R. De Boer: 'Hij was een vervelend joch'

BartVeenstra, 19-03-2016 om 23:10, 6791 views, FOX Sports |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Toen Riechedly Bazoer zich in 2012 toevoegde aan de jeugdopleiding van Ajax had hij onder meer te maken met Ronald de Boer, die destijds jeugdtrainer was bij de Amsterdamse club. De oefenmeester gaf zaterdagavond bij FOX Sports aan dat de middenvelder destijds vaak snel geïrriteerd was. 'Hij was een vervelend joch. Snel geïrriteerd, maar hij heeft de omslag gemaakt.'

'Veel trainers zijn met hem aan de slag gegaan en hij heeft het opgepakt. Ook zijn broer heeft hem veel geholpen', aldus De Boer, die verder wel lovend is over de middenvelder. 'Hij heeft een enorm snel lerend vermogen. Als je een oefening uitlegt, ziet hij het direct. Ik hoop dat hij het meent dat hij blijft. Hopelijk houdt hij zijn focus, al laat hij weleens mensen uit zijn rug lopen. Daar moet hij zich nog in verbeteren.'

Mario Been, ook tafelgast bij De Eretribune, geeft aan dat Bazoer er verstandig aan doet om voorlopig nog bij Ajax te blijven. 'Hij heeft zoveel kwaliteit, daarvoor ga je naar het stadion. Als hij ook nog goals gaat maken, dank denk ik dat je praat over een jongen met een hele mooie toekomst. Het hangt wel af van zijn keuzes en zijn fitheid. Als hij in Oranje speelt, kom je wel ergens binnen. Je zag aan andere jonge talenten als Ricardo Kishna en Steven Berghuis dat zij te vroeg zijn vertrokken. Zij spelen nu nog amper', besluit hij realistisch.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
je
Ronald de Boer ji was ook Een verve lend Joch met je broer samen dat je Morten Olsen door de mangel haalde dat jullie perse weg wilde bij Ajax .

Ik vraag me af of jullie ooit je EXCUSESS hebben gemaakt bij Morten Olsen
0 -2
vak114
Kishna??
0 -2
Labanda
Ja dat ben je bij Ajax al snel...
1 -3
OntlastendeMiddenvelder
Wel wat vroeg om over Kishna te zeggen.
1 -7
Ellende
Waarom?
Dat hij nu weinig minuten maakt is alleen een constatering.
Ik ben wel van mening dat hij met meer minuten zichzelf harder had kunnen ontwikkelen. Nu begrijp ik hieruit dat jij denkt dat voor hem volgend seizoen de basisplaats wel komt. Ik heb nog zo mijn twijfels.
Jammer voor de jongen, jammer voor eventueel Nederlands voetbal.
Hopelijk gaat hij straks nog een stapje omlaag om er vervolgens twee omhoog te maken.

Het geld in Italië is goed, evenals het leven en het weer. Af en toe lekker wat minuutjes pakken klinkt op zich ook niet slecht

0 0
AjaxNWH90
Want? Als je niet presteert in het buitenland zit je gewoon op de bank. In het begin krijg je het voordeel van de twijfel omdat je nieuw bent. Kishna is bij Lazio niet nieuw meer. Ik vind het een hele domme maar enigzins wel begrijpelijke actie. Hoeveel voorbeelden moet je geven voordat die arroganten knapies het eindelijk snappen dat te vroeg vertrekken niet beter is voor hun ontwikkeling. Ik hoop dat niemand vertrekt en dat ze volgend jaar met hetzelfde team staat bestaan uit Jasper - Tete - Veltman - Riedewald - Dijks - Gudelj - Bazoer - Klaasen - el ghazi/muric - Milik en Younes dat ze een heel mooi seizoen kunnen neerzetten. Kishna had als hij was gebleven hier tussen kunnen staan ipv Younes of El Ghazi..
1 0
MickS
Hij vertrok te vroeg, verkeerde attitude en presteert te wisselend. En daarbij ook weer 1 of 2 keer er alweer uitgelegen vanwege zijn knie.
0 -1