Ajax TV: Ajax goes USA

FinnDekker, 13-11-2018 om 12:25, 3640 views, Ajax.nl |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajaxvooraltijd
Kippenvel.
0 0
Daniii
Leuk filmpje, maar kan iemand mij vertellen wat wij daar gaan doen? Buiten dat dat we onze kennis verkopen waardoor wij weer achterop gaan komen?
0 -2
Ozymandias
Hoe komt Ajax achterop door het verkopen van hun kennis? Ajax ziet juist goed in dat hun kennis hetgene is wat ze kunnen commercialiseren. Het levert direct (doordat clubs Ajax ervoor betalen) en indirect (doordat de club meer sponsoren aantrekt) financieel veel op. Dat geld kunnen ze in zichzelf investeren zodat ze hun kennis verder kunnen ontwikkelen.
0 0
Daniii
Het is geen software of technologie die we verkopen, maar gewoon voetbal kennis en daar is ooit het maximale uitgetrokken.

Als iedere club hetzelfde zou doen als Ajax kwa opleiden die meer geld hebben dan kunnen we nooit meer gelijk komen.
0 -1
Babangida83
Dat is niet helemaal waar. Het is namelijk zo met voetbal dat mensen over het algemeen verschillende meningen hebben. Iemand vinden die exact hetzelfde gaat doen en dus Ajax volledig zou kopieren gaat niet gebeuren. Wij zullen altijd onszelf het beste snappen en uniek blijven. Door onze filosofie te verspreiden, krijgen we wel meer credits (Guardiola, Bayern Munchen etc. die hebben allemaal heel veel respect voor Cruijff en Ajax.). Het enige wat we moeten doen is nog beter gaan bedenken wat nu werkelijk ons DNA is en wat ons differentieert met de rest van de wereld. Het opleiden van de Nouri's (en deze dus kansen blijven geven ondanks het resultaat) en de attractiviteit van ons spel (de trucendozen, combinaties, gogme), is een geweldig internationaal verkoopproduct. Want heel veel andere clubs gokken met name op fysiek.
0 0
Weswess
Weer een heerlijk filmpje
3 0
Ozymandias
Leuk aan het einde de namen van een aantal (oud-)Ajax spelers in de Matrix letters.
1 0