Het nieuwe thuisshirt is bekend! Check hem op de officiële Ajax-site.

VI: 'Djuricic moet niet naar Ajax'

NP, 24-12-2012 om 20:33, 13765 views, VI tv | Bestel het nieuwe thuisshirt van Ajax!
De heren aan tafel bij Voetbal International adviseerden maandagavond Heerenveen-speler Filip Djuricic om nog een tussenstap in de Eredivisie te maken. Maar ze voegden daar aan toe dat hij niet naar Ajax moet. 'Ik denk niet dat Djuricic bij Ajax past', aldus Johan Derksen. 'Bij Ajax moet je in het systeem passen, bij PSV en FC Twente kan hij meer in een vrije rol spelen.'

De heren bij VI gingen ook nog in op het spel van Ajax. Gast Wim Kieft vindt dat Ajax de laatste vooruitgang heeft geboekt. Als je die wedstrijd tegen PSV en Utrecht ziet, dan zie je wel dat ze zijn gegroeid. Ik vond ze zondag heel goed spelen.'
                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
suske
Ajax moet eerst eens kijken wie er weg gaan. En kijken wat ze zelf hebben. En dan in dien nodig versterkingen halen. En niet zo maar lukraak handelen zoals in het verleden.

Maar dat kunnen we wel aan Mark en Frank overlaten!!!
0 0
Daantje Makkes
Wat een onzin
0 0
Jajijdaar
Maher zou een uitstekende aanwinst zijn voor Ajax en ik durf te wedden dat je die zo weer voor 25+mill gaat verkopen, wat een speler gaat dat worden!
0 0
Jst
Wat een geweldige voetballer is dat, ben alleen bang dat zo'n speler veels te duur is voor een club als Ajax, we hadden zo'n jongen gewoon eerder moeten halen.
0 0
elpresidente
Je verkoopt heel zelden iemand zo maar voor 25miljoen of meer. Ik zou liever wat extra miljoenen zien om Eriksen iets langer te behouden en dan 1 of 2 jaar later te kijken wie of wat er te halen valt. Djuricic als vervanger voor Siem is misschien realistischer gezien het korte contract wat die jongen heeft. Het kan ook maar zo wezen dat Eriksen en De jong blijven met Schone back up en een rits talenten die er aan komen en dat we helemaal niemand hoeven te halen voor die posities.

0 0
trainerdv
Vind ik ook. Dit is het moment. Eriksen gaat heel snel vertrekken en ookal hebben we heel veel aanvallende middenvelders, het is allemaal middelmaat.
0 0
robtjeajax
ik denk ook dat men EERST maher/ andere moet halen voordat weer bekend wordt ajax + 30 miljoen (ERIKSEN??) aan transfer geld DUS vraagt az of welek ned club dan ook wel weer meer
0 0
robert R.
Ben het eigenlijk wel eens met de mannen van VI. Djuricic is een geweldige speler, maar is geen echte buitenspeler, en op 10 vliegt hij heen en weer en eist vaak de bal op. Terwijl wij het toch van ons positiespel moeten hebben.

Bij Psv en Twente spelen ze met 2 controleurs en zou hij ideaal passen als nr. 10.
0 0
geronimo
Zowel Maher als Djuricic komen niet bij Ajax dus maak je niet druk.
0 0
Pettersson1963
Wayout, volgens mij kijk je regelmatig want je weet verdomd goed waar het over gaat! Wanneer Derksen positief is over Cruijff gaat bij jou spontaan de vlag omhoog, wanneer Derksen niets weet te melden over Cruijff hang je weer de zielepoot uit en is het allemaal de schuld van Derksen en Van der Gijp!
0 0
Ruff Rhythim
Wat wil je nou eigenlijk weer duidelijk maken hiermee?

Totaal niet ter zake doend in dit artikel jouw opmerkingen.

Maar daar ben jij over het algemeen wel vrij goed in.
Daar gaat namelijk voor jou altijd de vlag spontaan omhoog.
0 0
Cello
Pettersson1963...... jij moet nodig wat zeggen over anderen en de zielepoot uithangen....en al helemaal door iemand te zeggen dat die de schuld bij Van der Gijp en Derksen neerlegt.....

Daar weet jij namelijk alles van of niet dan?. Als iemand al een scheet laat in de Arena is dat bij jou steevast de schuld van El Salvador, Het Orakel van Barcelona, oftewel Johan Cruijff.

Juist jij kan beter het zwijgen ertoe doen, wanneer het over zielig gedrag gaat en het immer neerleggen van schuld bij personen......

Verder nog een prettige Kerst voor jou en de anderen op AS.......
0 0
Wayout
Ik heb niet gekeken maar hebben de clowns weer een mening? Boeiuh, want die hoerenlopers hebben toch totaal geen verstand van voetbal. Ik zal wel een paar VI fans op hun pikkie hebben getrapt, maar die zielenpoten laten me koud!!
0 0
Pettersson1963
B_02097, kijk de wedstrijd Heerenveen-Vitesse nog eens terug! Djuricic stond bijna overal en was ook niet te beroerd om mee te verdedigen.
0 0
FDBFTW
Als Eriksen weggaat, kan je hem daar gewoon lekker neerzetten met echte flankenspelers en een echte spits ervoor.
0 0