Ajax TV: Tadic laat zich zien bij eerste training

JesseTH, 23-07-2018 om 16:45, 8027 views, Ajax TV | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
michaellaudrup
Eindelijk een echte leider in het veld, eentje die weet wat ervoor nodig is om te slagen,die er meteen staat en die het elftal beter maakt.
3 0
Mark11
Zoveel zin in het nieuwe seizoen!
4 0
NouridolbergNeres34
Hier word ik heel erg blij van, dit is echt een speler waar andere jongens van onder de indruk raken, die laat zien hoe het eraan toegaat op een niveau’tje hoger.
2 0
433metdepuntnaarlinks
Valt me gelijk op, hij is aan het wijzen en praten. Lijkt me een jongen die gelijk het spel naar zijn hand wil zetten, iets wat bij een club hoger dan de subtop niet kan. Denk dat Ajax daarom juist goed bij hem past, veel aan de bal, hij kan de leider worden, de speler die in het veld de lijnen uitzet en zijn team dirigeert.

Oogt verder ook fit en gretig, ik denk dat dit wel eens het begin van een vruchtbare samenwerking kan zijn. Kan niet wachten om hem in een Ajax shirt te zien! Echt een speler waar Dolberg Frenkie Donny Neres Labyad en Eiting (en de aanvulling van Jong) veel aan kunnen hebben.
1 0
El-Dorado
Inderdaad.

Tagliafico verwacht ik dit seizoen ook veel van. Toch meer thuis beginnen te voelen, was ook zelf aanvoerder. Al met al, met Blind, Taglia, Tadic en Huntelaar de leiders in en naast het veld.

Onana, de Ligt en in mindere mate Wober en Careltje zijn ook goed gebekt.

Kortom, ploeg bij elkaar houden misschien nog versterken indien mogelijk en er kunnen mooie dingen ontstaan dit seizoen.

Zyech hoeft de kar dan ook niet te trekken en zal minder in de spotlights staan. Kan hem juist goed doen.

Labyad verwacht ik stiekem toch wel meer van dan men zoal doet denken.
2 -3
Litmanen85
wober haha..
1 -4