'Vilhena zou buitenkansje voor Ajax zijn'

BartVeenstra, 04-05-2016 om 12:05, 25567 views, ELF Voetbal Magazine |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Het lijkt erop dat middenvelder Tonny Tindrade de Vilhena aankomende zomer Feyenoord gaat verlaten. Met name AC Milan zou naar verluidt grote interesse hebben in de 21-jarige Maassluizenaar. In ELF Voetbal Magazine geeft Mario Been aan dat Vilhena voor Ajax een buitenkansje zou kunnen zijn.

'Vilhena zou een buitenkansje zijn voor Ajax of PSV, maar ik denk niet dat hij daarvoor kiest. Zeker Ajax ligt gevoelig. PSV zou wel een optie kunnen zijn. Ik weet ook niet wat Guardado aan het eind van het seizoen doet. Zo'n type is Vilhena wel. En een vergelijkbare rol als die van Van Ginkel zou hij ook kunnen vervullen', aldus Been, die vindt dat Ajax en PSV voorlopen op Feyenoord. 'PSV en Ajax krijgen het wél voor elkaar om hun grootste talenten langdurige contracten voor te leggen. Dat is denk ik een kwestie van slim en op tijd plannen.'

Ook oud-Feyenoorder John de Wolff bespreekt de toekomst van Vilhena en sluit een binnenlandse transfer niet uit. 'Als Vilhena in Nederland wil blijven is PSV zijn enige optie. Ajax is geen optie', aldus de voormalig verdediger, die Vilhena niet een vergelijkbare transfer ziet maken als Kenneth Vermeer. 'Kenneth Vermeer heeft dat natuurlijk wel gedaan, maar ik denk niet dat Vilhena zoiets zou overwegen.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
PetrusKeizer
djeezoes, jongens. vilhena. elk woord erover is er 1 teveel.
0 0
Jantjeajax
Been die koekert die met 10-0 van de lampies verlieste
Met pek en veren de kuip is uitgejaagd.
Een Belgisch clubje bijna om zeep helpt.

Moeten we die nog serieus gaan nemen

Kom op man Pipi Langkous heeft nog meer verstand van voetbal
Niemand maar ook niemand in de selectie van Ajax doet onder voor Vilhena
2 -1
Lazell
Als we niet zo ontzettend veel goede middenvelders hadden, had ik hem indien transfervrij graag bij Ajax gezien. Gewoon voor erbij. Nu zou hij alleen maar jeugd in de weg lopen.
1 0
ajaxinho
Respect voor deze lelijkerd.
Hij denkt altijd vooruit.

Ik schat zijn mentaliteit hoger in dan die van Fer.
Dus hij zal het wel verder schoppen.
Ben benieuwd hoe ver.
0 0
Daantje Makkes
Even overgeven vriend...
0 0
Robinjo1988
Alsjeblieft niet! Zo goed vind ik hem niet. Hij zou toch niet aan de bak komen bij Ajax.

En het is ook gewoon een vervelend mannetje.
0 0
ram
Sorry maar ik zou hem transfervrij niet eens oppikken. Best een leuke speler maar een beetje een domme kracht én we hebben voldoende middenvelders met veel meer talent.

Mocht hij naar Milan gaan: dan wordt het weer schipperen tussen bank, tribune en af en toe basis; a la Drenthe en Urby. Als hij slim is kiest hij voor een iets mindere club. Dus dat zal wel Milan worden.
1 0
AmsterdamFM
Milan is tegenwoordig ook maar een bedroevend niveau. Spelen al een aantal jaar geen Europees meer zelfs. Het jaar van Balotelli met vd Hoorn was de laatste keer. Minder dan AC ga je dus naar het niveau Genoa ofzo.
0 0
ST
Waarom Vilhena als er ook iemand genaamd Ziyech rondloopt?
0 0
RusselWestbrook
Omdat Ziyech geen meter verdedigd. Heb je helemaal niks aan in Europa. Heeft ook wel 4 hele Europese wedstrijden in de benen op 23 jarige leeftijd.

Ben je dus bijna 10 miljoen kwijt aan een speler zonder ervaring die niet kan nog wil verdedigen. Zou echt een waanzinnig slechte aankoop zijn.

Niet dat ik Vilhena wil hebben hoor, maar Ziyech ook niet.
1 0
Ajax27
Ziyech heeft meer gevoel in z'n linkerteen dan Vilhena als complete voetballer. Mocht Klaassen weggaan en wil je er in de CL staan, dan kun je niet nu al op vd Beek gokken. Dan moeten gewoon alle pijlen op Ziyech.
0 0
A'dam Oud-West
Vilhena is twee jaar jonger, goedkoper en heeft er al een stuk meer wedstrijden opzitten.
0 0
BDW
En wie is er beter? Ziyech is de beste speler van de eredivisie dus ik hoop dat Ajax hem haalt. Vilhena is maar een vervelend mannetje die goed mee kan bij een subtop ploeg genaamd de kakkies.
0 0
wdka
Hoezo is een transfer van Ajax naar feyenoord wel een optie maar andersom niet meneer de wolf? Ik had 'm lekker gehaald, transfervrij, kun je geen verlies op maken.
0 0
gras
Moet je niet eens willen. Goeie speler, ook voor oranje later, maar een Feyenoorder. Klaar.
0 -2
jaribombari
Mag van mij komen. Ruilen tegen Sinkgraven.
0 -5
Chesterson93
Hahaha geweldig
0 -2
unis
Pleur toch op met dit mannetje met bijzonder vervelende trekjes en een vervelende rotkop! Leuk voor 010 maar voor ons niet geschikt en komt te kort!
1 0
korem
Ziyech en Huntelaar of Vincent. Weg schone wel belangrijk op momenten maar is gewoon net niet en zeker niet op rechtsbuiten, el ghazi en Fischer misschien verhuren of el ghazi verkopen voor mooi bedrag cerny of muric daar in plaats. Stel dat Klaassen of bazoer weg gaat is dat met Ziyech en talenten denk wel op te vangen.
0 -4
Joseph
Geen enkele behoefte om deze jongen in ons shirt te zien, Daarnaast hebben we betere talenten op onze bank.
4 0
De natte dwijl
Rent er ineens een met een kastanjekleurige afro in de Arena, nee doe maar niet. En als de Wolf 'valt er nog wat te steken' gaat adviseren moet je heel goed gaan opletten.
5 -2
Tinus
Middenvelders hebben we genoeg, tenzij het echt een aanwinst is. En dat zie ik niet zo bij vilhena tov onze aanstormende talenten.
En wat lult die De Wolf dom over dat PSV de enig optie is binnen NL. Alsof hij er wat over te zeggen heeft. Wat een schuimpie.
3 0
Suarez16_
Ik hoef die vilhena niet. Ten eerste als Bazoer en Klaassen weg gaan doe mij maar Donny en Appie die al 10 jaar bij ons spelen of Frenkie wat ik echt een weergaloos talent vind bij Jong Ajax. Ten tweede heeft vilhena vieze maniertjes en doet net als ziyech of de hele wereld tegen hem is. Ten derde zoals VI al aan gaf lijkt hij goed, omdat hij de bal vaak heeft, maar daardoor vertraagt hij het spel juist, waardoor ze minder gingen spelen en op het moment dat hij een basisplaats afdwong wonnen ze 10x op een rij niet. Ten vierde heeft hij al 30x aangegeven dat hij een echt feyenoordhart heeft, dus hoeft hij hier niet te komen voor de centen. Ten vijfde hij gebruikt zijn zieke moeder om gratis te vetrekken, want waarom wil hij nu opeens wel naar het buitenland terwijl het NOG slechter gaat met zijn moeder? Ik zeg niet dat hij dit als excuus gebruikt, maar merkwaardig vind ik het wel. Ten zesde hij is overschat.
5 0
wladimir
Naast Huntelaar en Vilhena kan Ajax ook Ron Vlaar gratis oppikken bij AZ. Mike van der Hoorn heeft een contract tot 2017. Ik denk niet dat hij zal bijtekenen. Optie?
6 -1
3*stars*3
Ron Beton had zijn beste fase in een 532 systeem maar voor het Ajax spel komt hij tekort.
Ben ook niet vergeten hoe gek hij ging doen, nadat die kakkies eens een keer wonnen, nee liever geen Ron...
1 -1
Rhythim
Schijnt naar AC Milan te gaan.
Zelfde soort vervallen topclub, zeg maar.
1 0
OntlastendeMiddenvelder
Halen en meteen verkopen, want we hebben al genoeg middenvelders. Voor drie miljoen mag hij weg. Als dat niet lukt, neerschieten.
3 -4
mickey2602
Neerschieten hoeft niet,onkruidverdelger zal voldoende zijn;-)
0 -1
JoostEmpty
Vilhena is natuurlijk een talent, en gratis op te halen, maar moet je hem in je selectie willen? Bij Feyenoord heeft hij namelijk laten zien dat hij lastig wordt als hij geen basisplek heeft. En bij Ajax zal hij geen vaste basisplek krijgen denk ik (ligt er een beetje aan wie er vertrekken natuurlijk).
0 0
eros
Vilenha is zeker een groots talent.
Als je de postbode voetbal uit hem weet te halen is hij een van de grootste talenten van Nederland. Zou zeker een welkome versterking zijn.

Daarnaast is hij transfer vrij en kan je in de toekomst zeker een miljoen of 16 uit hem slepen.
Maar zou hij in Nederland willen blijven?
Hij speel wel championeleague,... dat is misschien wel een puntje voor hem.
0 -3
flasher93
champioeneleague Wat is dat
2 -2
OntlastendeMiddenvelder
Dat is die competitie waar je alleen met monetaire doping ver kan komen.
1 -1
flasher93
31-05-2013 Elfvoetbal Frank de Boer over vervanger Eriksen: "Vilhena vind ik ook op die plek overigens erg goed, die heeft het ook in zich."

16-04-2014 VI : Ajax nog gecharmeerd in Vilhena, scouts van oa Man Utd, Man City, Everton, Arsenal, West ham Unitied, Bayer Leverkussen, Benfica en FC Porto volgen hem.

In 2015 weer een bericht van Overmars over Vilhena.

Ben benieuwd. Vind hem met Konogolo samen het meeste talent hebben van Feyenoord. Al hebben wij hier al veel talent(vollere) spelers lopen, lijkt me dus onlogisch. Al zou ik het wel grappig vinden om puur Feyenoord te kutten en hem vervolgens het jaar daarna met dikke winst te verkopen of iets.
1 0
Sulejmanibesteaankoopooit
Contract laten tekenen en direct verkopen. Dat zou wel een hele goede grap zijn!
0 -1
flasher93
Ja, je kan hem makkelijk voor 5 miljoen verkopen als hij een langer contract had. Of gewoon kopen en verhuren aan buitenlandse club ala Chelsea ^^
0 0
gebruikersnaam
Ik denk dat als hij, als hij het op kan brengen, een erg goeie cvm kan worden maar waarschijnlijk vind hij zichzelf een aanvallende middenvelder. Los daarvan denk ik niet dat we hem nodig hebben
0 0
AjaciedForLive
liever Ziyech meer kwaliteit en is haalbaarder dan deze man.
1 0
JoostEmpty
Ziyech zijn contract loopt niet af toch? Maar Ziyech zou wel een goede zijn voor Ajax natuurlijk.
0 0
Sulejmanibesteaankoopooit
Serero is beter, daarnaast als er middenvelders worden aangetrokken mogen dat alleen maar hele creatieve middenvelders zijn, en niet zo'n blind paard als vilehna.
0 -1
unis
Serero is net zo slecht!
0 -1
flasher93
Bazoer, een goede maat van hem, speelt bij Ajax. Dus in dat opzicht is het wel mogelijk lijkt me. Maar goed, je wilt die gekken uit Rotterdam ook niet op je nek hebben, als je ziet wat ze allemaal flikken. IQ van 50 bij de meeste.
Maar hij is niet nodig. Vind hem en Kongolo de twee spelers die prima zijn en toekomst hebben, beide zullen ze prima bankzitters zijn bij ons. Maar verder zit er niemand in dat elftal die ik graag zie komen. Een Vermeer op de bank is beter dan een Boer natuurlijk, als je kijkt naar kwaliteit. Het zou wel de zoveelste zijn die naar een 'concurrent' gaat voor bijna niks. Cabral Leerdam, Fer, Wijnaldum, deze jongen, Boetius voor weinig weg. Uiteindelijk is het allemaal subtop voor Europa of ver daar onder. Dat zijn nou hun geweldige talenten, die bij ons gewoon bankzitter zullen zijn. Just saying.
1 0
afcA-0297
Licht natuurlijk wel aan het feit dat hun talenten zo goed als nooit Europese topwedstrijden spelen in het eerste elftal. Daarom zou het voor Vilhena een goede stap zijn, Voor Ajax niet denk ik.
0 0
flasher93
Ja tuurlijk, hun moeilijkste wedstrijd is tegen ons en de laatste jaren verliezen ze vaak of spelen ze maximaal gelijk. En verder heb je PSV natuurlijk, waar ze meestal van verliezen. Hun halen 8 spelers, die gewoon allemaal weinig brengen, te weinig in ieder geval. En hun toptalenten breken niet door of zijn gewoon veel te hoog ingeschat. Verlengen niet en krijgen ergens anders een kans. Tja, dan is er chronisch wat fout bij je club. Op dit form wordt vaak commentaar geleverd, maar je zou maar Feyenoord supporter zijn en dan met een IQ van 50, zou helemaal flippen
1 0
Redrum
Bazoer is inderdaad een goeie maat van hem. Toch vond meneer Vilhena het nodig om een paar smerige overtredingen op hem te maken. Iemand die al zo lang bij Feyenoord speelt is gewoon flink beschadigd. Die gaat zich nooit meer normaal kunnen gedragen.
1 -1
gebruikersnaam
Seedorf en Davids gingen anders ook ooit flink te keer tegen elkaar tijdens een champions league finale. Dat zegt niet zoveel. Dat laatste klopt natuurlijk, dat is gewoon een biologisch feit.
0 0
flasher93
Als 17 jarige was hij echt een top talent. Ben benieuwd wat er van hem zou zijn geworden als hij gewoon in een voetballende team was gekomen zoals bij ons of AZ.
0 0
3*stars*3
Hahahah laatste 2 zinnen ;)
0 0
flasher93
Bazoer is ook bevriend met Hendrix. Zijn gewoon pittige duels, baasjes van de straat. Maakte de wedstrijd wel strijdbaar, al was dat meer de fout van de scheids die alles doorliet gaan... Maar z'n pitbull is wel welkom voor de bank. Europees heb je z'n persoon nodig, ook al is het maar om Bazoer op te fokken om weer met power te spelen haha.
0 0
afcA-0297
In mijn Ajax is geen plek voor Vilhena, ondanks hij talent heeft. Beter Ziyech oppikken. Vandaag nog.
Sinkgraven uitlenen aan bijvoorbeeld AZ. Serero behouden. Nouri en Frenkie bij Jong Ajax en Andersen eventueel terughalen bij een vertrek van nog een middenvelder.
0 0
ajacied277
Haha dat er hier ook nog serieus mensen zijn die hem erbij willen hebben. Waardeloze vent die vilhena kom op zeg, voetbalt al het hele jaar om zichzelf in de kijker te spelen en niet voor zn club.Blijf aub ver weg van amsterdam, hij is bij feyenoord al 1 van de mindere. Ook niet verwonderlijk dat Mario Been dit zegt, flapdrol van de bovenste plank. Als Ajax compleet naar de klote wil moet je vooral naar Mario Been luisteren...
1 0
polygonzonbi
Misschien voor op de linksback positsie. hhhahahahahha
0 -2
afca-mark1990
Wij hebben dat volk niet nodig
4 0
AlexIbarra
Wat moet Vilhena brengen dan?

Voor verdedigende plus aanvallende bijdragen lijken me Bazoer, Klaassen als Gudelj waardevoller. Serero en VdBeek vind ik dynamischer, Sinkgraven, Andersen en Nouri creatiever als échte nr. 10.


0 0
JohnDylan
Mocht Gudelj, Klaassen of Bazoer vertrekken dan zou het transfervrij oppikken van Vilhena zeker geen slechte zet zijn. Hij is nog altijd pas 21 jaar, heeft duidelijk veel potentieel en is allround een kwalitatief goede speler. Het maakt mij ook weinig uit dat hij bij Feyenoord speelt maar ik kan me wel voorstellen dat andere fans van Ajax dat wel vervelend vinden.

Vertrekt Gudelj dan kan Ajax met Vilhena, Bazoer ('6'), Klaassen spelen.
Vertrekt Klaassen dan kan Ajax met Vilhena, Bazoer ('6'), Gudelj spelen.
Vertrekt Bazoer dan kan Ajax met Vilhena, Klaassen ('10'), Gudelj spelen.

Trouwens wil ik hier niet mee zeggen dat Vilhena mijn eerste keus zou zijn. Ik zie veel liever iemand als Ziyech komen mocht er een middenvelder van Ajax vertrekken. Ziyech toont wekelijks aan één van de beste spelers (en misschien wel dé beste speler) van de Eredivisie te zijn. Dat kunnen we over Vilhena zeker niet zeggen.
2 0
Sulejmanibesteaankoopooit
Hoe kom je erbij dat gudelj of bazoer vertrekken? Die spelen net pas een seizoen.
1 -2
JohnDylan
Ik schreef toch duidelijk "mocht", dat betekent niet dat ik denk dat ze vertrekken. Trouwens denk ik dat er bij Bazoer wel een kansje is dat hij vertrekt als er een grote club voor hem komt.
0 0
Luie
Heb liever Serero op 6 mocht er iemand vertrekken dan kunnen de overige 2 voor hem.
0 0
3*stars*3
Ziyech brengt iets wat Vilhena nooit brengt en dat is creativiteit en goals/assists.
Met Bazoer hebben we al een speler die soms teveel tijd neemt en met de bal gaat lopen, moet er niet aan denken dat we Vilhena er dan ernaast hebben staan...

Denk dat PSV hem wel pakt, als ze v Ginkel niet kunnen losweken bij Chelsea en waarschijnlijk zal Guardado ook vertrekken.
1 0
wladimir
Guardado heeft een contract tot 2018. Hoezo gaat hij vertrekken?
0 0
3*stars*3
Waarom niet? Hij word een dagje ouder en heeft het niet verkeerd in de CL gedaan.
Is international van Mexico en zou ook weer eens in een sterkere competitie willen spelen.
1 0
wladimir
Hij is 30. PSV vraagt de hoofdprijs. Hij heeft het bij Deportivo goed gedaan, maar kwam bij Valencia niet aan de bak. Sowieso betaalt PSV Guardado en de Jong meer dan het maximum bij Ajax. Ik zie hem eigenlijk gewoon bij PSV blijven.

Maher, Willems en Narsingh zullen wel vertrekken. Lestienne gaat sowieso weg en van Ginkel moet PSV nog maar zien te behouden.
0 0
mvdk
Het zou wel wraak op Feyenoord zijn (voor Vermeer), maar ik weet niet of hij het nog gaat redden. Wie weet, dat als hij in een andere omgeving komt en anders gebruikt wordt, dat het er alsnog uitkomt. Je kunt altijd een gratis gok nemen... Echter, we hebben een hoop jeugdspelers en ik heb liever niet dat hij die zomaar in de weg loopt.
0 0
Ajax-4-ever
Nee.
0 0
wladimir
Goede optie voor PSV inderdaad. Willems zal daar wel vertrekken. Maher ook. De toekomst van van Ginkel is onzeker. Guardado heeft een contract tot 2018. Bij Ajax komt hij niet aan spelen toe.
0 0
Redrum
Misschien dat talenten niet hun hele leven willen voetballen voor een droevig knvb bekertje Mario, heb je daar wel eens aan gedacht? Talenten willen voor de echte prijzen spelen en ze willen de Champions League in. Dan zit je bij Feyenoord gewoon verkeerd, zo simpel is het.
1 0
jantjuhss
Ben een groot fan van Vilhena, echter hebben we op dit moment genoeg middenvelders. Maar hoe zit dat voor volgend jaar? Ik som even de middenvelders op die we momenteel hebben:
Bazoer - Verwacht dat hij nog een jaar blijft
Serero - Vertrek is aannemelijk
Klaassen - Ook al zie ik hem graag blijven ik verwacht dat hij vertrekt
Gudelj - Blijft
Sinkgraven - Ik stel voor hem te verhuren
Andersen - verhuur/verkoop
Van de Beek - Opvolger van Davy Klaassen, gigantisch talent
Nouri - Gigantisch talent, moet volgend jaar meer speeltijd krijgen.

Kortom, alleen bij het vertrek van Sinkgraven en Andersen zou het een toegevoegde waarde zijn. (voor in de breedte)
2 -1
Ajax4life16
Serero gaat alleen weg als Ajax hem geen speeltijd gaat geven, dus kans schat ik op 50/50.
Klaassen blijft 100%(serieus hoevaak moet hij nog zeggen dat hij blijft?)
Bazoer blijft waarschijnlijk(heeft ook gezegd dat hij blijft, maar bij hem blijft het twijfelachtig.)
0 0
trodat4030
Je vergeet Frenkie de Jong nog.
1 0
gi0vanni
Als Nouri speeltijd krijgt dan mag de Jong ook wel debuteren in Ajax 1.
1 0
R.F.
Ronald de Boer gaf paar maanden geleden aan goed op de hoogte te zijn van de situatie van Vilhena. Dat vond ik toen wel erg opmerkelijk. Daarbij hebben ze zich vaker positief uitgelaten over Vilhena. Op dit moment lijkt het me met het oog op de kwaliteit en kwantiteit van onze bezetting op het middenveld niet zo nodig. Wel leuke speler om erbij te hebben, maar dan liever Ziyech, die brengt kwaliteiten mee die we harder nodig hebben.
2 0
flasher93
Ik weet niet of Vilhena een trainingsbeest is en ook na de trainingen blijft, ik volg Feyenoord en al hun trainingen natuurlijk niet. Maar een Ziyech haal je voor de basis en die staat nu gewoon in mijn ogen prima. Klaassen speelt matig, maar met een Sinkgraven en vd Beek en ook een Serero in de selectie kan je daar wel mee rouleren. Vilhena is een prima bankzitter bij ons, iets wat hij waarschijnlijk niet wilt. Hij heeft wel power, een goede trap en kan ook wel mee met het positiespelletje denk ik, in tegenstelling tot veel andere bij Feyenoord.
0 0
mistermiyagi
AZ speelt beter voetbal als Feyenoord.

Dat is echt een mooie club voor Vilhena,
Al 2 seizoenen speelt Ajax A1 zeer moeilijk tegen ze. (terwijl Ajax speelde met Cerny, Nouri, vd Beek, Eiting, enz)
Ze hebben daar ook een stelletje toptalenten zitten hoor.

AZ word volgend seizoen de nummer 3!
0 0
SilverHaze
Ja dat is wel een interessante ontwikkeling. Ze zijn daar bij AZ al jaren aan de weg aan het timmeren. Het faillisement van DSB en het mismanagement na de titel van Twente heeft Feyenoord nog een nieuwe kans gegeven, maar die gaan ze absoluut niet aangrijpen.

Ik zie in de huidige selectie van Az meer potentie dan die van Feyenoord. Als Janssen, Vlaar en Henriksen nog een jaar kan aanblijven (zeer onwaarschijnlijk) en spelers als Haps, Alireza, V Overeem, Dos Santos, Haye etc een hoger niveau kunnen aantikken gaat Feyenoord het heel lastig krijgen. Zeker wanneer het nieuwe talent de doorstroom kan vinden.
Toornstra, Botteghin, Elia, Kramer etc gaan niet meer groeien en verder hebben ze weinig met de talenten gedaan bij Feyenoord. Gaat leuk worden.
0 0
gi0vanni
AZ verliest altijd z'n sterkste spelers. Dus lang gaan die niet in de top meedraaien.
0 0
mistermiyagi
Dat proberen we je net uit te leggen, er komen hele leuke spelers aan bij AZ.

Stel je verkoopt Jansen, Vlaar en Henriksen. (15 miljoen) (dan hebben ze talent zat om dit in te passen met een doorontwikkeling van de talenten die er al spelen een Dos Santos, Haps, Luckassen bv (kan er wel een hele reeks opnoemen)

Met die 15 miljoen kunnen ze weer de helft spenderen voor een leuke spits, Vilhena en een jonge verdediger,
0 0
gi0vanni
Maar jong talent is meestal niet 34 wedstrijden constant/stabiel waardoor je de 3e plek kunt vergeten. Ondanks dit gegeven hoop ik dat jij gelijk krijgt en AZ gewoon boven Feyenoord 3e of 2e word.
0 0
Truus de Bakker
Passie en talent heeft hij maar als je ziet hoe opgefokt hij over het veld loopt dan lijkt het een stuurloos geval. Ajax had vroeger Edgar Davids, de pitbull. Het verschil met Vilhena was dat Davids wel wist waar hij mee bezig was.
1 -1
s.vdb
Leuk voor az is vilhena
0 0
flasher93
Dan kan hij beter naar het buitenland, bij AZ ga je ook niet voor prijzen spelen. Overigens zal hij aardig wat salaris hebben inmiddels, zit al een tijdje bij het eerste bij Feyenoord.
0 0
Hwb
Klaassen, Gudelj, Bazoer, Sinkgraven, Serero, Vd Beek, Nouri, De Jong. Het is een goede voetballer, maar ik zie werkelijk niet wat hij toevoegt aan ons al overvolle middenveld.
9 -1
Van Vossen
vergeet Andersen niet..
4 0
gi0vanni
Onder Frank de Boer gaat hij niet veel spelen of Klaassen moet vertrekken. Maar die heeft aangegeven nog zeker 1 jaar te willen blijven. Maar als die vertrekt hoop ik dat er een betere speler als Andersen word gehaald.
0 -1
Hwb
Ik ga er eigenlijk vanuit dat hij niet voor het middenveld in aanmerking gaat komen, helaas. Zal de back-up achter Younes worden bij een vertrek van Fischer.
0 0
trodat4030
Buitenkansje? We stikken van dat type middenvelders! Bazoer, Gudelj, Klaassen, in iets mindere mate vd Beek die toch meer voetballer is maar het ook kan en dan komt Dani de Wit er nog aan... Dat laatste is natuurlijk een grap, maar wat moet Ajax met Vilhena? Technisch vernuft is nodig! Creativiteit, iemand die een man uitspeelt met een steekpass.. Daar komt ook nog wel iets aan overigens, Nouri, de Jong, bij Andersen en Sinkgraven kan het kwartje vallen... Enige middenvelder waar ik voor zou gaan is Ziyech, maar dat is puur omdat de hierboven genoemden geen absolute zekerheidjes zijn voor aankomend seizoen. Vilhena hoeven we niet, totaal overbodig en als ie bankt dan gaat ie de sfeer weer verpesten.. Dat mag ie van mij lekker elders doen..
10 -2
trainerdv
Zo'n speler hebben we al: Sinkgraven. Leuke voetballer, maar geen supertalent en alles behalve een killersmentaliteit. AC milan (wanvbeleid, subtop, dat idee) is prima).
0 -1
trodat4030
Vind Vilhena geen zelfde type speler als Sinkgraven.. Integendeel. Of doel je puur op het niet-supertalent zijn?
0 0
IboAFCA
Als ie naar PSV gaat zal Hendrix het vast leuk vinden.
3 0
flasher93
Goed, bij PSV hebben ze daar een handje van hé. Vond persoonlijk Ritzmaier ook wel aardig. Doen ze heel makkelijk aan de kant. Vloet een 'groot' talent presteert niks en krijgt geen kansen verder. Koch het grote talent, was beter dan Bazoer volgens Cocu. Speelt nu ergens in het tweede? Tja, die kijken niet naar jeugd. Heel misschien dat Bergwijn doorbreekt, maar z'n Paal krijgt voorlopig ook nog geen kansen hoor.
0 0
Michael25
De paal van Bergwijn krijgt kansen?
0 0
chrisjuhhh
dan zal ik eerder hendrix nemen dan vilhena
2 -1
godenzoon92
Nee bedankt. Slechte mentaliteit en geen groepsbesef.
1 0
flasher93
Slechte mentaliteit op basis waarvan? Ik denk dat je bij Feyenoord waar je bijna niet voor de prijzen speelt, snel bent uitgekeken als groter talent. Hij speelde matig, heeft veel trainerswisselingen doorgemaakt, van held naar tribuneklant. Dat is niet echt prettig voor een jonge speler, maar je leert al wel wat topsport inhoudt.
0 0
parcomantelic
Geen groepsbesef, ben je met hem op basisschoolkamp geweest?
5 0