'Vermeer mag niet eindigen als Menzo'

KoenWeijland, 03-09-2014 om 13:04, 12695 views, Helden |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Kenneth Vermeer maakte de meer dan gevoelige overstap van Ajax naar Rotterdam. De rasamsterdammer gaat spelen voor Feyenoord. Bart Vlietstra van Helden gunt de 28-jarige doelman het beste. 

'Vermeer gun je alles, omdat hij zelfs tijdens de hevigste storm vriendelijk en beschaafd blijft, beschikt over spektakelreflexen en dapper is, daarvan getuigt ook zijn overstap van 020 naar 010', aldus Vlietstra. 'Helaas vervalt hij ook nogal eens in een serie van kleinere en grotere fouten. Alsof zijn handschoenen plots een eigen leven zijn gaan leiden. Trainer De Boer hield hem vrij lang de hand boven het hoofd vorig seizoen, maar kon op een gegeven moment niet anders dan voor de degelijkere Jasper Cillessen kiezen.'

De journalist van het magazine heeft de Wikipedia-pagina van Vermeer eens even goed bekeken, zo blijkt uit zijn column. 'Challa is de bijnaam van Vermeer, zo leerde ik via Wikipedia', schrijft Vlietstra. En, aan de supporters van Feyenoord: 'Ze hoeven maar op Wikipedia te kijken voor een nieuwe bijnaam: Kleine Menzo.' 

De vergelijking is gemaakt. 'Stanley Menzo deed qua lenigheid en explosiviteit ook niet onder voor een topturner, werd eveneens gepasseerd bij Ajax, zag zijn carrière vervolgens kapot gaan bij een directe concurrent (PSV) en maakt sindsdien een vrij verbitterde indruk. Moedige Vermeer mag niet eindigen als mini-Menzo. Dan toch liever Challa.'

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
wim078020
Ik gun vermeer ook het aller beste maar om nou naar een club in de nederlandse competitie te gaan is geen stap vooruit .
En sommige zeggen dat hij naar de concurrent gaat maar wij zien Feyenoord toch niet als concurrent.
En eigenlijk moet hij een waardig afscheid krijgen in de Arena en dat met een F SIDE vest zou toch mooi zijn .
0 0
ibrahendriks
Als Ajax ze erin knalt met hem in het doel, vind ik het best. Met hem is de vijfde plek realistisch , na die leegloop.
0 0
4-3-3
Dat Vermeer wil spelen kan niemand hem kwalijk nemen. Feyenoord is nou eenmaal een top drie club en ik gun Vermeer dat gewoon. Vermeer heeft zich jaren voluit ingezet voor Ajax en daarvoor verdient hij het respect van alle voetbalsupporters in Nederland. Die blinde haat jegens Rotterdam is gewoon ronduit kinderachtig. Wees blij dat Feyenoord een goede keeper heeft, wanneer de concurrentie sterker wordt is dat ook goed voor Ajax.
0 0
Sazzz
Maar Vermeer is geen goede keeper
0 0
Sazzz
Maar Vermeer is geen goede keeper
0 0
Sazzz
Maar Vermeer is geen goede keeper
0 0
jess
Kenneth ik gun je het beste, ik als Ajacied vind jou keuze niet optimaal. Ook vind ik de keuze van het bestuur van Ajax niet goed. Dus met andere woorden, het ligt niet alleen aan Kenneth. Hij kon ook naar Man United maar dan zat hij zeker op de bank. Nu gaat hij naar 010 en hopelijk naar een paar goede reddingen accepteren ze hem.Als hij direct blundert zit hij daar op de bank. Tegen ons mag je de ballen gewoon doorlaten gaan ;-), in ieder geval wij winnen toch wel.
0 0
Tpes
Van mij wel. VERRADER!
0 0
3*stars*3
Ik ga het niet goed praten en niks verbaasd mij meer sinds (echte verraad) JC overstapte naar 010.
1 verschil...Een veldspeler kan per seizoen 30 wedstrijden kut spelen en als hij minimaal 15 scoort doet hij het goed.
Kenneth is keeper, Ajacied en heeft vaak black-out momentjes...Ze hebben in 010 iig wel een penaltykiller maar het was niet verboden voor Ajax om fey nee te verkopen of (net als Vites) de tel niet op te nemen!
0 0
nuff-said
Denk dit doet meer pijn als je een amsterdammer bent. Wat ik niet ben. Hij is een aardige vent en ik gun hem wat hij wilt. Et ga je goed gozer.
0 0
AFCA NW
Idd mag nog veel erger worden voor deze rat!
0 0