Video: VAR moment: Rood voor St. Juste

FinnDekker, 31-10-2018 om 18:20, 3888 views, KNVB |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
afcaman
Geluidskwaliteit mag ook wel wat omhoog. Dit is alsof ik in de Ardennen via WhatsApp probeer te bellen.
0 0
Bky
Heerlijk, schuim op de bek wordt een keer afgestraft.
0 0
020bornraised
Toch geweldige uitvinding dit, nu nog de regels duidelijker maken en je bent van een hoop gezeik af
0 0
martijndepro
Waar is dat ding?! Haha.

Deze transparantie is een verademing. Vreemd hoe St Juste in eerste intantie nog gaat oreren er niks aan te kunnen doen, maar vervolgens zonder protesteren die rode kaart accepteert...

Maar goed, hier bestond ook weinig twijfel over. Zelfs de Feyenoordsupporters vonden het terecht en sloegen al een kruisje bij de gele kaart van Toornstra. Nu nog even de meningen van VARmensen bij de 1-0 publiceren zodat daar ook geen misverstanden meer over bestaan.
0 0
didierajax020
Interessant om te zien, duidelijk rood inderdaad.
0 0
Ozymandias
Er is veel kritiek op de VAR maar dat het nog niet perfect werkt is logisch aangezien het een nieuwe technologie is. Dit soort momenten tonen aan dat de VAR wel degelijk een meerwaarde heeft. St. Juste verdiende rood en had dat zonder de VAR niet gekregen.
1 0
SilverHaze
Ik denk dat het probleem vooral ligt bij de mensen die vanaf een scherm moeten beoordelen. Dit weekend in Portugal slaagde de scheids erin om een buitenspel situatie, op aanraden van de VAR, niet waar te nemen vanaf het scherm en de goal onterecht goed te keuren... Dit zag je ook op het WK. In Nederland ook al zat gevallen waar het de mensen duidelijk eraan schort om van een beeld iets af te kunnen lezen.
0 0