard met ADO zeg. Kom op joh..
0 0
jollie18
Was te verwachten dit
0 0
afca87
Wat dondes sneu om als kakkerlak hier te zijn.
0 0
Dwergje48
Waarom geven we die trolls zoveel aandacht? Dat vinden ze alleen maar grappig. Gewoon laten gaan en dan krijgen ze vanzelf wel een ban.
1 -1
Lories
el ahmadi zou toch veel meer kaarten moeten krijgen
0 -3
Redrum
Gatverdamme wat is die el ahmadi toch een smerig mannetje
0 -4
J00DT0TMIJND00D
Mag letterlijk alles doen in de ogen van de scheidsrechters..
1 -4
Lories
Denk gewoon 5-0
1 -2
swing
Nou lekker vol
0 -5
Redrum
Geen titels, wel praatjes, dat is Feyenoord 1
3 -2
IDJosh
Wat een belachelijk makkelijk gegeven penalty was dat voor Utrecht zeg. Videoscheidsrechter en dan alsnog niet ingrijpen.
1 -1
jollie18
Utrecht ook weer geluk was geen penalty Feyenoord pakt een ruime overwinning vanavond. Word geen spannende wedstrijd.
1 -1
pajax
hoop op stunt van Ado,maar kakkies zullen wel winnen
2 -3
ajax4ever01
liefst nog met verlenging en pingels scheelt van het weekend weer.
0 -1
Wijnvoord
Laat ze lekker ver komen in de beker, pakken wij de grote Schaal !
0 -2
pajax
heb liever de dubbel en helemaal niks in Rotjeknor
7 -2
jollie18
Hoppa 1-0 voor Zwolle
0 -1