Van Halst: 'Twente beter dan PSV en Ajax'

Ajax Showtime, 23-12-2012 om 17:08, 7448 views, VI | De trainingscollectie voor thuis is beschikbaar!
Volgens Jan van Halst is FC Twente de ploeg die de beste kans maakt op het landskampioenschap. 'Ze hebben weken, zo niet maanden onder hun niveau gespeeld. Dit (tegen AZ, 0-3 winst red.) was weer het FC Twente dat helemaal speelt naar hun kwaliteiten', sprak Van Halst bij Eredivisie Live. 'Als ze nou de titel mislopen, heeft het echt te maken met concentratieverlies of nonchalance.' 'Dit vind ik een beter elftal dan PSV en Ajax. Je hebt creativiteit. Je hebt heel veel loopvermogen met Leroy Fer. Je hebt controle op het middenveld met Wout Brama. En met name een ijzersterke verdediging met Douglas, die daar de boel rechthoudt. En Andreas Bjelland komt nog terug, FC Twente is dus totaal in balans', aldus Van Halst.
                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Van Reenen
Goed gedaan jochie. Prima actie. Leg de druk maar in Enschede neer. Zullen ze daar wel heel blij mee zijn.
0 0
brullie
HaHahaha!!!......(einde reactie.....)
0 0
Darkbird
Kan me nog een wedstrijd in de Arena herinneren dat wij zoveel beter waren en hun niet anders konden dan tegenhouden.....
Twente heeft 3 tot 4 leuke spelers, de rest is middelmaat, of zelfs nog minder!

Gelukkig neemt niemand deze man ook serieus!
0 0
vakMforever
Gebruik je nog coke Jan...kap er nou eens man
0 0
ajax19
Ik vind Wout Brama echt niet uit het beste hout gesneden, zelfs Fer, Chadli, Bjelland en Douglas stellen niet veel voor. Dus ik snap niet waar meneer Van Halst het over heeft. Rosales, Castaignos, Willem Janssen en Braafheid gaan ook nooit verschil maken. De enigen die van hun redelijk kunnen voetballen zijn Tadic, Schilder, Gyasi en Gutiérrez, en zij worden telkens maar voor de helft opgesteld, dus die trainer naait ze ook nog een oor aan. Twente voetbalt verreweg het matigst van de top 5.
0 0
DbV
Ik zie Twente de titel zeker niet winnen, al is het alleen maar door die Engelse luchtfietser die daar trainer is. Maar Fer, Chadli en Douglas stellen niet veel voor en Schilder en Gyasi wel? Dan wordt het denk ik toch eens tijd voor een bezoekje aan Specsavers..
0 0
ajax19
Denk nog een keer. 50% kans dat er beter over nadenkt.
0 0
AjaxD1986
HAHAHAHAHAHAHA!
0 0
Starkoo
Bjelland hahaha die heeft tot nu toe niks laten zien lol, Derksen heeft Ajax overigens ook al genoemd als de titel kandidaat nr 1 maar maakt niet uit, aan het einde zijn wij toch weer kampioen!
0 0
jtsmit
Die van Halst is helemaal van het padje af. Geilt alleen maar op Twente die weer één keer goed speelt, dan ben je bij hem al snel weer de beste. Hier noemen wij dat kleutergedrag.
0 0
GeborenAjacied
Hij veranderd snel van mening......eerst was het nog Ajax dat volgens hem het meeste kans maakte pfffff
0 0
MankeNelis
Nou hebben we in de Arena en in Eindhoven gezien Jantje! Wat een lafbekken achterover leunen en toch 2 x flink op je bek gaan. Van de EL en de beker hebben ze een puinbak gemaakt. De stand verbloemd veel.
0 0
Jowen
hmm. Had hij 2 weken geleden bij Studio Sport niet gezegd dat Ajax het toch ging redden?!
0 0
OKP-AFCA
Jawel maar nu heeft Twente een keer goed gewonnen he, en Ajax weer punten verspeeld. Dus moet er snel achter het winnend team aangelopen worden.
0 0
3*stars*3
Ach ja joh Jantje Beton weet het ff niet meer..
Twente heeft met Tadic en Chadli voorin 2 creatieve spelers en that's it, een creatieve middenvelder hebben ze niet, zijn allemaal harde werkers.
In mijn ogen gaat het tussen Ajax, P$V en als Vitesse wat erbij krijgt, doen ze ook mee tot het eind.

Trouwens Jan zegt dat die Bjelland nog terug moet komen maar bij Ajax komen;Sigthor, Babel, Boilesen en Serero terug van blessures en Fischer, Sana, Hoesen en Andersen gaan alleen maar beter worden...
0 0
V12
Koos hij laatst niet voor Ajax?!? Iedere keer als een ploeg verliest doen de heren analytici of het kampioenschap is verspeeld. Ajax speelt het beste voetbal en maakt daarom het meeste kans op een kampioenschap. Ajax maakt de meeste kans om van de andere toppers te winnen. Iedereen is bang voor Ajax en hangt voor de goal. Twente krijgt grote problemen als tegenstanders voor hun goal blijven hangen om punten te pakken.
AZ is alleen maar verslagen doordat Twente 3 maal succesvol counterde. AZ was voetballend beter dan Twente. Dan ben je toch echt geen kampioenskandidaat. Hoe ga je dat doen tegen het rechterrijtje. Daar valt er niet veel te counteren.
0 0
AFCAMM
Zonder Fer en Tadic staat er al een heel ander team... dan valt het volgens mij best mee, hoe sterk ze als elftal zijn. Ik wil ze absoluut niet onderschatten, want ze staan niet voor niets zo hoog, maar kwalitatief zijn ze lang niet op alle fronten sterker dan de rest.
0 0
ajax1309
Wat een eikeltje zeg. Eerst zegt die ik ga voor Ajax en nu is het Twente weer. Het is gewoon een eikel inplaats tje.
0 0
AFCACBS1900
Twente speelt veruit het slechtst van de top 5.
0 0
DenSim
Twente en PSV hebben beide van Ajax verloren en ze hebben een aantal wedstrijden gezwijnd waar Ajax het heeft laten liggen in een aantal gelijkspel wedstrijden. Conclusie, als Ajax scherper wordt in de afronding dan wordt Ajax gewoon voor de derde keer op rij kampioen.
0 0
Jood79
wat een prutser!! na Ajax-pisv was hij er nog van overtuigd dat Ajax kampioen gaat worden
0 0
boris
Zowel ajax als psv is sterker dan twente. Rond eind februari begin maart verwacht ik dat ajax en psv samen voor de titel strijden
0 0
Dip
Zei hij laatst niet dat Ajax kampioen zou worden? Maargoed, sowieso moet je aan zijn mening waarde hechten. Wat een flapdrol, met z'n opportunistische gelul. De ene week is Psv weer dé titelkandiaat, en dan weer Vitesse. Dit geldt trouwens voor iedereen bij Studio voetbal, allemaal zo opportunistisch als de pest.
0 0
Robinjo1988
Wateen gelul van van Halst! Alles wat hij opnoemt hebben Ajax en pisvee ook. Echter hebben Ajax en pisvee meer scorend vermogen en Twente een iets betere verdediging. Dus het ontloopt elkaar niet veel.

Er zijn gewoon 3 titelkandidaten.
0 0
Ajaciedbrad
4 !!
0 0
Cello
Hoezo opportunistisch commentaar van Van Halst?. Hoe was het ook alweer?. Eén zwaluw maakt nog geen zomer, toch?.

Twente speelt een redelijk goede wedstrijd tegen, met alle respect hoor, een toch stevig gedevalueerd AZ (zeker als je vergelijkt met voorgaande seizoenen en kijkt naar stand op de ranglijst en de vele verliespartijen nu al) en gelijk zijn ze de kandidaat nummer 1.

Volgens mij verloor Twente van PSV en wat werd geroepen?. PSV is de kandidaat nummer 1.... maar ook dat is onzin, want de week daarvoor versloeg Ajax een PSV dat volkomen kansloos was in de Arena....toen werd toch ook niet gelijk geroepen door de zogenaamde kenners dat Ajax de kandidaat bij uitstek was/is?. En dat is maar goed ook..... het zijn sowiezo onzinnige uitspraken als je (toen nog) niet eens op de helft van het seizoen bent en nu ook niet als je er net 1 wedstrijd over heen bent......
Als de heren, die zichzelf dan graag analist noemen even alleen al na de afgelopen 2 jaar kijken......dan zouden ze moetenw eten dat het totale onzin is om nu al te verkondigen wat in hu ogen de kampioenskandidaat is........

En wbt Twente is de kans eigenlijk kleiner dan bij alle andere kandidaten, want zij hebben McLaren, een ongeleid projectiel, die vaak eigenhandig door ineens een andere opstelling uit de hoge hoed te toveren de kansen van Twente om zeep helpt..... dus Twente speelde nu zus, dat kan morgen weer zo zijn....
0 0
valkl01
Hadden gewoon mazzel tegen az al doet de score anders denken
0 0
Ajaciedbrad
Grap van het jaar!
0 0