'Spijkerman erg belangrijk voor Ajax'

bastms, 01-12-2013 om 23:07, 11383 views, Studio Voetbal |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Hij zit vaak stilletjes naast Frank de Boer en Dennis Bergkamp, maar belangrijk is hij zeker: Hennie Spijkerman. 'Al het niet-voetbal-gedeelte wordt geregeld door Hennie Spijkerman, al het organisatorische. Hij is een echte manager,' zo zegt Co Adriaanse aan tafel bij Studio Voetbal. Henk ten Cate, ook aanwezig bij Studio Voetbal had Spijkerman meegenomen naar Ajax. 'Spijkerman is altijd rustig, die schiet echt nooit uit zijn slof. Hij is echt belangrijk voor de ploeg en heeft veel kwaliteiten.'
Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
AFCA2211
Toentertijd
Sowieso
Enigszins

Tot zover deze gratis les.
Sorry, ik houd mijn mond weer.
0 0
ibrahendriks
volgens mij iemand die je door dik en dun steunt.
0 0
OKP-AFCA
Ik geloof zeer graag dat hij belangrijk is, wel jammer dat je eigenlijk weinig ziet en hoort van hem. Het lijkt nu inderdaad of hij er zo maar bijzit, krijgt weinig krediet ook daardoor.
0 0
BigDaddy84
Persoonlijk vind ik het helemaal niet jammer dat je weinig ziet en hoort van hem. Net als bij Bergkamp. Het is een kunst om belangrijk te zijn zonder op de voorgrond te treden en daarnaast dus alle ruimte te geven aan de hoofdcoach om zijn ding te doen. Spijkerman en Bergkamp lijken dat prima te beheersen. Beiden krijgen lof van spelers, trainers en analytici. Het enige waar ik wel nieuwsgierig naar ben is de verdeling van werkzaamheden.
0 0
3*stars*3
http://www.youtube.com/watch?v=Atv05W7JQdE
0 0
BigDaddy84
Dat was ik alweer vergeten, thanks! Stiekem zou ik nog wel iets meer willen weten.
0 0