'Utrecht als afsluiting periode van gezapigheid'

BvdPloeg, 17-12-2015 om 07:48, 3008 views, Metro |

Het Ajax Jaarboek 2018/2019 is uit! Bestel hem nu!

Klaas Boomsma is klaar met de manier van spelen van Ajax. De journalist van Metro roept de Amsterdammers in een column op om de handen eens uit de mouwen te steken. De wedstrijd tegen FC Utrecht was daarbij voor hem de aanleiding. 

'Jullie lieten het afweten. En dat is zeker niet voor het eerst in Utrecht, dus die lege tribune kan niet als excuus worden gebruikt. Sterker nog, dat had jullie moeten stimuleren. Om alles te geven. Zodat die strontvervelende Utrechtfans geen enkele reden zouden hebben om nog meer te lachen. Jullie hadden het op het veld moeten opnemen voor die hondstrouwe supporters die ook al een zaadpartij tegen Molde moesten verteren', schrijft een boze Boomsma.

'Maar jullie sukkelden over het veld. Na Van Zanen, het Utrechtbestuur en de rechter werden de Ajaxfans nu ook door de eigen spelers in de steek gelaten', vervolgt hij. 'Dat jullie nog bovenaan staan is een cadeautje. En kijk dat gegeven paard nu niet langer in de bek. Zorg dat de fans ook cadeautjes gaan krijgen. Win eens lastige wedstrijden! De toer door Europa, met vrijwel louter waardeloze tegenstanders, was beschamend. En ook van PSV en Feyenoord werd niet gewonnen. Laat dit kansloze optreden tegen Utrecht de afsluiting zijn van een periode van gezapigheid en het startsein voor een stormloop op de titel. Dan gaan we uiteindelijk met z'n allen vanuit Amsterdam op een rondvaartboot door de Utrechtse grachten.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
1eringzuid2
AMEN!!!!!!!!!
0 0
@Maar7en
Waarschijnlijk kijkt elke supporter zo tegen het voetbal van Ajax aan behalve de Technische Staf van Ajax :-( Lamlendig gedoe en verliespunten die totaal onnodig zijn. Met de power van Gudelj en Dijks had ik meer verwacht van Ajax deze eerste seizoenshelft. Er is weinig groei qua team als je naar de balcirculatie kijkt due ontzettend traag en voorspelbaar is. Zou fijn zijn als de Technische staf ook eens doordronven wordt van het feit dat ze moeten voetballen en niet vanuit puur conteole spelen. Minder opdrachten dus meer passie en vuur.
0 0
TikkieTerugJaap
Kijk dit lees ik graag.
1 0
ambtenaar
als supporter zijnde word je behoorlijk in de steek gelaten door de selectie, zeker op de momenten dat het telt.
2 0
Jesper Olsen #1
Je kunt zeggen wat je wilt maar de eerste seizoenshelft is goed weergegeven door die man.
2 0
OdjePils
De man heeft gelijk. Verder waardeloos stuk met een fantastische laatste zin, dat wel!
0 0
Chesterson93
Al zijn woorden snijden hout, hoor.
0 0