Ajax TV: Highlights PSV - Ajax (3-0)

FinnDekker, 25-09-2018 om 08:20, 2134 views, Ajax.nl |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
AFCA.
Het meest trieste van de hele wedstrijd vond ik nog altijd Van Bommel die roept :"je gaat toch geen kaart aan naaien joh!"
Van Bommel heeft 15 jaar lang niet anders gedaan dan kaarten aan naaien.
2 0
Redrum
Dat toont wel aan dat die vent echt knettergek is. Een totale randdebiel die blijkbaar zelf niet eens weet wat voor een mongool hij wel niet is. Hij is de poster boy voor mensen een kaart aannaaien en daarnaast smerige overtredingen maken. Dat hij dan dit zijn strot uit krijgt is pure waanzin. Ik hoop van harte dat het gedrag van deze dwaas zich uiteindelijk tegen de ploeg gaat keren.
0 0
Daneman
Is Erik voor psv? frenkie achterin met Eiting in de basis. Op een gruwlijk belangrijke plek. Optieven met Erik. Zo'n kapitale blunder
0 0
Beachboy
2 bijzondere dingen los van het resultaat en het falen van Ajax;
De samenvatting van NOS laat zien dat het grotendeels een wedstrijd was, als je die van FOX kijkt dan is Ajax er niet aan toegekomen.
Verder wat Van Bommel roept naar Ten Hag kan echt niet, hou je muil man, rot toch op... Doe ff normaal, hoor je voor weggestuurd te worden i.m.o.
1 0
RH1900
Die van Bommel is een misselijk ventje.
Eerste tien minuten heeft hij alleen maar naar de vierde man lopen schreeuwen, na overduidelijke overtredingen van hunzelf.
Roept ten Hag iets, waar wél iets van te zeggen is, schreeuwt ie als een bezetene naar ten Hag. Jammer dat ten Hag wat te lief is, hij zou hem de volle lading terug moeten geven.

Wat haat ik die clown van een van Bommel zeg, jammer dat hij de spelers wel voor zich kan winnen.
1 0
Redrum
Volgende keer Poulsen op de bank zetten en die ongelofelijk gore pisvlek even goed laten aanpakken. Van Bommel is een verschrikkelijke vent en zijn ware aard kwam deze wedstrijd weer naar boven.
2 0
noppenkoning
Lekker voor bij de koffie!
1 0
Horrontelli
Lowlights
0 0