Borst: 'Ajax - PEC is gewoon een topper!'

JipVR, 01-10-2014 om 20:21, 5150 views, Betweters |

Profiteer eerder van Black Friday in de Ajaxshop!

Ajax en PEC Zwolle kruisen zondag de degens in de Amsterdam ArenA en staan allebei op vijftien punten, net als koploper PSV. Hugo Borst verwacht daarom een spannende pot. 'Ajax - PEC is gewoon een topper. Het is de nieuwe Klassieker.' Koert Westerman denkt dat Ajax in eigen huis met 2-0 te sterk is. Borst ziet Zwolle wel een punt pakken in de ArenA. 

Hugo Borst had niet verwacht dat Lasse Schöne zo'n bepalende rol zou spelen bij Ajax. Zijn collega is het daar gedeeltelijk mee eens. 'Het is wel een bepaalde wet. Je koopt vijf van dat soort spelers en dan breekt er eentje door, wat een held op het veld is hij.' De Betweters noemen vervolgens Tobias Sana en Lerin Duarte als afvallers.

Naast de twee laatstgenoemde spelers hebben de heren ook kritiek op Nicolai Boilesen, die enigszins met een vormcrisis te maken heeft. 'Ik denk telkens bij die jongen dat hij het net niet is, terwijl Frank de Boer helemaal leip van hem is', aldus Borst. 

[video]http://www.youtube.com/watch?v=Vp9AVXQBtSc[/video]

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Damn_Cold
Onderschat PEC niet, doet me denken aan Atletico Madrid vorig seizoen. Rustig wachten in de schaduw van de grotere clubs en iedereen laten denken dat ze aan het einde wel afhaken.
0 0
SamAFCA10
Haha, rare vergelijking man.
0 0
ibrahendriks
Die wij winnen.
0 0