Ajax TV: Highlights Ajax - Ajax (1-3)

FinnDekker, 14-08-2019 om 16:30, 5324 views, Ajax.nl |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
AlexIbarra
Eindelijk een aansprekende tegenstander voor die jongens..
0 0
Dexy
Ik ga er vanuit dat Alvarez nog een beetje moet wennen aan de speelstijl. Maar wat me aan het filmpje wel opviel, is dat hij vandaag een paar simpel werd uitgekapt en bewegelijke mensen (bijv. Jensen) uit zijn rug liet weglopen.

Op basis van deze wedstrijd zou ik zeggen: breng hem heel rustig op de momenten dat de stand het toelaat. Hem nu gelijk een basisplaats geven in Ajax 1 is denk ik niet verstandig.
2 0
Dennish
Had Alvarez nog wel wat beter verwacht dan wat ik vandaag zag. Snap nu wel waarom Ten Hag hem nog niet heeft laten invallen. Hoop dat hij snel beter wordt. Ook Magallan moet stappen gaan maken. Gekke is dat niemand het Ten Hag makkelijker maakt om als rcv te gaan spelen. Veltman is niet je van het, maar denk oprecht dat hij de beste is van wat er nu rondloopt. Hoop dat Alvarez voor plekje op het middenveld gaat en dat hij verdedigend snel beter zal worden.
2 0
AFCAsphere
Ik ben die discussies over lengte wel zat, maar ik kan me er wel iets bij voorstellen dat mensen graag één CV met lengte hebben. Veltman doet het op zich degelijk, maar als je iemand voor 15 miljoen uit Mexico haalt, dan moet hij wel voldoen en ook kunnen spelen op de positie waar hij voor gehaald is: RCV. Ik kan me niet voorstellen dat ze het na Magallan weer bij het verkeerde eind hebben, dus ik wacht gewoon geduldig af, maar het zou wel vreemd zijn als hij uiteindelijk naar het middenveld 'gepusht' moet worden, omdat hij de rol als RCV niet juist kan invullen.
2 0
dongenfrank
wie was die nummer 4 van de uitploeg?
0 0
Pheadrus
Deed Magallan nog mee?
Dit is best wel dramatisch. In de winter komt Magallan naar Ajax omdat de directie de opvolger van de Ligt een half jaar aan Ajax wil laten wennen. Heel verstandig natuurlijk. Beginnen met invalbeurten om Ajax te leren kennen; Feyenoord 6-2 verlies, Tottenham laatste minuut invallen om net nog het dieptepunt van het seizoen mee te maken. Deze man heeft het geluk niet aan de kont hangen.

Als je dan tijdens de voorbereiding helemaal niets speelt, dan moet je toch de conclusie trekken dat je EUR 9 mil. heb weg gegooid en voorlopig nog zijn salaris moet doorbetalen.

Zoals gezegd; dramatisch! Maar er gaat ook heel veel goed bij Ajax en misschien is het wel een beetje te makkelijk dit soort teksten hier te plaatsen.
3 0
ELMagico
1) Alvarez té licht bevonden door erik en zijn staf.
2) Er is intern onenigheid over het scoutingsbeleid.
3) Mark heeft contact opgenomen met vertonghen en fosuh-mensah
4) Veltman blijft rechtsachterin spelen

#Geefhettweewekenvoordatdetelegraafhetmeldt
0 -4
Pheadrus
-fosuh mensah net geopereerd en moet revalideren
-Vertonghen is een droom optie maar het zal wel een helf jaartje duren voordat hij er zelf aan toe is.
0 0
3*stars*3
Hij benoemt punten waar Telegraaf het over gaat hebben.
Geef het 2 weken en het zou mij niet verbazen als ze idd uitpakken, met zulk “nieuws”.
0 0
Maus1978
Punt 3 iig niet, want over 2 weken is de transferwindow gesloten...
0 0
stopperspil
Gerucht; Dolberg naar Leverkusen (huur)
0 -1
Aspers73
Schokkend filmpje, die Alvarez loopt overal behalve in de verdediging. 'Ajax1' wordt er gewoon een aantal keren weg gecounterd. Komt ook wat stuntelig over, maar goed, we geven hem de tijd.
3 -3
AFCAsphere
Schokkend? Het is een oefenwedstrijd van een aantal C-garnituur spelers van het hoofdelftal tegen Jong Ajax. Dit is dus Alvarez zijn eerste wedstrijd. Veel te vroeg om daar conclusies uit te trekken.
0 0
Ajaxxxisdebeste
Maar goed het was Ajax dat van Ajax won... dus...
0 0
IboAFCA
Dit is volgens mij zijn eerste volledige wedstrijd in dienst van Ajax, kan uiteraard een beetje onwennig overkomen
0 0
RedFeather
Schuurs stond ook niet lekker overigens
Heb wel vertrouwen in Alvarez
2 -3
Sanalologo
Mooi afgemaakt van jensen en Traore.
Alvarez nog niet top.
3 0
MK77
Iemand enig idee waarom Dolberg niet speelde?
0 -1
pizzapunt
Jensen is best wel goed!
4 0
ELMagico
Wat dacht je van Brobbey, ijzersterk in de duels.
3 0
A'dam Oud-West
Dat wel, maar ik krijg er wel hetzelfde gevoel bij als met Andersen. Die kon ook briljant voetballen, maar heeft het gewoon net niet.
3 0
stopperspil
Lekkere strafschop Alvarez ;) Leuk dat Jong Ajax van Ajax B won, dat is goed voor het toekomstperspectief. Traoré moeilijk van de bal te zetten.
3 0
RedFeather
Vind hem bij die penal goed de aanvaller insluiten
Verder blijkt het een goede passer.
Hopen dat hij kan koppen met zn 1.85
0 0
Ozymandias
De tweede assist van Brobbey is het perfecte voorbeeld van wat ik de groote kracht van Brobbey vind. Ondanks dat hij op snelheid op het doel afgaat heeft hij toch het overzicht om te weten waar de lopende man (Jensen) is en in plaats van zelf op doel te schieten gaat hij voor de grotere kans (die van Jensen).
4 0
Pheadrus
Tja, en Alvarez (het was niet Alvarez maar Magallan) liet Jensen gewoon lopen. Teleurstellend omdat hij zich in de kijker moet zien te spelen.
2 -2
Djabber
Wel opletten maat, diegene die Jensen laat lopen is Magallan (nummer 3). Alvarez speelde met nummer 4.
2 0
Pheadrus
Je hebt gelijk. Dank voor opmerking.
0 0
Djabber
Graag gedaan!
0 0
Spuit11
Inderdaad, hoeveel spitsen zouden hem niet zelf inrossen zonder om hen heen te kijken?

Dat zeggende, het is een oefenwedstrijd en niveau/druk in de KKK of de Ere is anders, neemt niet weg dat we benieuwd zijn hoe hij het dan doet.
0 0